اگه کسی نقشه واسه شهر صومعه سرا از استان گیلان داره بزاره.شدیداُ احتیاج دارم.گوشی هم 5800![]()
اگه کسی نقشه واسه شهر صومعه سرا از استان گیلان داره بزاره.شدیداُ احتیاج دارم.گوشی هم 5800![]()
دوستان من هنوز برنامه smart com رو نصب نکردم.
توی نقشه ها در پست 2 یه نقشه از تهران هست که 136 مگه.من 9 قسمت 16 مگیش رو گرفتم.اما الان نمی تونم فیل ogf رو پیدا کنم.یعنی وقتی اکسترکت می کنم ارور میده.
لطفا راهنمایی کنین
سلام
دوست من؛ ممکنه یه پارت بد دانلود شده باشه. ببینید موقع اکسترکت کردن به کدوم پارت می رسه ارور می ده و ارور مربوط به کدوم پارته. اون پارت رو دوباره دانلود کنید.
ممنون
این جا دیگه نقشه ها رو نمی زارن ... همونایی که تو پست اول هستند میمونن ... باید مجتبی بروز کنه ...
تو یه سرچ کن پیدا می کنی ...
سلام،
از همه توضیحات و کمکاتون ممنون،
امکان داره که فایل هایی رو که میذارین بجز Rapidshare که استفاده مجانیش پدر آدمو در میاره توی یه سایت دیگه مثل 4shared که دسترسیش آسون تره هم بذارین؟
بچه ها!
ورژن جدید این نرم افزار نیومده؟باید همون قبلی رو استفاده کنیم؟
راستی
در بین این همه نقشه واسه تهران و ایران کدوم رو دانلود کنم که هم کامل باشه(با جزئیات فراوان) و هم دقیق از نظر کالیبره؟
نقشه های حجیم و زیادی دیدم و گیج شدم!!!
ورژن جدیدش هم که بیاد فرق آن چنانی با این نخواهد داشت ... !
نقشه ای که حجیم تر باشه به احتمال زیاد بهتر کالیبره شده و جرییات رو بهتر نشون میده ...
راهی نیست سورس مپ ها رو کارت حافظه گزاشت؟
چمن من یه مپ 80 مگی دانلود کردم اما حافظه داخلی گوشی براش جا نداره
بله میشه.
من خودم همیشه مپ هام رو میریزم اینجا:
memory card>-->data>-->smartcomgps>-->maps
سلام دوست عزیز ...
باید بگم که من اونارو آپلود نکردم که ... فایل های RapidShare رو هم تو رپید باز مستقیم کن ...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)