تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 254 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

شیرین باید یه خونه اینجا واست اجاره کنم تا بفهمی اکتروس یعنی چی
    این اکتروز کردها رو ببینی کف میکنی کافبه بیای دوره میدون آزادگان کرمانشاه . همه رقمه میبینی . اون بلک ادیشن مجله ماشینم فکر کنم ماله شهر دهوک کردستان عراق هست . اینا عرب نیستن.80% کامیون های عراقی تو ایران کرد هستن . از رو پلاکا معلومه . شما شهرهای کرد نشین عراق رو نمیشناسین پاخه فقط ماکردا میشناسیم
    ================
    اون اتوبوستم O500RSهست خیلی سالاره

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

این اکتروز کردها رو ببینی کف میکنی کافبه بیای دوره میدون آزادگان کرمانشاه . همه رقمه میبینی . اون بلک ادیشن مجله ماشینم فکر کنم ماله شهر دهوک کردستان عراق هست . اینا عرب نیستن.80% کامیون های عراقی تو ایران کرد هستن . از رو پلاکا معلومه . شما شهرهای کرد نشین عراق رو نمیشناسین پاخه فقط ماکردا میشناسیم

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واقعا این ورا دیگه دانگ فنگ و هوو کم شده
    همه اونایی که دشاتن یا فروختن اسکانیا خریدن یا آکسور آکتروس یا رنو هر کی هم پول کم داشت رفته ماک اینترناش مدل بالا خریده من وقتی میرم تو گاراژ دیگه چشمم همش اینترناش 9600 کمتر نمیبینم
    تازگیی ها هم سری پلاکهای 25 رو توی تجاری ها میدن فکر میکنم 15 دیگه تموم شده .

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فقط همین دو تارو گرفتماینقدر دانگ فنگ دیدم
    چند وقت پیش با یکی از دوستای پدرم حرف میزدیم که مغازه دار بود لوازم یدکی دانگ فنگ و هوو داشت میگفت از هر 10 دست لوازمی که میفروشه 9 تا دانگ فنگ و 1 هوو برای من جای تعجب داشت...ولی مثل این که هوو خیلی بهتره از اون..!
    راننده ترک گرم کمتر از این چینیا سوار میشن
    راننده ترک ها نه بهتره بگی شرکت های ترکی ...اون اوایل که از این ماشین ها داشتن یکیشون تو مشهد ماشینش خراب شده بود اومده بود خونه ما(دوست پدرم بود) اون گفت که خیلی از این ماشین هایی که دارن ماله شرکت هاست و معمولا راننده هستن روی ماشین..!سرمایه گذاراش مربوط به کشور دیگه ایه!
    رامین جان انشا الله که شر این ماشین ها و کلا محصولات چین از تمام دنیا کم بشه!!!
    فعلا به دلایل دیگه ای مجبوریم سوار بشیم.....تا بعد که ببینیم چی میشه!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

چند وقت پیش با یکی از دوستای پدرم حرف میزدیم که مغازه دار بود لوازم یدکی دانگ فنگ و هوو داشت میگفت از هر 10 دست لوازمی که میفروشه 9 تا دانگ فنگ و 1 هوو برای من جای تعجب داشت...ولی مثل این که هوو خیلی بهتره از اون..!
    نه تعداد دانگ فنگ و البرز خیلی بشتر از هوو شده

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

نه تعداد دانگ فنگ و البرز خیلی بشتر از هوو شده
    بابا اصلا نمیشد جاده رو نگاه کردخدایی تو شمال کلا 3 تا اسکانیا دیدم با یه دونه اکتروس بقیه از دم دانگ فنگ

نمیدونم ولی من میرم سمت تبریز و اون طرفا خیلی حال میکنم با ماشیناشون انگار سلیقشون با همه فرق دارهبا ماشیناشون بیشتر حال میکنم

حیف بابام اون طرفا نمیاد وگرنه میومدم

من از تنکابن تا قزوین رو نشستماز اتوبان رشت قزوین رفتم یه چشم به جاده بود یه چشم به اکتروس هایی که تو جاده قدیم داشتن میرفتم.کنار جاده وایساده بودیم یه دفه دیدم یه 1846 اتاق بلندمثل فشنگ رد شد رفت انداخته بود تو لاین سبقت داشت مثل چی میرفت خیلی توپ بود

همه اونایی که دشاتن یا فروختن اسکانیا خریدن یا آکسور آکتروس یا رنو هر کی هم پول کم داشت رفته ماک اینترناش مدل بالا خریده من وقتی میرم تو گاراژ دیگه چشمم همش اینترناش 9600 کمتر نمیبینم
    تازگیی ها هم سری پلاکهای 25 رو توی تجاری ها میدن فکر میکنم 15 دیگه تموم شده .
    خدایی من میرم میانه انقدر کامیون توپ زیاد نمیدونم کدوم طرف رو نگاه کنم

مخصوصا ترکیه ای ها که ترکوندنمان tgx رو دیشب دیدم کلی شارژ شدم خیلی خفن بودیه جا کنار جاده دیدم بالای 20 تا کامیون وایساده نزدیک شدیم دیدم جعبه مداد رنگی آکسور بود همه رنگتوش یه داف cf هم دیدم خیلی ناز بود

خلاصه جاتون خالی اگه روز تو جاده برگشت بودیم براتون عکس میاوردم توپولی آخر عکس اون tgx رو میگیرم این دومین بار که میبینمشون

7. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

اینم از فروم همسایه کش رفتیمخیلی خوشگل

اینطور که میگن موتور و اتاق سفید آکسور

9. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آره اتاقش عین اکسوره . طرحشم قشنگه .ایرانه دیگه ؟ قیمت داری؟

داره خودمونی میشه mehrab parsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض كورونادو فراتر از يك كاميون

اكثر ما ايرانيان ماشين هاي سنگين و كاميون ها را با نام شركت هايي چون ولوو، بنز، اسكانيا و شركت هاي چيني مي شناسيم. زيرا تنها اين شركت ها محصولات خود را به ايران مي فروشند و عامل اصلي چنين بازاري تحريم هاي اقتصادي است. با وجود اين تحريم ها ما اجازه خريد محصولات آمريكايي و كشورهاي هم پيمانش را نداريم در صورتي كه آمريكا داراي يكي از بهترين صنايع خودروسازي سنگين است. شركت هاي چون (ماك –اينترنشنال- فريت لاينر – كنورث – پتربيلت و..)

فريت لاينر كورونادو freightliner coronado

رانندگان كورونادو از تمام وسايل رفاهي بهره مندند و مي توانند لذتي كامل از رانندگي را ببرند. ديد بسيار خوب، قدرت مانور بالا، امنيت و مهم ترين مسئله وزن بسيار پايين كاميون براي حمل بار بيشتر و مصرف سوخت پايين آن، همه و همه دست به دست يكديگر داده تا كورونادو را به يك ابر كاميون تبديل كند. ظاهري بسيار زيبا دارد و شبكه ورودي هوا و هواكش درخشان آن از جنس فولاد ضدزنگ است كه تمامي آنها در تونل باد تست شده تا هيچ مشكلي از نظر تحليل جريان هاي سيال و نيروهاي آيروديناميكي نداشته باشد.در نسل جديد كورونادو از موتورهاي ديترويت ديزل ( DD13-DD15-DD16 ) وكامينز ISX كه از 425تا 600 اسب بخار نيرو توليد مي كنند.

براي خنك كردن آن از يك رادياتور بزرگ به مساحت هزار و ۵۰۰ اينچ مربع (در مدل جديد 1700اينچ مربع) استفاده شده است كه توانايي خنك كردن قوي ترين موتورهاي كلاس ۸ را دارد. اين كاميون داراي دو باك از جنس آلومينيم است كه داراي يك سامانه حفظ تعادل سوخت در دو باك است. چهار باتري غيرقابل شارژ (باتري خشك) ۱۲ ولتي كه در چهار جعبه كامپوزيتي قرار دارند. عايق هايي در خارج از كابين وجود دارد از طرف ديگر عايق هاي دولايه در كف و جلوي كاميون و نوارهايي از فوم در قسمت اتاق خواب باعث شده تا كمترين ميزان لرزش و صدا به داخل كابين نفوذ كند. تهويه هاي گرم و سيستم تهويه مطبوع (HVAC) دماي داخل كابين و محل خواب را تنظيم مي كند و همچنين يك سيستم به نام (half-mode) وظيفه تنظيم توزيع هواي تازه در داخل كابين را به عهده دارد .كابين كورونادو از الومينيوم است كه اين باعث سبكي مي شود.

ترمزهاي آن از سيستم زدقفل هستند. اين كاميون داراي شش باند صوتي است. در هر در دو باند و دو باند ديگر نيز در اتاق خواب هستند همچنين يك سيستم براي گرفتن امواج تلويزيوني آن را همراهي مي كند. داخل اتاق خواب كابين هايي از چوب درخت زبان گنجشك است.

نسل جديد كورونادو

12. 4 کاربر از mehrab parsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

آره اتاقش عین اکسوره . طرحشم قشنگه .ایرانه دیگه ؟ قیمت داری؟
    ایران کجا بود این همکاری جدید بنز با کامازتازه رونمایی شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •