ببینم کسی از دوستان میدون هاین برنامه چجوریه یهنی برای اجرا اول بایدFramework v2.0 دانلود کنم بعد اینو
Persian HTML Editor V1.0
یا نه فقط همین کافیه Persian HTML Editor V1.0 کسی میتونه به من کمک کنه؟
ببینم کسی از دوستان میدون هاین برنامه چجوریه یهنی برای اجرا اول بایدFramework v2.0 دانلود کنم بعد اینو
Persian HTML Editor V1.0
یا نه فقط همین کافیه Persian HTML Editor V1.0 کسی میتونه به من کمک کنه؟
دوست عزیز برای اجرای این برنامه ها شما باید Net Framework رو روی سیستم خودتون نصب کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shahin666; 26-09-2007 at 19:45.
عبور از همه چیز
حتی همووووووووووووووووووووووو وووووون
اولا که هر گونه معرفی و بحث درباره هر گونه آنتی فی لتر ممنوع هست
بعدشم این فایل شما دارای ویروس Jeefo هست بعد تاز میگی آنتی ویروس تون رو غیر فعال کنید!!!!!
بهتره که دانلود نکنید
برنامه با vb.net نوشته شده و دلیلش هم محیط گرافیکی و زیبا برای کار کردن پس بایدFramework اول نصب بشه
اگر مشکلی با برنامه داشتید یا باگی پیدا کردید به Mr_jeghjegheh ( جدیدا عوض P30 شده ) یا نشد بخودم Pm بدید جوابتونو می دم وقت نمی کنم همه تاپیک ها رو سر بزنم
مرسی بای
خیلی ممنونم از لطفتبرنامه با vb.net نوشته شده و دلیلش هم محیط گرافیکی و زیبا برای کار کردن پس بایدFramework اول نصب بشه
اگر مشکلی با برنامه داشتید یا باگی پیدا کردید به Mr_jeghjegheh ( جدیدا عوض P30 شده ) یا نشد بخودم Pm بدید جوابتونو می دم وقت نمی کنم همه تاپیک ها رو سر بزنم
مرسی بای
و از توضیحاتی که دادی متشکرم
منوسازراست کلیک
توسط این برنامه فقط با چندکلیک برای سایت یا وبلاگ خودمنوی راست کلیک طراحی کنید.
دریافت با حجم:1.30 مگابایت
alir500 جان بعد از چند وقت بلاخره یه برنامه جدید رو کردی
ممنون ولی عزیز چرا توی rapidshare !!
شاهین جان بهترازاینجا گیرنیاوردم،اگه جای بهتر میشناسی بگو تا اونجا آپش کنم.alir500 جان بعد از چند وقت بلاخره یه برنامه جدید رو کردی
ممنون ولی عزیز چرا توی rapidshare !!
درضمن این برنامه کار خودمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)