سلام. من با روشی که گفته شدم، نرم افزارidm رو کرک کردم ولی سرعت دانلودمون 25KB/s است.درحالیکه باید با سرعت 100 دانلود کنه.یعنی روز اول هم که ای دی اس ال مون وصل شد و نرم افزار رو کرک کردیlبا سرعت 100 دانلود میکردیم.
عجب روزی بود...![]()
سلام. من با روشی که گفته شدم، نرم افزارidm رو کرک کردم ولی سرعت دانلودمون 25KB/s است.درحالیکه باید با سرعت 100 دانلود کنه.یعنی روز اول هم که ای دی اس ال مون وصل شد و نرم افزار رو کرک کردیlبا سرعت 100 دانلود میکردیم.
عجب روزی بود...![]()
اگر منظورتون Internet Download Manager هست !
باید گزینه Registaration غیر فعال شده باشه :
idm من اینطوریه که شما میگین. واین گزینه غیر فعاله ولی بازم داره با سرعت 20 دانلود میکنه.
سرعت اینترنت خودم 128 هست. ویندوزم ویستاهست.
لطفا راهنمایم کنید.
اگه سرعت اینترنت شما 128 هست و با 20 دانلود میکنید که عجیب نیست , تازه 4 کیلوبایت هم داره بیشتر دانلود میکنه
بعضی لینکا که با idm میخوام دانلود کنم این ارور رو میده
cannot download this file
details:
http/1.1 503service unavalable
در صورتی که همین لینکو که به download accelerator یا orbit میدم دانلود میکنن
البته idm کلا خراب نیست
مثلا خیلی از لینکا رو میگیره
ولی مثلا برا بیشتر لینکای وطن دانلود همین ارور رو میده
اگه سرعت اینترنت شما 128 هست و با 20 دانلود میکنید که عجیب نیست , تازه 4 کیلوبایت هم داره بیشتر دانلود میکنه
من دارم میگم روز اول که idm رو نصب کردیم داشتیم با سرعت 100 دانلود میکردیم بعد شما میگین زیاده؟؟؟!!!!![]()
سلام
Internet Explorer > Tools > Internet Option > Advanced
و تیک گزینه Display a notification about every script error رو بردارین .
و بعد به تب Security برین و Default Level رو انتخاب کنین .
تیک گزینه Display a notification about every script error برداشته است ! Default Level هم غیر فعاله !![]()
قبلاَ از سایتهایی مثل یوتیوب که کلیپی تماشا میکردم، کادر دانلود IDM میومد، میزدم دانلود میکرد.
اما الان که میزنم واسه دانلود، دانلود نمیکنه..!!!
مشکلش چیه؟
اینم ورژن IDM
![]()
یه بار برین داخل Option > General و IDM رو با Explorer تون Reintegrate کنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)