با احترام
تیم مدیریت انجمن
حاجی این همون 128 دیگه نه
آقا می گم بیا تمام بچه ای پارس وی جمع شیم تو 1 روز همه بریم در خواست لغو قراردادمون رو بدیم شاید اینجوری ادم بشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبرو ریزی هست
Last edited by SatSat; 20-10-2009 at 20:29.
خداییش ask خیلی داره خوب پیش میره
البته بازم می گم ، خوب هم داره سود می کنه
من هر 3 روز 2گیگ تمدید می کنم
128 با ترافیک 5 گیگ اندیشه سبز
![]()
rسلام
اندیشه قیمت های رشت رو تغییر داده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم آگه پارس هم بخواد کار کنه باید یه حالی به قیمتها و سرعتش بده با این وجود با ورود رقیب تازه وارد باید منتظر بود کلا کاسه کوزشو جمع کنه
اره اندیشه خیلی داره حال میده ولی خوب انصافا پارس هم کوناهی نکرده. تعهد قراردادیشو که داره تحویل میده. فقط ابنجوری به نظر میرسه که قدرت نمایی ارائه سرویس پر سرعتو بدون هیچ تردیدی اندیشه سبز برده و نشون داده که اگه تعداد کاربراش خیلی بیشتر هم بشن هیچ مشکلی برای ارائه سرویسی که تعهد کرده نداره. من که خیلی ازشون راضیم.![]()
من هم موافقم!
من الان دارم 24600 میدم، بعد 5 گیگ دانلود دارم اونم با این نوسان سرعت، خوب همین پول رو میدم به اندیشه، 8 گیگ دانلود میکنم، با سرعت بهتر، تازه نسبت به پارس وی 1 ساعت بیشتر ساعت آزاد برای دانلود داره!
سریعا قرار رو معلوم کنیم، همه با هم حجوم ببریم...
دوستان ظاهرا تو گیلان فقط رشت سرعت ها رفته بالا ...
من امروز با پارس تماس گرفتم(تهران) گفتم که چک کنید ببینید خطم نویز داره یا نه؟ گفت نداره.ولی سرعتم ثابت نیستومدام بالا پایین میره و بیشینه سرعتم نسبت به هفته پیش یک پنجم شده.
درسته که به اندازه تعهد داره سرویس میده ولی بازم کمه.
یکی از دلایلی که نمیرم اندیشه اینه که حوصله تمدید ترافیک رو ندارم و کمتر از 30 گیگ هم نمیخوام تو ماه .پس تا اندیشه تو ترافیک دست و دل بازی نکنه سرعت بالاش واسه من فایده نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)