من به تازگی نسخه جدید این آنتی ویروس رو نصب کردم ( برای فروش گذاشته شده و گویا نسخه بتا و غیره هم نیست ) این مشخصاتش است :
Bitdefender Internet Security 2012
(این نسخه رو از همین سایت دانلود کردم از اینجا :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل من با این نسخه اینه که بعد از نصب کامل ( حتی یه بار دوباره کاملا پاکش کردم و دوباره نصب کردمش ) من نمی تونم با Internet Download Manager هیچ فابلی رو دانلود کنم چه دانلود مستقیم چه از سرور های دیگه ( توی نسخه 2011 من هیچ مشکلی نداشتم ) ..
توی فروم خود بیت دفندر هم رفتم و دیدم که بقیه هم همین مشکل رو دارن و مسئولان اونجا براشون راه حل رو پیغام خصوصی فرستادند!! ( البته من هم یه پیغام گذاشتم اما هنوز جوابی دریافت نکردم )..
مشکل از Internet Download Manager هم نیست و من حتی یه بار نسخه جدید رو دوباره نصب و کرک کردم و اصلا مشکلی باهاش نداره ..نسخه 6.04 هست ..
کسی از دوستان هست که به این مشکل برخورد کرده باشه و راه حلی براش داشته باشه یا نه باید دانلود منیجر رو کلا عوض کنم و از یه دانلود منیجر دیگه استفاده کنم .(بجز Internet Download Manager از دانلودر دیگه ای استفاده نکردم )
من تقریبا تمام قابلیت های آنتی ویروس رو هم به نوبت خاموش رو روشن ( فعال و غیر فعال کردم ) ولی مشکل هنوز پا برجا است .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
خوب الان که این پست رو ویرایش می کنم فهمیدم که کلا با دانلود کنیجر ها مشکل داره ..
همه رو نصب کردم و هیچ کدوم کار نکردند اما بعد از پاک کردن همه و استفاده مرورگر فایرفاکس نسخه 5 یه فایل گذاشتم دانلودکه خود فایرفاکس شروع کردن به دانلود ...البته با تاخیر 2 دقیقه ای شروع شد ولی دانلود کرد که خودش جای امید واری داره ..
خوبیش اینه که آنتی ویروس از نسخه قبل سبک تره و بهتر عمل میکنه ..دقیق تر اسکن میکنه و رابط کاربری خوبی و زیبایی هم داره البته یه کم برای اونهایی که تازه وارد هستند گیج کننده است ...
نکته خوبش اینه که بعد از چندین سال بالاخره بیت دفندر اون آیکنش رو عوض کرده و دیگه خبری از اون توپ گرد چاک خورده نیست !!!