Derakhshani این هم برای شما.
چند تا برنامه دفتر چه تلفن خوب برای ویندوز موبایل ها وجود داره که Inesoft Phone یکی از اونهاست. بخاطر اینکه
شما دنبال برنامه ای میگشتی که بشه از چندین شماره تلفن مخصوصا موبایل استفاده کرد این برنامه رو پیدا کردم.
طبق توضیحاتی که در سایت inesoft.com در مورد این برنامه داده شده شما میتونید در این برنامه به تعداد نامحدود
شماره تلفن های خود را ثبت کنید. این برنامه قابلیت های زیادی داره که من به بعضی از اونها اشاره میکنم تا با
طرز کار این برنامه بیشتر آشنا بشید.
این برنامه بصورت یک Dialer عمل میکنه و صفحه شماره گیر پیش فرض ویندوز مبایل را تغییر میده.
قابلیت گذاشتن عکس برای تک تک کسانی که در دفتر چه تلفن ثبت کرده اید وجود داره.
برای جستجو کردن در بین شماره تلفن های زیاد از قابلیت T9 استفاده میکنه.

صفحه گزارش تماس ها مانند عکس زیر تغییر خواهد کرد و حتی گزارش اس ام اس هاتون را هم میتونید بدون
رفتن به قسمت های دیگه ویندوز موبایل در همین صفحه مشاهده کنید.

امکان اضافه کردن افراد نزدیک را در قسمت Favorite list خواهید داشت تا بتونید دسترسی سریعتری به
کسانی که هر روز با آنها تماس میگیرید داشته باشید.

زمانی که کسی به شما زنگ میزنه و یا در حال زنگ زدن به کسی باشید عکس طرف با اندازه بزرگ نمایش
داده میشه. در حالی که سیستم اصلی ویندوز موبایل خیلی ساده بوده و عکس طرف را خیلی کوچک نمایش
میده. امکان اس ام اس زدن به تماس گیرنده و یا زدن صدا روی اسپیکر از امکانات دیگر این قسمت است.

ساختن پروفایل های مختلف برای زمانهای مختلف و مکانهای مختلف از دیگر امکانات این برنامه است. مثلا شما
میتونید تعیین کنید که زنگ تلفن شما در چه روزهایی روی 80 درصد باشد و یا در چه ساعت هایی قطع باشد.
بعد از درست کردن پروفایل های مختلف بصورت اتوماتیک زنگ گوشی شما را کنترل خواهد کرد و دیگه لازم
نیست که نگران تنظیم کردن صدای زنگ گوشی باشید.

طبق گفته توضیحات سایت سازنده این برنامه تعداد فیلدها برای ثبت مشخصات در هر نفر نامحدود بوده و شما
هر چقدر که دوست داشته باشید میتونید فیلد های مختلف را برای کانتکت های خود درست کنید. مثلا امکان
وارد کردن 2 نوع ایمیل آدرس برای یک نفر و یا امکان وارد کردن 2 شماره موبایل در این برنامه وجود داره.

در آخر هم امکان استفاده از Skin های مختلف برای تغییر اینترفیس این برنامه وجود داره و شما میتویند با مراجعه
کردن به سایت زیر Skin های دیگری را نیز به آن اضافه کنید تا هر وقت که از ظاهر آن خسته شدید آن را عوض کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک توضیحی هم خود میدم هر چند که از عکس ها نیز معلومه. این برنامه کلا بر روی سیستم تماس های
ویندوز مبایل میشینه و اگر شما این برنامه را نصب کنید تمام قسمت هایی که در بالا توضیح دادم تغییر خواهند
کرد. یعنی این برنامه بعنوان یک برنامه جدا نیست که هر وقت دلتون خواست بازش کنید و هر وقت دلتون نخواست
اون رو ببندید. البته راه هایی برای غیر فعال کردن این برنامه وجود داره و اگر با ویندوز موبایل آشنایی دارید نباید
نگران این موضوع باشید و اگر هم آشنایی ندارید میتونید آن را پاک کنید تا به سیستم اولیه برگرده.
در ضمن من از این برنامه تا بحال استفاده نکردم و هیچ تضمینی را در مورد توضیحاتی که این برنامه داده نمیکنم.
البته قصد استفاده کردن از این برنامه مثل خوره افتاده تو مغذم اما فعلا تصمیم ندارم نصبش کنم. پس تمام
مسئولیتش با خودتونه. اما اینو بگم کسانی که از این برنامه استفاده کردند ازش راضی بودند.
برای دانلود میتونید یکی از لینک های زیر را انتخاب کنید. بعد از نصبش هم برای رجیستر کردن برنامه تمام
جاهای خالی را با عدد پر کنید. فرقی نمیکنه چه عددی باشه فقط عدد باشه اینطوری 123455666777 .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید