مگه ریپینت هم فارسی انگلیسی داره
حیف به 95%رسید قطع شد دیگه نشد دانلود شه
مگه ریپینت هم فارسی انگلیسی داره
حیف به 95%رسید قطع شد دیگه نشد دانلود شه
به خدا خيلي خستم وگرنه پاسختو رو كامل و با عكس ميدادم. اما سعي ميكنم تا فردا عصر در مورد vor با عكس بيشتر بنويسم. هر چند چيزي نميدونم و حالا حالاها چيز براي ياد گرفتن هست چيز! و ضمن اينكه بايد اول ايواو رو تموم كنم كه هي قول ندم و نيمه كاره بمونه اما اگر باز هم متوجه تشديد تا فردا شب صبر كنيد . يا يكي از دوستان زحمتش رو بكشه.
تصور نميكنم كورس بيشتر از 360 وجود داشته باشه.ببينيد شما يك دايره دور پرنده در نظر بگيريد و به 360 درجه تقصيم كنيد. حالا دماغه هواپيما روي هر كدوم از اين اعداد كه باشه ميشه هدينگ
اما اگر همون دايره رو دور يك فرستنده VOR در نظر بگيريد ميشن كورس يعني اگر از سمت عدد 285 درجه به سمت VOR بريد داريد روي كورس 285 درجه از اون VOR حركت ميكنيد. و اين درحاليه كه چون شمال و جنوب ثابت هست و تغيير نميكنه و در نتيجه دايره دور پنرده شما با دايره دور VOR يكي هست پس براي اينكه روي كورس 285 به VOR نزديك بشيد بايد با هدينگ 105 درجه حركت كنيد(285=180+105) . يعني با اختلاف 180 درجه و اين يعني اگر از كورس 285 درجه VOR يك خط مستقيم بكشيم از هدينگ 105 درجه هواپيماي شما عبور ميكنه و از پشت ازهدينگ 285 درجه خارح ميشه!!
ساده گفتم!؟ ساده هست . فقط گره ذهني هست كه براي هر كس و براي ساده ترين مسائل هم ممكنه پيش بياد.
به اميد خدا فردا مشكلات حل ميشن و با انتقال به سرور جديد هر چه رو كه هست و نيست ميزارم. تا يك مرجع بزرگ داشته باشيم و كيفيت پرسش و پاسخ ها بالا تر بره. البته اگر دوستان هم كمي كمك كنن.
راستي اجازه بديد از دوستاني كه قابل دونستند و سر زدند چه ثبت نام شده ها و چه نشده ها!!! خصوصا قديمي هاي تايپيك مثل آقاي ايزي و بقيه دوستان تشكر كنم.
در ضمن آقاس nasa لطف كرديد و يك ريپينت 737-800 داديد كه براي دانلود... لينكش كار نميكنه اگر لينكه ديگه اي محبت كنيد هم من و هم دوستاني كه بهش احتياج دارن ممنون خواهيم شد.
شرمنده اومدم بگم ايراني گفتم پارسي ... پيريه ديگه
شما ببخشيد ... ديگه تكرار نميشه.
دانلود ميشه انشاالله
انگار شما هم مثل من شب و روز نداريد !؟ يا شايدم براي سحر يا صحر يا يه چيزي شبيه اون بيدار شديد!؟(كي من املاء ياد ميگيرم!؟؟)
پاينده باشيد
Last edited by bahram-choubine; 16-09-2009 at 04:38.
مگر من به تو چه کردم؟
سلام دوباره .
من AES را دانلود کردم خوب هم بود فقط فرودگاه EDDn باز کرد بقیه باز نکرد
رفتم 10 تا کردیت پیداکردم. الان هم باز نمیکنه آیا مشکل از چیست آیا کرک داره؟
چی میگی
من دانلودشم کردم
چرا از پستای قدیمی نقل میگیری
راستی این توپولوفه کاکپیت سه بعدی نداره
خير كرك ديگه اي نداره
شما فرودگاه مناسب نداريد
AES با فرودگاههاي معمولي كار نميكنه
شرمنده اومدم بگم ايراني گفتم پارسي ... پيريه ديگه
شما ببخشيد ... ديگه تكرار نميشه.
دانلود ميشه انشاالله
انگار شما هم مثل من شب و روز نداريد !؟ يا شايدم براي سحر يا صحر يا يه چيزي شبيه اون بيدار شديد!؟(كي من املاء ياد ميگيرم!؟؟)
پاينده باشيد[/quote]
نمیدونم چرا تو ماه رمضون شدم مثل خفاش شبها تا ساعت 6 بیدارم صبح میخوابم تا ساعت 12-1 ظهر
راستی یه سر به این ادرس بزنین هواپیماهای خوبی داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دنی جان از توضیحاتت ممنونم.
استفاده کردم.
چجوریاست؟ دیروز اینترنت منم از بعد از ظهر تا امروز ظهر قطع بود...؟ می گفتن شبکه مثل این که مشکل داشته... مال شما هم توی این مدت قطع بود؟edit: ببخشيد" از امروز ظهر خواستم اينو بذارم اينترنتم قطع شد تا الان" بخواطر همين نديدم كه دوستان قبل از من توضيح دادند.
آقای چوبینه از توضیحاتتون هم در مورد VOR ممنونم. اما یه خورده احساس می کنم پیچش دادین... قبلا یه چیزایی می دونیستم اما الان گیج شدم و همون ها رو هم فراموش کردم. در مورد VOR 285 بی زحمت یه بار دیگه توضیح بدید که چی هست...
ممنون.
آقا بهرام من که نفهمیدم راجع به vor ولی خودم تقریبا میتونم باهاش کار کن
راجع به مسیر پروازی من اکثرا vor to vor پرواز میکنم vor2 رزرو برای موقعی که پرواز vor to vor داری فرکانس vor بعدی رو وارد میکنی وقتی که فرکانسش رو گرفت ادامه مسیر رو با اون vor ست میکنی
البته متن از این روش استفاده میکنم نمیدونم تو واقعیت هم اینجوریه یا نهولی به نفعشونه اینجوری کنن
اینترنت منم قطع بودمن از adslصبا نت استفاده میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)