پوشه KAV برای Anti-Virus و پوشه KIS برای Internet Security
نکته مهم: برای استفاده از کد جديد حتماً کد قبلی رو پاک کنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پوشه KAV برای Anti-Virus و پوشه KIS برای Internet Security
نکته مهم: برای استفاده از کد جديد حتماً کد قبلی رو پاک کنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل ديتابيس زمانی هست که آپديت شما مشکل داره، حال اين مشکل ميتونه از فايل های موجود در آپديت دستی باشه يا از سروری که آپديت ميشه، و ربطی به کد نداره، چون اگه محصول کد نداشته باشه اصلاً اجازه آپديت نميده چه برسه از ديتابيس اشکال بگيره...
در کل شما اخطاری رو که ميده عکسش رو اينجا بگذارين، همچنین بگين از چه محصول کسپرسکی و با چه ورژني استفاده ميکنی
شما باید آنتی ویروستونو آپدیت کنید، قبل از اون هم حتما آنتی ویروس باید سریالش درست باشه وگرنه اپدیت نمی شه.
مردیم از بس اومدیم اینجا و یه کرک درست حسابی ندیدیم. واقعا کرکی واسه ورژن 2009 نیست؟؟؟
من از همون کي هاي ورژن 7 براي ورژن 2009 استفاده ميکنم و تا حالا هيچ مشکلي از لحاظ آپديت بوجود نيومده و کامل هم اپديت ميشه
شما هم اينکارو بکنين حتما جواب خواهد داد
سلام دوستان منهم بااستفاده از کی های 7 کاسپر 2009 را اپدیت کردم ودرحال استفاده هستم
کار درستی می کنی واقعا هیچ وقت از بتا استفاده نکنید چون مجبور میشید یک وقت ویندوز عوض کنید
سلام
لطفا چندتا كي براي kav 7.0.125 بزارين اين كي جديد كه گذاشتين هيچ كدومش كار نميكنه
سلام دوستان
کرکkis ورژن 8.0.0.357 اگه هستش میخوام اگه نیست
کرک Kis ورژن 7.0.1.325 بدید
ممنون
با سلام
من چندتا Key جديد واسه ورژنهاي پايين ميخواستم.
6.0.1.411
8.0.0.357en
البته نسخه KIS رو ها!
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)