راستی اگه می خواین با من بازی کنین به این هاست سر بزنین P30world یا assassins creed هستش من از ساعت 6 شب تا 10 هستم . در ضمن اگه نبودم سرچم کنین![]()
راستی اگه می خواین با من بازی کنین به این هاست سر بزنین P30world یا assassins creed هستش من از ساعت 6 شب تا 10 هستم . در ضمن اگه نبودم سرچم کنین![]()
فقط به P30World سر بزنید یا سرچ کنید
![]()
سلام
میخواستم بدونم چطوری میشه برنامه گیم رنجر رو فعال کر ؟
با تشکر
با سلام ،
کاربر محترم شما باید در هنگام نصب نرم افزار Game Ranger در مرحله آخر نصب شما باید ایمیل خود را بدهید که در این هنگام لینکی به ایمیل شما فرستاده می شود که شما باید بروید ایمیل خود را چک کنید بعد وارد ایمیل فرستاده شده توسط Game Ranger شوید و روی لینک گفته شده درون ایمیل کلیک کنید . حال شما عضو Game Ranger هستید و هم اکنون می توانید آنلاین بازی کنید .
موفق باشین
سلام، من امروز این بازی رو خریدم، فارسی هست و مال شرکت دارینوس، اسم روی جعبش که اینه: StrongHold Legends
اما میخواستم که Lan بازی کنم، اما وقتی میرم تو multiplayer این پیغام میاد:
من روی 2 تا PC مختلف نصب کردم، یکی win xp sp3 و اون یکی Vista!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میتونه مشکلم رو حل کنه؟
راستی پچ 1.10 رو هم ریختم، بدون نصب کرک هم اجرا شد، اما همچنان همون مشکل رو دارم
ویستا واسه شبکه کردن خیلی گیر میده مخصوصا هوم ادیشنش. بنابراین سعی کن هر دوتاش اکس پی باشن.
دوست عزیز اون که XP هست هم این مشکل رو داره...![]()
بازی خور های عزیز اگر شما آنلاین بازی می کنین من حاضرم با شما ها مسابقه بدم منو میتونین با عنوان Caliph خلیفه می توانید از طریق جستجوی گیم رنجر پیدام کنین یادتون نره 2vs2 این مطلب تا یک ماه یعنی 89/1/15 وقت دارید چون بعدا کار داریم و ممکن است عنوانم رو
عوض کنم . منتظرم ...
دشمنان رو شکست می دهم می بینیم
Caliph
با سلام من یه مشکلی دارم که هنگام جوین شدن یا هاست ساختن اجازه جوین و ساخت هاست رو نمیده و میگه
لطفا راهنماییم کنین ممنون
![]()
آنتی ویروس یا فایروال رو خاموش کن . اگه خاموشه پس مشکل آی پی داری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)