تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 288 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

1- 3 یا 4 روز مونده به کنکور کارت رو می دن ، سایت های دانشگاه آزاد :
    azmoon.org
    azmoon.com
    azmoon.net

2 - نتیجش در اردیبهشت مشخص می شه ، کاملا با آزاد متفاوته

3- برای آزاد مهم نیست ، با مشخصات فردی اعم از *نام ، *نام خانوادگی ، *نام پدر و *شماره شناسنامه می تونید نتایج رو ببینید

موفق باشید
    ممنون . در مورد سوال سوم ازاد رو که هنوز امتحان ندادیم من نگرانیم گرفتن کارت ورود ب جلسه هستم.!!
    اگه یادتون باشه موقع ثبت نام ی سری شماره پیگیری و یوزر و .. داشتیم که باید نگه می داشتیم تا پایان نتایج من همه اونارو از دست دادم . برای گرفتن کارت مشکلی ایجاد می شه؟

از کنکور داشنگاه دولتی هم فقط شماره صندلیم رو پیدا کردم . اونم شماره پیگیری ها و یوزر نیم اکانت و ... رو گم کردم .مشکلی ایجاد می شه!؟

در مورد دانشگاه دولتی نتیجه اولیش که تو هفته 3وم اردیبهشت می یاد می گه مجاز ب انتخاب رشته شدم یا نه؟ همه مجاز هستن دانشگاه انتخاب کنن و بستگی ب یا ی نمره تراز ی که از کنکور گرفتن و باید طبق اون دانشگاه انتخاب کنم؟ عذر می خوام من اصلا دولتی رو شرکت نکردم اصلا روند کارو متوجه نیستم.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

کاهش داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد نسبت به سال‌های گذشته
    مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به کاهش داوطلبان آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 92 نسبت به سال‌های گذشته، گفت: تعداد داوطلبان در حدود 34 هزار و 90 نفر کمتر از سال گذشته است.
    وی افزود: از تعداد 896 هزار و 125 داوطلب ثبت‌نام کننده 90 هزار و 58 داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در گزینش و آزمون کدرشته امتحانی دوم از میان 66 کد رشته امتحانی شناور مندرج در دفترچه راهنمای شماره یک علاوه بر کد رشته اول اعلام کردند.
    توکلی گفت: ثبت‌نام از داوطلبان 6 کد رشته دیگر از 166 کد رشته با نظارت سازمان سنجش و توسط دستگاه‌های اجرایی مربوط انجام و با هماهنگی سازمان سنجش در شهرستان تهران برگزار شده است.
    مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بر اساس برنامه زمانی معین آزمون 133 کد رشته امتحانی در صبح و بعد از ظهر چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه 18،19 و 20 بهمن ماه سال 91 در 44 شهرستان کشور و 115 حوزه امتحانی مستقر در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برگزار شد.
    وی افزود: همچنین از تعداد 896 هزار و 125 داوطلب 741 هزار و 232 نفر در جلسه آزمون حاضر شده و تعداد 154 هزار و 893 نفر غایب بودند. به عبارتی 82.72 درصد داوطلبان در جلسه آزمون حاضر بودند و 17.28 درصد غایب بودند.
    توکلی عنوان کرد: از تعداد 741 هزار و 232 داوطلب حاضر در جلسه نیز تعداد 71 هزار و 53 نفر در جلسه آزمون کدرشته امتحانی دوم نیز حاضر بودند. یعنی از تعداد 90 هزار و 58 داوطلب که علاقمندی خود را به شرکت در آزمون کدرشته امتحانی دوم اعلام کردند تعداد 71هزار و 53 نفر حاضر بودند.

3. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

ممنون . در مورد سوال سوم ازاد رو که هنوز امتحان ندادیم من نگرانیم گرفتن کارت ورود ب جلسه هستم.!!
    اگه یادتون باشه موقع ثبت نام ی سری شماره پیگیری و یوزر و .. داشتیم که باید نگه می داشتیم تا پایان نتایج من همه اونارو از دست دادم . برای گرفتن کارت مشکلی ایجاد می شه؟

از کنکور داشنگاه دولتی هم فقط شماره صندلیم رو پیدا کردم . اونم شماره پیگیری ها و یوزر نیم اکانت و ... رو گم کردم .مشکلی ایجاد می شه!؟

در مورد دانشگاه دولتی نتیجه اولیش که تو هفته 3وم اردیبهشت می یاد می گه مجاز ب انتخاب رشته شدم یا نه؟ همه مجاز هستن دانشگاه انتخاب کنن و بستگی ب یا ی نمره تراز ی که از کنکور گرفتن و باید طبق اون دانشگاه انتخاب کنم؟ عذر می خوام من اصلا دولتی رو شرکت نکردم اصلا روند کارو متوجه نیستم.

منظورم همون دریافت کارت ورود به جلسه بود...

واسه دولتی هم همون شماره صندلی که شماره داوطلبیت هست کافیه...

