تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 141 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه ever after's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام.ممنون میشم اگه جوابمو بدید.من امروز Bit Defender Total Security 2010 رو رو لپتاپم نصب کردم اما بعد از نصب سرعت دانلود IDM به شدت پایین اومده،شده در حد 4 کیلوبایت در ثانیه.دیدم بالاتر جواب داده بودید که تنظیمات فایروال رو باید درست کنیم.راستش من اصلا اصلا بلد نیستم چطوری تنظیماتشو درست کنم.میشه لطف کنید دقیق دقیق بهم بگید چی کار کنم؟اگه نتونم درستش کنم مجبور میشم این آنتی ویرووسو پاک کنم.خیلی ممنون

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام.ممنون میشم اگه جوابمو بدید.من امروز Bit Defender Total Security 2010 رو رو لپتاپم نصب کردم اما بعد از نصب سرعت دانلود IDM به شدت پایین اومده،شده در حد 4 کیلوبایت در ثانیه.دیدم بالاتر جواب داده بودید که تنظیمات فایروال رو باید درست کنیم.راستش من اصلا اصلا بلد نیستم چطوری تنظیماتشو درست کنم.میشه لطف کنید دقیق دقیق بهم بگید چی کار کنم؟اگه نتونم درستش کنم مجبور میشم این آنتی ویرووسو پاک کنم.خیلی ممنون
    IDM رو کرک نکنید. پاک کنید و :

از این روش ریجستر کنید ، این روش برای ورژن 6 هم جواب گوست ، لازم نیست فقط نسخه ای که در پست گذاشته شده دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من به تازگی نسخه جدید این آنتی ویروس رو نصب کردم ( برای فروش گذاشته شده و گویا نسخه بتا و غیره هم نیست ) این مشخصاتش است :
    Bitdefender Internet Security 2012
    (این نسخه رو از همین سایت دانلود کردم از اینجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل من با این نسخه اینه که بعد از نصب کامل ( حتی یه بار دوباره کاملا پاکش کردم و دوباره نصب کردمش ) من نمی تونم با Internet Download Manager هیچ فابلی رو دانلود کنم چه دانلود مستقیم چه از سرور های دیگه ( توی نسخه 2011 من هیچ مشکلی نداشتم ) ..
    توی فروم خود بیت دفندر هم رفتم و دیدم که بقیه هم همین مشکل رو دارن و مسئولان اونجا براشون راه حل رو پیغام خصوصی فرستادند!! ( البته من هم یه پیغام گذاشتم اما هنوز جوابی دریافت نکردم )..

مشکل از Internet Download Manager هم نیست و من حتی یه بار نسخه جدید رو دوباره نصب و کرک کردم و اصلا مشکلی باهاش نداره ..نسخه 6.04 هست ..

کسی از دوستان هست که به این مشکل برخورد کرده باشه و راه حلی براش داشته باشه یا نه باید دانلود منیجر رو کلا عوض کنم و از یه دانلود منیجر دیگه استفاده کنم .(بجز Internet Download Manager از دانلودر دیگه ای استفاده نکردم )

من تقریبا تمام قابلیت های آنتی ویروس رو هم به نوبت خاموش رو روشن ( فعال و غیر فعال کردم ) ولی مشکل هنوز پا برجا است .
    ممنون میشم راهنماییم کنید .
    خوب الان که این پست رو ویرایش می کنم فهمیدم که کلا با دانلود کنیجر ها مشکل داره ..
    همه رو نصب کردم و هیچ کدوم کار نکردند اما بعد از پاک کردن همه و استفاده مرورگر فایرفاکس نسخه 5 یه فایل گذاشتم دانلودکه خود فایرفاکس شروع کردن به دانلود ...البته با تاخیر 2 دقیقه ای شروع شد ولی دانلود کرد که خودش جای امید واری داره ..

خوبیش اینه که آنتی ویروس از نسخه قبل سبک تره و بهتر عمل میکنه ..دقیق تر اسکن میکنه و رابط کاربری خوبی و زیبایی هم داره البته یه کم برای اونهایی که تازه وارد هستند گیج کننده است ...
    نکته خوبش اینه که بعد از چندین سال بالاخره بیت دفندر اون آیکنش رو عوض کرده و دیگه خبری از اون توپ گرد چاک خورده نیست !!!
    Last edited by kortol; 13-08-2011 at 03:51.

5. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیلی سر اتصال اینترنت اذیت میکرد Antivirus + 2012 اش
    خیلی کندی ایجاد میکرد.
    کلی تنظیماتش هم بالا پایین کردم اما فایده ای نداشت

آخر هم پاکش کردم
    همون کسپر خیلی خوب بود...

7. این کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ever after's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

IDM رو کرک نکنید. پاک کنید و :

از این روش ریجستر کنید ، این روش برای ورژن 6 هم جواب گوست ، لازم نیست فقط نسخه ای که در پست گذاشته شده دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی ممنون از جوابتون.همین کارو کردم اما فایده نداشت سرعت دانلودو خیلی پایین میاره.مجبور شدم uninstall کنم همون node32 رو نصب کردم.راستی مرسی از راهنماییتون بابت IDM خیلی با کرکش مشکل داشتم که حل شد

9. این کاربر از ever after بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببینید کلا پایین اومدن سرعت اینترنت مشکل اصلی این برنامه است.
    موقع آن اینستال کردن هم خودش تو نظر سنجی ای که میکنه گزینه اول دلیل پاک کردن رو هم همین مورد نوشته !

11. 3 کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

سریال نسخه BitDefender Total Security 2012 می خواستم

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سریال نسخه BitDefender Total Security 2012 می خواستم

بفرمایید دوست عزیز !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک سریال کوچک 240 روزه !

14. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Master89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بعد از اینکه Bitdefender 2012 رو نصب کردم. دیگه IDM قادر به دانلود هیچ فایلی نیست.
    ینی هیچ راهی نیست که این مشکلات رفع بشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Master89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14

بعد از اینکه Bitdefender 2012 رو نصب کردم. دیگه IDM قادر به دانلود هیچ فایلی نیست.
    ینی هیچ راهی نیست که این مشکلات رفع بشه ؟

خیلی ها واسه همین مشکل بیخیال بیت دیفندر میشن ، تعجب میکنم پرا کسی پاسخگو نیست.
    حالا با راه حل من وضعیت بهتر میشه ، جالبه که تاحالا هیچکس مطرح نکرده و همه همین مشکل رو دارن همچنان.

مشکل اینه ، وقتی میخوای فایل های بالای 1 مگ رو دانلود کنی ، توسط هر دانلود منیجری به خصوص IDM - خیلی زمان میبره تا دانلود شروع بشه و با سرعت خیلی پایینی هم دانلود رو انجام میده.
    راه حل :
    وارد تنضیمات firewall شده ، سپس گزینه Block port scans رو بر روی off قرار دهید. تظمین میکنم هیچ گونه مشکلی پیش نخواهد آمد و فقط سرعت اینترنت رو طبیعی میکنه.
    تصویر:

با سپاس

17. این کاربر از Master89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •