درود
باند هارو میخوای توی جای فابریک ببندی یا روی طاقچه؟؟![]()
درود
باند هارو میخوای توی جای فابریک ببندی یا روی طاقچه؟؟![]()
مرسی از جواب سریعتون
2 تا باند در طاقچه و از باندهای کناری فایریک خودش هم استفاده کنم.
اگه پخش هم usb خور باشه بهتره.
الان به نظر من میتونین یه پخش 6050 پایونیر بگیرین و یه جفت باند کنوود 718(کسایی که گرفتن راضی بودن)
7150 هم هست که صفحش سفیده یعنی نوشته هاش سفیده ولی فکر کنم یه 10 تومنی گرون تر باشه
پخش 6050 رو اگه 210 تومن بگیرین و باند کنوود 718 رو 80 تومن و 10 تومن هم هزینه نصب و سوکت فابریک و.... دارین
----------
حالا یه سوال
دوست دارین پخشتون تا حدودی حرفه ای باشه یا با مدل های ساده تر مثل 5050 و 4050 هم کنار میاین؟
راستی پخش هایی که گفتم همه usb میخورن و مشکلی نیست از اون نظر
اشتباه تایپی بود
تو این رنج ضبط بهتر از 6050 هستش ؟
مرسی دوست عزیز از وقتی که برای پاسخ دادن میگذاری
حرفه ای تر از چه نظر؟ اگه از نظر دمو میگید که بودن و نبودنش برام فرقی نداره اما اگه قایلیت کلیدی بهش اضافه میشه برام مهمه.
راستی تمام پخش های پیشنهادیتون قابلیت اضافه کردن امپلی هم داره؟
بعد میگن بعضی از باندها فقط با وجود امپلی صداشون در میاد این کنوودها بودن و نبودن امپلی خیلی روشون تاثیر داره؟
امپلی که بخوام با قیمت مناسب بندازم و تاثیرشم حس کنم (اگه تاثیرش زیاد نیست کلا بی خیالش شما) چی پیشنهاد میکنید و قیمتش چنده؟
نه فقط دمو
تنظیماتشون هم حرفه ای تر هست
کار با منو هاش هم راحت تر و لذت بخش تره
بله
6050 3 جفت خروجی کابل RCA داره(یعنه میتونید 3 تا آمپ رو راحت بهش وصل کنین)
در مورد آمپ هم اگه یه آمپ بخرین که با سیم و نصب ... یه 100 تومنی تموم میشه یه صدای خیلی خوب میتونین از باند هاتون بگیرین
فرقش هم حداقل 2 - 3 برابر هست
من آمپ 6203 کنوود رو پیشنهاد میکنم برای باند هاتون
قیمت هم 70 تومنی میشه
اقا پس من اگه بخوام یکم هزینه رو بیارم پایینتر یعنی پخش ساده تری بگیرم(همون 4050 یا 5050) ولی امپلی هم ببندم به نظرتون بهتره؟یا پخش حرفه ای تر(6050) بگیرم بدون امپلی ؟(چون اینجوری که شما گفتید 2 3 برابر میکنه خیلی وسوسه شدم)
این امپلی که معرفی کردید 2 کاناله هست دیگه؟
تفاوت 4050 و 5050 هم میشه بگید؟
ببخشید من انقدر سوال میکنم اخه واقعا تو این زمینه خیلی ضعیفم :(
سلام دوست من چون دیدم داری سوال میکنی گفتم در کنار امیر جانمنم راهنماییت کنم.....
به نظر من 4050 یا 5050 نگیر به جاش سری جدید 5150(دمو داره 160-170 تومن هم قیمتشه و اکولایزر 7 باندی داره)یا 4150sd(این دمو نداره اما کارت حافظه sd می خوره و اکولایزر 3 باندی داره و اینکه خودمم دارمش و ازش راضیم قیمتش 140-150) اگرم که دوست داری می تونی 6050 بگیری که از اینا بهتره ولی قیمتش از190تا 210 متغیره بسته به جاش......
راجب باند هم کنوود 718 انصافآ باند خرکاریه(البته بلا نصبت شما) و با آمپ صداش از این رو به اون رو میشه(اگر بدونی من چقدر ولومش میدم اما باز جا داره و کیفیتش واقعآ راضی کنندس یه همراه بیس خوبش که 75-80 هم قیمتشه)راستی یادت باشه که آمپی بگیری براش که حداقل 2تا 80 وات آر ام اس روی حالت 4 اهم بده اونوقت می بینی چه صدایی ازش در میاد.....
راستی برای سیم کشی جنس خوب هم 25-30 تومن پول لازم دارین و برای نصب هم اگه آمپ نزارین نصب پخش+باندا=10 تومن اما با آمپ یک 15 تومنی در میاد....
Last edited by H.Operator; 06-10-2009 at 21:51.
مارک خاصی رو نمیدونم ولی باید دنبال آمپی باشید که حداقل 2تا خروجی 80 وات rms روی حالت 4 اهم بده....
اگر از این بلوتوث خورا باشه که خوبن حد اقل از اون پخشهای قبلی خیلی خیلی بهترن....
باند رو کنوود718 بگیر که بدون آمپ راحت بسته میشه و صدای خوبی میده پایونر 6982 هم خوبه که قیمتش 60-70 تومنی هست که اینم بدون آمپ صدای خوبی میده و هر دو این باندا با آمپ صدای توپی میدن......
در مورد گارانتی ایران خودرو رو نمی دونم ولی من امروز رفتم برا پرایدم چیزی سایپاچیزی نگفت تازه آمپلی هم دارم....
طاقچه عقب واسه هر ماشینی بخوای یک چیزی حدود 15 تومنی در میاد که خودش آماده و جای کمربندم داره و موکتم روش کشیدن....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)