تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 905 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان عزيز
    من يه پرايد مدل 80 دارم مدتيه كه صبح ها موقع روشن كردن ماشين انگار كه ساسات عمل نمي كنه يعني روشن ميشه اگه درجا كاركنه خوبه ولي همين كه بهش گاز ميدي يا مي خواي حركت كني پرپر ميكنه ميخواد خاموش شه و ريب ميزنه كه خيلي شديده و صداي بدي از موتور مياد
    اين اتفاق حتي بعداز نيم ساعت روشن بودن ماشين و درجاگرم شدنش پابرجاست تا زماني كه باهاش حركت كنم يعني بصورت نيم كلاچ حركت كنم تا خاموش نشه و ريب زدن و تحمل كنم تا كم كم درست شه ولي بعد از چند ساعت انگار نه انگار كه مشكلي داره و عين ساعت كار ميكنه
    كاربراتور رو سرويس كامل كردم و ضد يخ هم ريختم كه بعد ريختن ضديخ مشكلش بيشتر شد.
    ممنون ميشم كمك كنيد.
    قبل از هر چیزی توصیه میکنم با هیچ ماشینی برای گرم کردن موتور در جا گاز ندید.
    شاید مشکلتون از پمپ بنزین باشه, زیاد گرون نیست عوضش کنید ببینید چه جوری میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminramz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من یه پژو 405 slx دارم
    مدل اولایل 90
    وقتی سرعتم زیاد میشه بالای 100 تا یا سر دست انداز و یاسر پیچ
    یه صدایی مثل کشیدن سنگ روی آهن میاد نمیدونم از چیه
    خواهشا کمکمک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    من یه پراید مدل 86 دارم که وقتی ماشین راه میره صاف نمیره ( مثل اینکه چرخش لقی داره ) ولی چرخ لقی نداره ، سیستم فرمان و جلوبندیشو چند بار تعویض کردم ، کمک فنر رو عوض کردم ، لاستیک و رینگ عوض کردم ولی درست نشد ، لطفاً اگه تونستید راهنماییم کنید ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام
    من یه پراید مدل 86 دارم که وقتی ماشین راه میره صاف نمیره ( مثل اینکه چرخش لقی داره ) ولی چرخ لقی نداره ، سیستم فرمان و جلوبندیشو چند بار تعویض کردم ، کمک فنر رو عوض کردم ، لاستیک و رینگ عوض کردم ولی درست نشد ، لطفاً اگه تونستید راهنماییم کنید ممنون میشم
    ســلام...از اول دست خودت بوده یا دست دوم گرفتی....شاسیش مطمئنی سالمه..؟؟توی حرکت احساس میکنی فرمون از دستت داره در میره....یا نه..؟

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    پلوس رو بده نگاه کنن ببینن سالمه یا نه
    405 منم تقریبا همین جوری شده بود فقط خیلی شدید و سرعت که از 80 بالاتر میرفت ماشین یک دفعه میکشد یه طرف دیگه دو تا دست داشتی باید دو تا دیگه قرض میکردی تا ماشینو بتونی کنترل کنی.
    پلوس رو که عوض کردم درست شد.

6. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

اقا پراید من بعضی وقتا فرمون را ول میکن چه در سرعت بالا چه سرعت پایین میکشه به سمت راننده مشکل کجاس باید چرخها رو بالانس کنم یا از چیز دیگس؟

یه سوال دیگه تسمه ماشین اگه سفت باشه صدای موتور تغییر میکنه؟ ایا دور موتور دیرتر پایین میاد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    چطوری میتونم چراغ بزرگهای ماشینو عوض کنم؟ نمیخوام بخاطر یه لامپ عوض کردن برم تعمیرگاه لامپهای عقبو راحت میتونم عوض کنم اما لامپهای جلو 4 تا بست داره که فکر کنم باید ابرو رو هم دربیارم تا بتونم عوض کنم. نمیدونم شاید یه لم دیگه داره. خلاصه بلد نیستم. (ماشین 405)
    مرسی.

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

اقا پراید من بعضی وقتا فرمون را ول میکن چه در سرعت بالا چه سرعت پایین میکشه به سمت راننده مشکل کجاس باید چرخها رو بالانس کنم یا از چیز دیگس؟

یه سوال دیگه تسمه ماشین اگه سفت باشه صدای موتور تغییر میکنه؟ ایا دور موتور دیرتر پایین میاد ؟
    كم بودن باد چرخها يا به عبارت ديگه تنظيم نبودن باد چرخها و تنظيم نبودن فرمان (ميزان فرمان) و مشكل در جلوبندي يكي از عوامل اصلي كشيدن ماشين به يك طرفه البته در حالت عادي.
    صداي موتور هم ربطي به تسمه نداره اما شل بودن تسمه گاهي باعث ايجاد يك صداي جيغ فرم ميشه و صفت بودنش هم باعث استهلاك شديد تسمه ميشه.

10. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پس صدای موتور من از چیه موقع حرکت صداش زیاده و ایستاده هم وقتی گاز میدی یه صدای فوری میده و اروم پایین میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســلام 2تا سوال داشتم..
    چند وقت پیش توی موتور ماشین رو دیدم یه ماده نارنجی از یه جایی ریخته بود..زیاد نبود...ببخشید دقیق نمیدونم از کجاش بود وگرنه دقیق تر میگفتم...تمیزش کردم ......مشکلی نداشت...دیروز دوباره ریخته بود چی میتونه باشه..؟(ماشین پرشیا...)
    ===
    درمورد گازسوز کردن 405 سوال داشتم کجا میتونم بپرسم...تاپیکی نداریم..؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •