همچین فایلی تو این مسیر وجود نداره
همچین فایلی تو این مسیر وجود نداره
روی گوشی من فارسی هست اگه بخوام بعداز اپدیت دوباره فارسی باشه باید چکار کنم.n96
جنابعالی باید با استفاده از کد پرودامت فارسییت که الان رو گوشیته آپدیت کنی تا فارس برات بمونه ...
دوست من اگه بوسیله تغییر پروداکت کد زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کردین با آپدیت از بین نمیره ولی اگه با نرم افزار این کارو کردین بله پاک میشه ...
بچه ها يه مدت هست كه نوكيا واسه كاربراي ايراني از اين بهونه ها مياره...از فايروال نيست..با يه سيستم ديگه امتحان كن دوست عزيز..اگه نشد Ip سيستمتو عوض كن..اپ كن
بله...ممنون از شما...
با كد فارسي اپديت كن
DJ جان آخه با چه برنامه اي عوض كنم ؟ اكثر اين برنامه ها مورد داره ! شما برنامه تست شده اي سراغ داري ؟بچه ها يه مدت هست كه نوكيا واسه كاربراي ايراني از اين بهونه ها مياره...از فايروال نيست..با يه سيستم ديگه امتحان كن دوست عزيز..اگه نشد Ip سيستمتو عوض كن..اپ كن
فکر نکنم نوکیا این کار رو بکنه... اون هم وقتی که بازارش توی ایران به این داغی باشه... اما با این حال برنامه هایی که می خوای:
Hide IP platiniom
Invisible Browsing
...
اما یه چیزی بهت می گم آویزه گوشت کن. این برنامه ها فقط برای سایت های پیش پا افتاده و مبتدی هست. سایت هایی مانند نوکیا و مک آفی گول این برنامه ها رو نمی خورن و ظرف 3 سوت آی پیت رو پیدا می کنن...
اگه می بینی این جوریه، یه V.P.N خوب از نوع 10 ساعته با آی پی آمریکا یا انگلیس بگیر و بعد گوشیت رو آپ کن.
بازارش داغه...درست
اما دليل نميشه..پس چرا ارور داده كه اين سرويس موقتا در دسترس نيست؟
البته ناگفته نمونه تو اين چند هفته اخير اينترنت يكم مورد پيدا كرده
حالا با يه سيستم ديگه تست كن ببين چي ميشه
به نام او
دوستان سلام! چند تا سوال ابتدایی برام پیش اومده لطفا یکی جواب بده!:
1.فلش کردن چیست؟
2. فرق بین فلش کردن و آپگرید کردن گوشی چیست؟
3.منN95 8G دارم. چطور فارسیش کنم؟ پروداکت فارسی چیه؟
سلام ..
.
1- فلش کردن گوشی یعنی از بین بردن فریمور قبلی ( با هر ایراد و مشکلی که داشته باشه ) و ریختن فریمور جدید . که بیشتر بوسیله برنامه JAF و Phonix انجام میشه ...
2- فرقشون اینه که شما یا فلش کردن میتونی فریمور گوشیتو به یک فریمور پائین تر هم نزول بدی .. مثلاً الان فریمور گوشیت 31 هست چون ازش راضی نیستی میخوای برگردونی به 30 با فلش اینکار اینجام میشه . آپدیت هم که از اسمش معلومه یعنی ارتقاء دادن . مثلاً فریمور 30 گوشی رو به 31 که جدید عرضه شده آپدیت میکنی .. آپدیت کردن گوشی کار زیاد سختی نیست و میشه تو یخونه و با خط اینترنت پرسرعت انجام داد ولی فلش کردن یه مقدار دردسرش بیشتره و بهتره توی تعمیرگاه مجاز انجام بشه ...
3- اگه میخوای زبان فارسی در هر شرایطی ( غیر از فلش ) روی گوشیت بمونه و از بین نره بهترین راهش تغییر پروداکت کد گوشیت به کدی هست که فارسی رو ساپورت میکنه که این کد برای گوشی N95 8gb هست : 0553640
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)