برای دولتی بله اول میگه مجاز شدین یا نه ( طبق نمره و ترازی که میارین ) بعد که انتخاب رشته و شهر کردین نتایج نهایی اعلام میشه

5. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

راستش من دانشجوی کارشنای ناپیوسته قدرت هستم و از الان دنبال اینم که واسه ارشد قدرت بخونم
    چه درس هایی تو ارشد قدرت میاد ؟؟ به شدت دنبال منابع درسیش هستم

منابع رو اگه معرفی کنید ممنون میشم (( اگه بتونید بگید که کدوم کتاب ها بهتره که دعاگوتون میشم ))

تاپیک های مربوطه رو گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم واسه همین گفتم اینجا باید سوال رو مطرح کنم

اگه کمک کنید ممنون میشم
    با تشکر
    Last edited by wooooow; 13-04-2013 at 22:11.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

راستش من دانشجوی کارشنای ناپیوسته قدرت هستم و از الان دنبال اینم که واسه ارشد قدرت بخونم
    چه درس هایی تو ارشد قدرت میاد ؟؟ به شدت دنبال منابع درسیش هستم

منابع رو اگه معرفی کنید ممنون میشم (( اگه بتونید بگید که کدوم کتاب ها بهتره که دعاگوتون میشم ))

تاپیک های مربوطه رو گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم واسه همین گفتم اینجا باید سوال رو مطرح کنم

اگه کمک کنید ممنون میشم
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من دانشجوی ترم اول کارشناسی ناپیوسته قدرت هستم و از الان دنبال اینم که واسه ارشد قدرت بخونم

این چند مدت هم تونستم منابع و کتب اصلی واسه کنکور ارشد قدرت رو پیدا کنم
    تو پست قبلی مدیر عزیز زحمت کشید و تمام منابع رو گذاشت
    ولی الان مشکلی که دارم اینه نمیدونم از کجا و چطوری شروع کنم !!!!!!!

کسی از دوستان اینجا هست که دانشجوی ارشد قدرت یا هر رشته دیگه ای باشه و کمک کنه ؟؟
    من حدود 2 سال وقت دارم واسه اینکه بتونم این دروس رو بخونم (( پایه دروس عمومی مثل ریاضی هم یه ذره ضعیفه -- واسه همین میخام اول یه دوره پایه ریاضی قوی کنم بعد برم سراغ کتاب های اصلی ))

اگه یه مشورتی بدید ممنون میشم

از کتب تخصصی شروع کنم یا عمومی ؟؟ اصلا واسه برنامه ریزی باید جایی ثبت نام کنم یا باید خودم کتاب بخونم ؟؟

اگه کمک کنید واقعا ممنون میشم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من دانشجوی ترم اول کارشناسی ناپیوسته قدرت هستم و از الان دنبال اینم که واسه ارشد قدرت بخونم

این چند مدت هم تونستم منابع و کتب اصلی واسه کنکور ارشد قدرت رو پیدا کنم
    تو پست قبلی مدیر عزیز زحمت کشید و تمام منابع رو گذاشت
    ولی الان مشکلی که دارم اینه نمیدونم از کجا و چطوری شروع کنم !!!!!!!

کسی از دوستان اینجا هست که دانشجوی ارشد قدرت یا هر رشته دیگه ای باشه و کمک کنه ؟؟
    من حدود 2 سال وقت دارم واسه اینکه بتونم این دروس رو بخونم (( پایه دروس عمومی مثل ریاضی هم یه ذره ضعیفه -- واسه همین میخام اول یه دوره پایه ریاضی قوی کنم بعد برم سراغ کتاب های اصلی ))

اگه یه مشورتی بدید ممنون میشم

از کتب تخصصی شروع کنم یا عمومی ؟؟ اصلا واسه برنامه ریزی باید جایی ثبت نام کنم یا باید خودم کتاب بخونم ؟؟

اگه کمک کنید واقعا ممنون میشم
    سلام
    ابتدا مشخص کنید که در کدام گرایش میخواهید شرکت کنید.
    ضریب درو در اون زیر گروه رو ببینید و دروسی که اهمین ضریبی بالاتری دارند رو سعی کنید قویتر از سایر دروس بخونید.
    مباحث پایه را هم در کنار سایر دروس بخونید تا به مشکل بر نخورید البته در کتابهای کمک اموزشی باید مباحث پیش نیاز رو هم توضیح هر چند مختصر داده باشه .
    سوالات کنکورهای قبل رو ببینید و سبک اونها رو بشناسید .
    موفق باشید

11. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه TLSD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان درباره ی MBA می تونن راهنمایی کنن ؟
    می خوام درباره ی بهترین و معتبرترین دانشگاه/دانشگاهها که برای این رشته مناسبترین هم باشه ظر بدید.
    خود من روی امیرکبیر بیشتر تمرکز کردم.
    دوستان اگر راهنمایی کنن ممنون میشم.
    اگر با اوضاع و احوال کنونی شاخه ی دیگه ای از مدیریت رو بهتر می دونید بگید.
    ممنون از همه !

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد 22 اردیبهشت اعلام می‌شود.
    حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده نتایج اولیه آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد سال 92 به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه مذکور یکشنبه 22 اردیبهشت ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد. وی گفت: دفترچه راهنمای انتخاب رشته یک روز پیش از اعلام نتایج و در تاریخ 21 اردیبهشت ماه منتشر می شود. به گفته مشاور عالی سازمان سنجش، مجاز شدگان به انتخاب رشته حق انتخاب 100 رشته را از میان کد رشته محلهای امتحانی مجاز و یا کد رشته امتحانی مجاز دارند. توکلی خاطرنشان کرد که فرایند اتنخاب رشته طی روزهای 24 تا 28 اردیبهشت ماه صورت می گیرد.
    همینطوری دارن زمان طولانیتر میکنن .اول قرار بود 10 اردیبهشت اعلام کنن بعد شد نیمه اردیبهشت الان شده 22 ادیبهشت.

14. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها ازاد کنکورش کی هست بالاخره؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •