وضعیت ترکانت به لحاظ قطعی و پینگ و سرعت چطور هست؟
ویرایش :
خودم یه تست زدم. اکانت 64 نامحدود یک ماهه 15 تومن هست. خدا به دادم برسه :
وضعیت ترکانت به لحاظ قطعی و پینگ و سرعت چطور هست؟
ویرایش :
خودم یه تست زدم. اکانت 64 نامحدود یک ماهه 15 تومن هست. خدا به دادم برسه :
Last edited by Squall Leonhart; 06-08-2011 at 13:12.
برای 64 زیاد هم ناجور نیست! فقط پینگ کمی...!
ولی سوال من اینه که هدفت ار اینکه 64 گرفتی چی بوده؟ با همون قیمت یه 512 یا اگه بدن 1024 محدود بگیر خیلی بهتر هست!
دوستان من تعرفه های مخابرات استان رو میخواستم . 512 یا 1024 ؟!!!! اگه یه سایتی چیزی میدادید که تعرفه هارو داشت خیلی خوب میشد
چند وقتی هست که دیگه بازی آنلاین نمیکنم واسه همین فعلا پینگ واسم مهم نیست.
از محدود زیاد خوشم نمیاد همش باید حجم رو چک بکنم که تموم نشه! ولی انصافا با 15 تومن بهترین اکانت واسم 128 مخابرات یک ماهه 6 گیگ بود ولی قطعی های مکررش دیگه امونم رو برید! هر دو دقیقه یک بار سه دقیقه قطع بودم!![]()
512 يك ماهه 3گيگ 21200
512 3ماهه 3گيگ 40100
تعرفه حجم مازاد:
از 1 تا 3 گيگ به ازاي هر گيگ 5200 تومان
از 3 تا 10 گيگ به ازاي هر گيگ با 4680 تومان
از 10 گيگ به بالا به ازاي هر گيگ 3640 تومان
تا جايي كه من ميدونم 1مگ و 2مگ به كاربراي خانگي نميدن، 512 گزينه خوبيه چون هم خيلي زياد گرون نيست هم اينكه يه نفر از دوستان همين تاپيك با سرويس 512 مخابرات با 120 دانلود ميكنه
وقتي صحبت از مخابرات ميشه توجه داشته باشيد كه اين شركت با بقيه شركتها تفاوت داره و كلا چيزي به اسم اطلاع رساني نداره
شما يه سر به دفاتر خدمات ارتباطي بزن فكر كنم اونا ليست كامل تعرفه ها رو داشته باشن
Last edited by urumchi; 07-08-2011 at 01:26.
واقعا اگه 512 دوروبر 120 بده که خیلی خوبه . 3ماه میشه 40 + 3 گیگ اضافه = 55. بد نیست. ترافیک اضافش گرونه . پول رانژه هم نمیگیرن ؟
برای کسانی که میخوان مکس نت بگیرن !
اینم از دانلود شبانه ما با مکس کلاسیک . نامرد باشم اگه یه دوره دیگه پول بدیم به این کثافتا
![]()
آوانیک. ساعت 5 صبح:
با این وضعیتش هر روز تو آگهی نامه تبلیغ هم میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قضیه اینترنت من خیلی عجیب شده تا ساعت 8 عصر میشه کلا اینترنت قطع میشه بعد از 2 ساعت وصل میشه تازه سرعت در حد دیل آپ میشه . نمیدونم شما هم این مشکل رو دارید ؟
من كه از آنا گرفتم ، فعلا مشكلي نيست
از كجا گرفتيد ؟ تا حالا تماس گرفتيد باهاشون بابت اين مشكل !؟
از مکس نت دارم . آره تماس گرفتم ولی میگن مشکل از مودمم هست که آی پی نمیتونه بگیره . آخه جای خنده دارش اینه که مودم من ساعت داره و اینقدر باهوشه که سر ساعت 8 هی قطع و وصل میشه ! ممکنه چنین چیزی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)