آره سادست
من هم انداختم
یعنی اون زمان بلد نبودم بردم برام انداختن با پایونیر
ولی مانیتوره جواب نمیده ها فقط دسته کنترل راه می افته
به هر حال مجبور شدم 125 بدم یه ضبط موج نیکان از رو 206 برام باز کنن از تهران بفرستن و نصب کردم![]()
آره سادست
من هم انداختم
یعنی اون زمان بلد نبودم بردم برام انداختن با پایونیر
ولی مانیتوره جواب نمیده ها فقط دسته کنترل راه می افته
به هر حال مجبور شدم 125 بدم یه ضبط موج نیکان از رو 206 برام باز کنن از تهران بفرستن و نصب کردم![]()
چطور 125 بیزبون رو دادی اینو خریدی ؟!
ولی رفیقم سونی انداخت مانیتورم جواب داد هاااااااااااااااا !
ولی اگه میخای مطمئن شی یه سر به پروفایل حمید بزن !
شما مطمئنی؟ رو همون LCD Type A ؟ چون من الان 7150 دارم با اینترفیس فارکو که فقط دسته ریموت کار میکنه. یعنی من فقط باید یک اینترفیس دیگه بگیرم؟ چون پارسال که منو بچه های TT خودمون رو کشتیم چیزی پیدا نشد!
Last edited by noisymind; 24-12-2010 at 12:18.
تجربه عملی من هم که همین رو میگه
یا حداقل در سطح شیراز اینطوریه
تهرون رو نمیدونم
شما یه بار امتحان کن ، اون اینتر فیس رو در بیار + پخش ، ببین فیش دیگه ای نیست ؟ که بره به سمت مانیتور ، یه بار بزن به اون ببین جواب میده ! اگه داد باید یه اینتر فیس دیگه گرفت !
در مورد مانیتور مطمئن نیستم ولی یکی از بچه ها سونی انداخته بود مانیتورم نشون میداد ، ولی وقتی که مینویسه اینترفیس خوب باید مانیتورم باشه دیگه !
والا عکس از معمولی که دیگه اگه بگردی تو نت زیاد هست. تو سایت ایرانخودرو هم هست. کنسول وسط همرنگ داشبورد هست و تودوزی هم پارچه ای ( یا آبی یا خاکستری )
برا بعضی از 206 ( به طور شانسی!) از این پخش های فلش خور هست که البته کیفیتش در حد معمولی هست و تنظیمات زیادی هم نداره.
سلام
بالاخره بعد از اینکه مشکل( نشتی) همچنان ادامه داشت و رفع نشده بود ماشین رو بردم نمایندگی مرکزی شماره 5 که اونا با دستگاه نشت یاب سیستم خنک کننده موتر رو چک کردن ومتوجه نشتی از سه راهی آب پشت موتور شدن و پس از تعویض خدا رو شکر مشکل رفع شد. اجرت و تعویض قطعه باهم شد 24 هزار تومن.
![]()
Last edited by kish_770; 30-12-2010 at 13:45.
یک توصیه دوستانه ! بنزین سوپر به هیچ وجه نزنید.
من تقریبا 1 ماهی بود که ماشینم ( 206 type 2) مشکل روشن شدن تو هوای سرد رو داشت یعنی وقتی استارت میزدمبلافاصله خاموش میشد و باید 5 تا بعضی وقت ها بیشتر استارت میردم تا ماشین روشن بشه بعد که گرم میشد مشکلش حل میشد. ماشین رو بردم نمایندگی ایران فرغون ! اونها هم که میخوان قطعات یدکیشونو بندازن به مردم بهم گفتم شمع و کلی چیز دیگه عوض کنم منم عوض کردم ولی بازم نشد. حتی میخواستن دریچه گاز برقی (که قیمتش بالای 350 هزار تومن هست) عوض کنم اما به پیشنهاد یکی از دوستان در یک فروم رفتم و بنزین معمولی زدم در کمال ناباوری فرداش دیدم ماشیم به راحتی روشن شد
پس نتیجه میگیرم بنزین سوپر نزنین چون تازگیا کیفیتش واقعا پایین اومد. و مشکلاتی مثل من براتون پیش میاد.
موفق باشید...![]()
همین حرفو من چند صفحه قبل زدم همه ریختن سرم که نه بنزین سوپر ایران اکتانش 90 هستو فلانو عالیه .....
البته بعضی جایگاه ها بنزین سوپر خوبی دارن ولی اکثرا مشکل دارن ...
بهترین کار اینه بنزین معمولی + اکتان بوستر مصرف کنی...
اتفاقا در فروم TT برای 206 هایی که صبح مشکل لرزش موقع استارت اولیه دارن توصیه شده که حتما سوپر بزنن! دیگه بنزین سوپر هر چقدر هم که آشغال باشه از این بنزین تولید داخل که حتی برخی اسم علمیش رو چیزی غیر از بنزین هم عنوان کرده بودن بهتره! ضمن اینکه سرطانزا هم شاید نباشه مثل بنزین معمولی!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)