تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 506 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

خوب یه کار دیگه !
    بو توی سایت پایونیر شاپ ، یکی از این پخش ها رو بگیر ، برو توی قسمت لوازم جانبیش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ( فاصله ها رو برداز )
    این دیگه بهترین مارکشه ! به نصاب بگو که پخشو واست ببنده ، اون کابلی که از فرمون میاد و میره توی پخش فابریکت رو در بیاره بزنه به این و تهشو بزنه به پخش ، توی دفترچه اش هم نوشته کجا باید بزنه ! بعد پخشو ببنده ، روشن کن و از اینترفیس یا ریموت لذت ببر + موزیک ! خیلی سادست هااا ، خودتم میتونی !
    آره سادست
    من هم انداختم
    یعنی اون زمان بلد نبودم بردم برام انداختن با پایونیر
    ولی مانیتوره جواب نمیده ها فقط دسته کنترل راه می افته

به هر حال مجبور شدم 125 بدم یه ضبط موج نیکان از رو 206 برام باز کنن از تهران بفرستن و نصب کردم

2. این کاربر از ashkan1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

آره سادست
    من هم انداختم
    یعنی اون زمان بلد نبودم بردم برام انداختن با پایونیر
    ولی مانیتوره جواب نمیده ها فقط دسته کنترل راه می افته

به هر حال مجبور شدم 125 بدم یه ضبط موج نیکان از رو 206 برام باز کنن از تهران بفرستن و نصب کردم
    چطور 125 بیزبون رو دادی اینو خریدی ؟!
    ولی رفیقم سونی انداخت مانیتورم جواب داد هاااااااااااااااا !
    ولی اگه میخای مطمئن شی یه سر به پروفایل حمید بزن !

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بیا این هم چند مدل که اینترفیس دارند البته فعلا" از پایونیر :

Pioneer MVH-8250BT
    Pioneer DEH-4250SD
    Pioneer DEH-7250SD
    Pioneer DEH-5250SD
    Pioneer DEH-2250UB
    Pioneer DEH-3250UB
    Pioneer DEH-P4150UB
    Pioneer DVH-P4150UB
    Pioneer DEH-4000UB ( من اینو داشتم البته روی پراید قبلیم )
    Pioneer DEH-P7150UB
    Pioneer DEH-P6000UB
    Pioneer DEH-P7000UB
    Pioneer DEH-50UB
    DEH-4150SD

به ترتیب جدید ترین ها !
    اینها همشون اینترفیس دارند ، یعنی به کنترل و مانیتور ماشین هایی مثل زانتیا و 206 و مگان ، البته با یه کابل مخصوص که حدو سه الی هفت هزار قیمتشونه ، به نصاب بگین کابل اینترفیس 206 ووو میخام و وصلش کن به اینترفیس خودش میفهمه !

شما مطمئنی؟ رو همون LCD Type A ؟ چون من الان 7150 دارم با اینترفیس فارکو که فقط دسته ریموت کار میکنه. یعنی من فقط باید یک اینترفیس دیگه بگیرم؟ چون پارسال که منو بچه های TT خودمون رو کشتیم چیزی پیدا نشد!
    Last edited by noisymind; 24-12-2010 at 12:18.

5. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

شما مطمئنی؟ رو همون LCD Type A ؟ چون من الان 7150 دارم با اینترفیس فارکو که فقط دستمه ریموت کار میکنه. یعنی من فقط باید یک اینترفیس دیگه بگیرم؟ چون پارسال که منو بچه های TT خودمون رو کشتیم چیزی پیدا نشد!
    تجربه عملی من هم که همین رو میگه
    یا حداقل در سطح شیراز اینطوریه
    تهرون رو نمیدونم

7. 2 کاربر از ashkan1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

شما مطمئنی؟ رو همون LCD Type A ؟ چون من الان 7150 دارم با اینترفیس فارکو که فقط دسته ریموت کار میکنه. یعنی من فقط باید یک اینترفیس دیگه بگیرم؟ چون پارسال که منو بچه های TT خودمون رو کشتیم چیزی پیدا نشد!
    شما یه بار امتحان کن ، اون اینتر فیس رو در بیار + پخش ، ببین فیش دیگه ای نیست ؟ که بره به سمت مانیتور ، یه بار بزن به اون ببین جواب میده ! اگه داد باید یه اینتر فیس دیگه گرفت !

تجربه عملی من هم که همین رو میگه
    یا حداقل در سطح شیراز اینطوریه
    تهرون رو نمیدونم
    در مورد مانیتور مطمئن نیستم ولی یکی از بچه ها سونی انداخته بود مانیتورم نشون میداد ، ولی وقتی که مینویسه اینترفیس خوب باید مانیتورم باشه دیگه !

9. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون مرسی
    عکس از معمولیم داری؟
    راستی این ضبط هایی که روشونه mp3 هم میخونه ؟قضیه چیه برای یکی ا آشناهامون فابریک فلش هم میخورد
    اما دوگانه بود
    والا عکس از معمولی که دیگه اگه بگردی تو نت زیاد هست. تو سایت ایرانخودرو هم هست. کنسول وسط همرنگ داشبورد هست و تودوزی هم پارچه ای ( یا آبی یا خاکستری )
    برا بعضی از 206 ( به طور شانسی!) از این پخش های فلش خور هست که البته کیفیتش در حد معمولی هست و تنظیمات زیادی هم نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام ، چند روزه که همین مشکل برای من پیش اومده ، شاید مال همین باشه ، مواظب باش که روغن هیدرولیک کم نکنه ، مال من اگه داییم به دادم نمیرسید تا حالا سوخته بود ، دو سه تا مکانیک گفتن که شلنگ هیدرولیک پاره شده باید بری پرسش کنی یا عوضش کنی ، یکی میگه شلنگش 40 هه یکی میگه 80 تومنه ، من که فعلا" وقتشو ندارم ، فکر نکنم ضرری داشته باشه چند قطره ولی همیشه چک میکنم !

اگه بردی جایی گفتن که مال هیدرولیکه دقیق بپرس که چشه و کجا بردیش ( همون پیش کی ) و به من هم بگو اگه درستش کردی ، حتما" دوست عزیز ، یادت نره !
    سلام
    بالاخره بعد از اینکه مشکل( نشتی) همچنان ادامه داشت و رفع نشده بود ماشین رو بردم نمایندگی مرکزی شماره 5 که اونا با دستگاه نشت یاب سیستم خنک کننده موتر رو چک کردن ومتوجه نشتی از سه راهی آب پشت موتور شدن و پس از تعویض خدا رو شکر مشکل رفع شد. اجرت و تعویض قطعه باهم شد 24 هزار تومن.
    Last edited by kish_770; 30-12-2010 at 13:45.

12. این کاربر از kish_770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Watson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یک توصیه دوستانه ! بنزین سوپر به هیچ وجه نزنید.

من تقریبا 1 ماهی بود که ماشینم ( 206 type 2) مشکل روشن شدن تو هوای سرد رو داشت یعنی وقتی استارت میزدمبلافاصله خاموش میشد و باید 5 تا بعضی وقت ها بیشتر استارت میردم تا ماشین روشن بشه بعد که گرم میشد مشکلش حل میشد. ماشین رو بردم نمایندگی ایران فرغون ! اونها هم که میخوان قطعات یدکیشونو بندازن به مردم بهم گفتم شمع و کلی چیز دیگه عوض کنم منم عوض کردم ولی بازم نشد. حتی میخواستن دریچه گاز برقی (که قیمتش بالای 350 هزار تومن هست) عوض کنم اما به پیشنهاد یکی از دوستان در یک فروم رفتم و بنزین معمولی زدم در کمال ناباوری فرداش دیدم ماشیم به راحتی روشن شد
    پس نتیجه میگیرم بنزین سوپر نزنین چون تازگیا کیفیتش واقعا پایین اومد. و مشکلاتی مثل من براتون پیش میاد.
    موفق باشید...

14. 3 کاربر از Watson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

یک توصیه دوستانه ! بنزین سوپر به هیچ وجه نزنید.

من تقریبا 1 ماهی بود که ماشینم ( 206 type 2) مشکل روشن شدن تو هوای سرد رو داشت یعنی وقتی استارت میزدمبلافاصله خاموش میشد و باید 5 تا بعضی وقت ها بیشتر استارت میردم تا ماشین روشن بشه بعد که گرم میشد مشکلش حل میشد. ماشین رو بردم نمایندگی ایران فرغون ! اونها هم که میخوان قطعات یدکیشونو بندازن به مردم بهم گفتم شمع و کلی چیز دیگه عوض کنم منم عوض کردم ولی بازم نشد. حتی میخواستن دریچه گاز برقی (که قیمتش بالای 350 هزار تومن هست) عوض کنم اما به پیشنهاد یکی از دوستان در یک فروم رفتم و بنزین معمولی زدم در کمال ناباوری فرداش دیدم ماشیم به راحتی روشن شد
    پس نتیجه میگیرم بنزین سوپر نزنین چون تازگیا کیفیتش واقعا پایین اومد. و مشکلاتی مثل من براتون پیش میاد.
    موفق باشید...
    همین حرفو من چند صفحه قبل زدم همه ریختن سرم که نه بنزین سوپر ایران اکتانش 90 هستو فلانو عالیه .....
    البته بعضی جایگاه ها بنزین سوپر خوبی دارن ولی اکثرا مشکل دارن ...
    بهترین کار اینه بنزین معمولی + اکتان بوستر مصرف کنی...

16. 2 کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اتفاقا در فروم TT برای 206 هایی که صبح مشکل لرزش موقع استارت اولیه دارن توصیه شده که حتما سوپر بزنن! دیگه بنزین سوپر هر چقدر هم که آشغال باشه از این بنزین تولید داخل که حتی برخی اسم علمیش رو چیزی غیر از بنزین هم عنوان کرده بودن بهتره! ضمن اینکه سرطانزا هم شاید نباشه مثل بنزین معمولی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •