رو چه حساب ؟
نه دیگه فعلا می خوام صبر کنم تا g705 بیاد اونو بگیرم تو زیبایی و باریکی رقیب نداره
امکاناتشم که همتون میدونین دیگه ، فقط موندم چرا کسی براش تاپیک باز نمی کنه. قیمتشم فعلا $600 هست.
X1 هم مثل اینکه وارد بازار جهانی شده نمیدونم صحت داره یا شایعه است.
x1 وارد شده راسته در مورد g705 باید بگم که در حد w760 تازه یک درجه پایین تر چون واکمن نیست (البته باز هم خودتون می دونید ولی من می گم ارزش انتظار کشیدن رو نداره )
---------------
راستی آخرین قیمت K850 چنده تو تهران
مگه واکمن نبودن ارزش یه گوشی رو کم می کنه!
اینی هم که میگی در یه حد هستن و یا شایدم پایین تر رو کاملا سلیقه ای میدونم ولی دیگه هر کی باشه به G705 امتیاز بیشتر میده. مخصوصا در design.
k850 حدود 280 تومانه.
دوستان از نظر صدا .1 صدای k850 چطوره
2- میگن فیلم برداریش به پای n95 نمیرسه ایا این درسته لطفا توضیح بدین
3- درسته که قابش رنگش زود میره
4 چینیه این گوشی ؟
5- تفاوت اصلی با غیر اصلش چیه چطوری میشه تشخیص داد
ممنون میشم جوابمو بدین
صداي k850 زياد بلند نيست اما وضوح خوبي داره.
.اون كه مسلمه كيفيت فيلمش به پاي n95 نمي رسه! كيفيت فيلم n95 به صورت Vga هستش اما k850 بصورت Qvga هستش.البته هر دو 30 فريم در ثانيه مي گيرن اما شك نكن n95 فيلمش يه چيزه ديگه است.
خير كي اين حرف رو به شما زده كه رنگ قابش زود ميره؟
البته از هر گوشي كه نگه داري به خوبي صورت نگيره مطمئنا بدنه اون به سرعت از بين ميره.
بله اين گوشي تماما ساخت چين هستش.
والا من هم متوجه تفاوت بين اصل و غير اصلش نشدم و فقط تفاوت قيمت وجه اصلي تمايز اين دو نوع هستش.
1- صداش تو هدفون فوق العادست. با اسپیکراش هم بلنده اگه زود به خر و خر نیافته. چون من اهل موزیک گوش دادن با اسپیکر نیستم تا حالا خر خرش در نیومده.
2- هر دو گوشی به صورت 30 فریم در ثانیه فیلم برداری می کنن، یعنی از لحاظ رونی مثل همند ولی ابعاد فیلم k850 320×240 هست و مال N95س 480×640 و طبیعیه که N95 تصویری کاملاً بزرگ تر و با کیفیت تر می گیره.
3- رنگ گوشه هاش میره ولی نه خیلی زود اما زود تر از اون رنگ 4تا کلید نقره ایش میره.
4- فقط چینی داره
5- نمی دونم.
یه ایراد شایع در مورد این گوشی اینه که موقعی که دکمه های نزدیک به ال سی دی رو فشار میدی ال سی دیش رنگ رنگ میشه. موقع خرید خیلی حواستون باشه که گوشی ای که می خرید این ایرادو نداشته باشه. یعنی این مسئله به مرور زمان ایجاد نمیشه و اگه از اول نداشته باشه دیگه نگرانی از بابتش نیست.
منظورت سه تا کلید تاچ هست یا اینکه حتی شماره های 1و2 و3؟
اون دکمه ها که لمسی هستند و نیاز به فشار ندارن. این اتفاق فقط با فشار دادن دکمه های نزدیک ال سی دی اتفاق میافته و background ال سی دیش حتماً باید سیاه باشه تا خودشو نشون بده.
این مشکلو من تو گوشیه s500 هم دیدم . البته مشکلی نیست.علتشم اینه که lcd گوشی به سطح گوشی نزدیکه و اگه فشار به سطح گوشی بیاری این اتفاق میافته.مثل این میمونه که صفحه ال سیدی مونیتورتون رو فشار بدید یا صفحه ماشین حسابو .
پس نگران این نباشید.
Last edited by amin 3gp; 17-10-2008 at 00:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)