دستت درد نکنه برادر!×!
خوب خسته نباشی! چه قد زیاده برار؟ دیگه به پای آزاد که نمیرسه؟
راستی یه پاور میخوام بخرم که این کارت گرافیکه رو بچپونم رو سیستم! احتمالا فردا میام سمته رضا و ایران
دستت درد نکنه برادر!×!
خوب خسته نباشی! چه قد زیاده برار؟ دیگه به پای آزاد که نمیرسه؟
راستی یه پاور میخوام بخرم که این کارت گرافیکه رو بچپونم رو سیستم! احتمالا فردا میام سمته رضا و ایران
نه داریوش جون به پا آزاد نمیرسه ولی اگه اشتباه نکنم فکر کنم حول و حوش 1 تومن باشهچون یه بنده خدائی رفت ارشد صنایع رو تو پیام نوربخونه دید هزینش زیاده برگشت
برادر داریوش مگه گرافیک چی خریدی که میخوای بری براش پاور بخری؟تو که دنبال عتیقه جات بودی تو صنعت Personal Computer ها
نکنه رفتی 260GTX خریدی
که نیت کردی بری براش پاور بخری یا اینکه Radeon 7000 خریدی میخوای تحویلش بگیری براش پاور بخری
![]()
هممممممممممم
آزاد هم همین طرفای یک یک و خورده ای هست دیگه
حالا این دوستت چی کار کرد آخر؟ رفت ارشد آزاد یا بی خیالی طی کرد کلا؟؟
سیستم عتیقه رو بی خیال شدم! دیدم اینطور که میگی مقادیره زیادی خرج میزاره رو دستمون یه دانلود آفلاین ارزشش رو نداره!×!
بابا این کارته هم نمیدونم هنوز چیه ماله بر وبچه! چیزه دندون گیر و جدیدی نیست فقط مشکل داد دادن گارانتی حالا که گرفتن دلشون رو زده گفتن تو وردار ما بریم یه چیز خف بخریم!×!
این هم نمیدونم گازوییلیه چیه یه دونه سیم پاور میخواد
نه این دوستم داریوش یه هفته ای رفت و بعد دید هزینش خیلی میشه رفت سر کار بیخیال ادامه تحصیلش شدو ماشالله همین کارش هم باعث شد کسی که یک قرون تو بساط نداشت الآن یک شرکت ساختمان های صنعتی داشته باشه و جز خرمایگان این مملکت بشه
==
خوب مدل گرافیکه چیه؟ نصب کنی رو سیستم و بخوای درایورش رو نصب کنی که میشه فهمید چیه
سوال من چی شد؟؟
یه سوال::
شهریه دروس عمومی - اختصاصی - عملی تو پیام نور چنده ؟؟
اینا ثابت هستند یا متغیر ؟؟ یعنی اینه هر سال زیاد میشه یا تا آخر یکیه ؟؟
چرا شهریه ثابت واسه من تغییر کرده ؟؟ مگه نمیگن ثابت !! من ترم اول 50 بعد 55 این ترم هم نو معلوم
رشته من هم علوم کامپیوتر ورودی بهمن ماه 86
سلام
شهریه دانشگاههای پیام نور بر اساس ناحیه مشخص میشه . تبریز هم جزء ناحیه های 1 و 2 هستش .
سال 86 به صورت زیر بوده
رشته های علوم پایه : رشته علوم کامپیوتر هم جزء رشته های علوم پایه محصوب می شه
شهریه ثابت 500 هزار ریال
دروس عمومي به ازاي هر واحد 50 هزار ريال
دروس پايه به ازاي هر واحد 65 هزار ريال
دروس اصلي و تخصصي به ازاي هر واحد 70 هزار ريال
دروس نظري عملي به ازاي هر واحد 135 هزار ريال
دروس عملي کم هزينه 200 هزار ريال
دروس عملي پرهزينه 300 هزار ريال
پايان نامه 500 هزار ريال
شهریه ثابت نباید تغییر کنه و باید تا زمان فارغ التحصیلی ثابت بمونه .
موفق باشی![]()
تا جایی که من اطلاع دارم اگه چند ترم به دانشگاه مراجعه نکنید و مرخصی نگیرید و انتخاب واحد هم نکنید خودشون انصرافتون میدن .
اما قبلا گفته میشد شما باید از دانشگاه انصراف بدید و برگه انصراف خودتون را به دانشگاهی که قبول شدید ببرید تا مشخص بشه که شما توی دوتا دانشگاه درس نمیخونید .
چون میدونید که نمشه 2 تا رشته توی 2 تا دانشگاه متفاوت از طریق سراسری خوند .
اگه دوستتون حوصله رفتن به دانشگاه پیام نور را نداره ، بهتره بره قسمت اموزش دانشگاه خودشون ( دانشگاه دولتی که قبول شده) و از اونها سوال کنه که ایا لازم هست من برم و انصراف بدم.
تازه نیاز نیست به دانشگاه پیام نور مراجعه کنه ، کافیه راحت خونشون بشینه و تلفن را برداره و از دانشگاه سوال کنه که من شرایطم این طوری هستش .
اخه این پیام نور هیچیش معلوم نمیشه ، شب میخوابن ، صبح پا میشن یه قانون وضع می کنند .
موفق باشی
یه منبع معتبر میتونی معرفی کنی ؟؟
این ها را من زنگ زدم و از دوستم برات پرسیدم .
راستش منبع معتبر همون سایت مرکزی پیام نور هستش . یا سایت گلستان
البته دقیق نمی دونم که اونجا اینها را نوشته یا نه .
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)