منم فقط نظرم رو گفتم شما هم نظرتون رو گفتید دوستان هم نظرشون رو گفتند. عیب نداره که هر کی نظرش محترمهنظر شما هم محترمه .شما از و بعضی دوستان از تندر خوششون نمیاد بعضی ها میاد.
با تشکر
منم فقط نظرم رو گفتم شما هم نظرتون رو گفتید دوستان هم نظرشون رو گفتند. عیب نداره که هر کی نظرش محترمهنظر شما هم محترمه .شما از و بعضی دوستان از تندر خوششون نمیاد بعضی ها میاد.
با تشکر
من يه هفت ماهي هست كه پژو 206 اس دي تيپ 5 يا همون وي 8 رو دارم.قبل ازينكه بخرم خيلي تحقيق كردم تو رنج 15 تا 20 ميليون چند ماشيني رو سوار شدم كه ريو هم جزوش بود و يه روز دستم بود.البته مزدا و اينا هم بود اما چون شما نظردرمورد صفرش خواستين من بعد از اون همه كلنجار رفتن نهايتآ همين ماشيني كه الان دارم رو انتخاب كردم.هر چند ازش بابت اون 17.5ميليوني كه بابتش دادم راضي نيستم اما خيلي از ريو بهتر بود.ريو به نظر من پرايد پيشرفته بود.اما اين ماشين خودمو رو ازين جهت انتخاب كردم كه تصورم اين بود ماشين بايد جديد باشه حتي به تندرمفكر كردم اما راستش به نظرم چراغاش شبيه چش روباه بود و ازش خوشم نيومد و حتي نتونستم سوارش بشم و فقط از نزديك همه جاشو ديدم.اين نوع 206 مزيتش اينه كه جديده .فقط همين.اصلا اين تبليغاتي كه ميكنن آي يه باك بزن برو تا مشهد اصلآ صحت نداره.مثل ماشين 206 معمولي ميسوزونه.وحتي شتاب اوليه اش از پرايدم كمتره.اگه حواستون نباشه چون 16 سوپاپه يهويي كله ميكنه و ميپره.بايد دور موتور بالا بره تا مثلآ همون پرايدو بگيره .اولش خيلي لشه نميدونم واسه صندوقشه يا چيه خلاصه خيلي رفته تو مخم.دنده عقبش به هيچ وجه من الوجوه ديد نداره.حتي قد بلند ترين آدمي هم كه ميشناختم پشت ماشينم نشست ديد نداشت.وقتايي كه ميخوام دنده عقب برم الله بختكي ميرم عقب يا ميزنم يا نميزنم.البته بيشتر اوقاتم ميزنم و تا الان يه عالمه واسه كوبيدن اينور و اونورش به در پاركينگ و كنج ديوار و ... پول به ايران خودرو دادم اصلا ديد نداره اين جنيفر.اين در حاليه كه تا الان كه يه ده سالي هست پشت فرمون ميشنم و تا الان رنو و 405 و 206 تيپ 2 و پرايدداشتم حتي يك بار هم به يه ماشين نزدم يا ماشينم يه خالم حتي برنداشته.اين ازيناين همه ايرادي كه ازش گرفتم با اينحال ازون ريويي كه سوارش شدم خيلي بهتر بود.يعني اصلآ قابل مقايسه نبودن.شما كه ميخوايين 14 ميليون به ريو پول بدين يكم بيشتر روش بذارين و يه ماشين بهتر بخرين.سمند رو هم سوار شدم.اون كه ديگه تولشا لنگه نداره.همه جور خوبي(مسخره)رو داره. و ديد عقبش عينهو همين اس دي هاست.در مورد هيوندا ورنا نميتونم نظر بدم چون سوارش نشدم و به اين خاطر امتحانش نكردم كه پدر گفت اگه از ايران خودرو يا سايپا ماشين بخري حداقل زموني كه بهشون احتياج داري ميان كمك و اوناي ديگه نه.اما در مورد خريد از كارخونه چون ايران خودرو بد قولي ميكنه اصلا به نظرم عاقلانه نيومد اون همه پولو بخوابونم 6 ماه كه آيا بهم ماشنمو سر موقع بدن يا نه.من از دلال خريدم از كارخونه اش برام به صرفه تر شد.با پول بيمه بدنه اش شد اونقدر.همه ميگفتن پرشيا بخر اما پرشيا امكانات اين نوع از اس دي رو نداره.ايربگ-ترمز اي بي اس و ....(البته پرشياي معمولي رو ميگم كه تو اين رنج قيمته)همون موقع دوست من كه سوناتا داشت تو جاده چالوس تصادف كرد با يه پرايد و اينا خون از دماغشون نيومد و كلي مخم رو زد و قانع شدم كه امنيت ماشين در درجه اول اهميته.اين بود كه اون موقع كه دو دو تا چهار تا كردم اين ماشين به نظرم بهترين اومد.اما اگه بازم حق انتخاب داشتم ديگه اين ماشين رو برنميدارم بيا لااقل صفرشو برنميدارم.چون خيلي افت قيمت پيدا ميكنه.اگه بحث خدمات مطرح نبود من خودم حتمآ مزدا323كاركرده برميداشتم و كلي پول هم تو جيبم بود.تازه مزدا خيلي خوشگلتر ازين به نظر ميرسه و اوني كه من ميخواستم بردارم فقط 3 ميليون لوازم داشت و اسپرت بودبه قيمت 13 ميليون تو مهر پارسال كه 86 بود.هنوزم چشم دنبال اونه و اين ماشين زياد به چشمم نمياد راستشو بخواهيد به اين قيمت اصلآ نمي ارزه.مردم هم راجع بهش واكنش بدي دارن.اين همه پول بالاش دادم يارو تو چشام نيگاه ميكنه ميگه چه زشته اين ماشينه.چه صندوق زشتي داره.هرچند اون اوايل اشك تو چشام جمع ميشد آخه تازه خريده بودمش.اما حالا به اين عكس العملها عادت كردم و ديگه برام مهم نيستن و سعي ميكنم خودم از ماشينم لذت ببرم.و فروششم به صرفه نيست چون افت زيادي داره از صفرش.گل يا هيوندا فكر كنم گزينه هاي خوبي باشن يا 206 تيپ 2.در ضمن يه چيزي در مورد گل بگم.من چند وقت پيش از داخل ماشينم سرقت شد وقتي رفتم اداره آگاهي بهم گفتن تنها ماشيني كه تا به حال حتي يك مورد اعلام سرقت نداشتيم گل هست.حتي ماشينهاي ضد سرقت رو هم سرقت كرده بودن .
با عرض شرمندگي در مورد نظري كه راجع به بعضي ماشينا دادم مثل تندرحالا بعضيا نيان ناراحت شن.اين فقط نظر شخصيه منه و ممكنه يكي هم عاشق همين قيافه اش باشه.
206 اس دی V8 با موتور Tu5 هست اما طراحی ماشین موتور رو از بین برده . همینجوری برداشتن یک صندوق گذاشتن ته ماشین !!! تمام
همون موتور همون مشخصات ! فقط به لطف صندوق هندلینگ بهتر شده .
در مورد لوگان هم انقدر بد نگین ماشین با اصالت فرانسه هست طراحی بده حالا دیگه کلا که بدرد نخور نمیشه . همش که شکل نیست مگه میخایم شوهرش بدیم .
من این چیزایی که درباره تندر بد میگید رو قبول ندارم و به نظرم ماشین ایده آلیه. فقط یه بدی داره اونم قیمت قطعاتشه که بزودی ارزون میشه.قیمت برخی از لوازم تندر به شرح زیر:
قالپاق:25000 تومان
کولر:1میلیون 200هزارتومان
زه جلو پنجره:100000 تومان
نمد کاپوت اصل فرانسه:200000
با این وضع خودرو رو بگیریم تیکه پاره کنیم قطعاتشو بفروشیم 100 میلیون گیرمون میاد!
این نظر نظر منه و لطفا کسی ناراحت نشه فقط نظراتشو اعلام کنه.
باتشکر
داداش ضمن سلام و ادب و احترام باید عرض کنم , چند تا ایراد بدفرم توی تصمیماتت داشتی .قبل ازينكه بخرم خيلي تحقيق كردم تو رنج 15 تا 20 ميليون چند ماشيني رو سوار شدم كه ريو هم جزوش بود و يه روز دستم بود.البته مزدا و اينا هم بود اما چون شما نظردرمورد صفرش خواستين من بعد از اون همه كلنجار رفتن نهايتآ همين ماشيني كه الان دارم رو انتخاب كردم.هر چند ازش بابت اون 17.5ميليوني كه بابتش دادم راضي نيستم اما خيلي از ريو بهتر بود.ريو به نظر من پرايد پيشرفته بود.
اول اینکه با سوار شدن یه روز میخواستی آمار خوب یا بد بودن ماشینها رو به دست بیاری که البته این کار اشتباه صد در صده . من بنگاهی هستم و صد پله از تو حساسترم و همه این ماشینایی رو هم که اسم بردی یه مدت سوار شدم و الان هم ریو دارم .
دوم اینکه تقریراتت از فنی ماشین , نشون میده که زیاد از موتور و تکنولوژی سر در نمیآری . چون موتور لوگان و ریو از 206 جدید تره . و من لوگان رو به اس دی ترجیح میدم . ریو محصول 2005 هست و لوگان هم همراه مگان جزء به روز ترین خودروهای اروپا میباشد .
سوم اینکه همون موقع هم ماشینت رو 500 تومن گرون خریدی .
همون جور که در بالا گفتم تکنولوژی 206 همچین جدید جدید هم نیست ..اما اين ماشين خودمو رو ازين جهت انتخاب كردم كه تصورم اين بود ماشين بايد جديد باشه
درسته 206 اس دی با یه باک نمیره .... چون موتورش 1600 هست . اما 206 تیپ 2 و 3 با موتور 1400 راحت با 50 لیتر میره . من خودم تست کردم . چند روز پیش هم مشهد بودم و با ریو 53 لیتر سوزوندم .اصلا اين تبليغاتي كه ميكنن آي يه باك بزن برو تا مشهد اصلآ صحت نداره.مثل ماشين 206 معمولي ميسوزونه
نه آقا کمتر نیست ولی خوب تغییراتی که توی موتورش دادن باعث شده که یه تأخیر 4 ثانیه ای توی شتاب گیریش پیدا شده . اما ریو و تندر به مراتب شتابشون از اس دی بهتره .حتي شتاب اوليه اش از پرايدم كمتره
این قضیه رو توی توهمی . چون خیلی های دیگه نظر تو رو داشتن ولی توی این تاپیکبا اينحال ازون ريويي كه سوارش شدم خيلي بهتر بود
من همه رو لت وپار کردم و ثابت شد ریو از هر لحاظ از 206 بهتره . شما هم اگه اون موقع 12.600 میدادی ریو میخریدی . الان 13 و خرده ای ماشینت رو میخریدن و حالا میتونستی با مابقی پولی که اونموقع میشد نگهش داری و این 13 تومن یه خودرو مثل آوانته دست و پا کنی .(البته دست دوم ولی تمیز) و حسرت پول گذشته ات رو نخوری .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی مسخره است . اون موقع همه میگفتند ریو 12.600 گرونه . الان هم همه میگن 14 تومن گرونه . اما همین الان خیلی ها حسرت 12.600 اون روزا رو میخورن .شما اگه به من گفتی مثلا" چه ماشینی بهتر از ریو توی رنج 14 تومنه , من یه جایزه بهت میدم .شما كه ميخوايين 14 ميليون به ريو پول بدين يكم بيشتر روش بذارين و يه ماشين بهتر بخرين
به هر جهت خرید از ایران خودرو مثل تف سر بالا میمونه . من اگه بخوام یه روز لوگان هم بخرم . اگه سر از تنم جدا کنن نمیرم سمت ایران خودرو . همون پارس خودور را پیگیری میکنم .
در مورد ورنا و گل هم باید بگم انتخاب های بسیار عالی هستند . بهت تبریک میگم که این دفعه دست روی خوب گزینه هایی گذاشتی چون هر دوشون CKD هستند .
داداش در مورد امن قضیه کاملا" با شما موافقم .با عرض شرمندگي در مورد نظري كه راجع به بعضي ماشينا دادم مثل تندرحالا بعضيا نيان ناراحت شن.اين فقط نظر شخصيه منه و ممكنه يكي هم عاشق همين قيافه اش باشه.
کسی یه وقتی از دست ما هم ناراحت نشده باشه .
من عادتمه که یه ذره چاله میدونی حرف بزنم وگر نه آدم منطقی و خوش قلبی هستم . ناسلامتی لیسانسیم خیر سرمون .
زرشششششششششششششششک.....
(اینو جلو جلو گفتم , کسی تو دلش نگه)
به این لحاظ باهاتون موافقم. این ایران گاری ایران لگن ایران فرغون ایران جاخالی هر چی اسمشو میزارین مذخرفترین خودرو سازهبه هر جهت خرید از ایران خودرو مثل تف سر بالا میمونه . من اگه بخوام یه روز لوگان هم بخرم . اگه سر از تنم جدا کنن نمیرم سمت ایران خودرو . همون پارس خودور را پیگیری میکنم
پارس خودرویی ها دعوت نامه تندر میگیرن یه هفته ای تحویل میگیرن. ما 4 ماهه تکمیل وجه کردیم هنوز ندادن.انشالله این این خودرو ........................................... بشه.
ما نمیدونم چی فکر کردیم که رفتیم این ایرن گاری ثبت نام کردیم!
Last edited by لوگان; 23-06-2008 at 21:05.
بیخیال رفیق ...
لوگان هر چی باشه از اون اس دی و 405 عهد تیرکمون و سمند لش بهتره . و حداقل چار تا آدم توی اروپا دارن ازش استفاده میکنند .
نظرتون در مورد 206 تیپ 3 که 15500 قیمتشه چیه اون خویه یا 405؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)