تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 123 از 1635 اولاول ... 23731131191201211221231241251261271331732236231123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض دوربين با 200 تومان

آقاي كاويان من ميخوام يه دوربين توي رنج 200 تومن (يه ذره بالاتر يا پايينترش فرق نميكنه) بخرم. براي عكس هاي خانوادگي ميخوام. بودجم هم در همين حدود هست. (بيشتر پول ندارم)
    ميشه دو سه مدل به ترتيب اولويت براي من بنويسيد.

اگه ژاپني هاش بهتره از همين ژاپني ها معرفي كن.
    اگه قرمزي چشم هم نداشته باشه بهتره.
    باطري ليتوم هم داشت چه بهتر نداشت هم با يه شارژر سر ميكنم.

سلام دوست من
    البته اگر پست هاي قبلي را مشاهده و مطالعه بفرمائيد بحث ها اكثرا راجع به دوربين در حد 200 تومان مي باشد .. با اين تفاصيل:
    1) در اين رنج قيمت مي توانيد دوربين كامپكت سوني را خريداري بفرمائيد كه ژاپني اصل هستند و چنانچه تمايل به خريد مدل هاي مشابه كنون Canon PowerShot A Series داريد بايد عرض كنم اكثرشان چيني هستند ..
    2) من شخصا A720 را پيشنهاد مي دهم البته چيني است ولي انصافا نسبت به ساير رقبايش در اين رنج قيمت دوربين بسيار خوبي است كه جواب خود را پس داده ...
    در مورد قرمزي چشم بايد عرض كنم در اين رنج قيمت آپشن فلاش قرمزي چشم دارند كه البته به خوبي عمل نمي كند و بايد ببريد در فتوشاپ اديت كنيد ... اگر اين خيلي برايتان مهم است وارد دنياي SLR-LIKE شويد ..
    با حدود قيمت 400 هزار تومان
    با احترام
    كاويان

2. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

قابل توجه مدير محترم و ساير كاربران عزيز:
    بنده پس از 4 روز، در حال پاسخ به كليه نامه ها از طريق گزينه پاسخ ادغامي بودم (حدود 1 ساعت در حال تايپ پاسخ كامل به تك تك سوالات عزيزان) كه پس از زدن گزينه ارسال پاسخ، از من يوزر و پسوورد خواست كه در نتيجه پس از طي اين مراحل با مشكل عدم ارسال مواجه شدم و خلاصه هركاري كردم نتيجه زحمت 1 ساعت تايپ پاسخ عزيزان همه به باد رفت و به هيچ عنوان نتوانستم ردي ازش پيدا كنم كه مجددا پست كنم!!
    اين مشكل را من از ضعف سيستم و نرم افزار سايت مي دانم و بايد عرض كنم اگر قرار باشد نتيجه زحمات ما اينگونه به باد رود، فعاليت نكنيم بهتر است!!
    من از دوستان عزيز جدا شرمنده هستم كه پاسخ تمام عزيزان خصوصا دوستي كه راجع به p90 توضيح خواسته بودند همه به باد رفت و اصلا حوصله تايپ مجدد آنها را ندارم ...
    اصلا چرا بايد سيستم پس از 1 ساعت عدم فعاليت از ما يوزر و پسوورد بخواهد؟!!! اين چه ضريب امنيتي است و اصلا چه لزومي دارد!!‌ مثلا چه كسي مي خواهد در اينجا پشت صندلي من، از اين جريان سوءاستفاده كند؟!!!!!!!!! من هيچ توضيح قانع كننده اي نمي بينم!!
    با احترام
    كاويان
    این مشکل یه بار هم برای من اتفاق افتاده،از اون به بعد هر پست مهمی که میخوام دگمه ارسال رو بزنم،حتما یکبار قبل از زدن ارسال،همه نوشته رو روی clipboard کپی می کنم که اگه یه وقت با مشکلی مواجه شدم،به راحتی paste کنم.اون یه بار برای هفتاد یا شایدم هفتصد پشت ام کافی بود.

4. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض Lcd چرخان

راستش منم زياد از تنظيماتش سر در نميارم اما تنظيمات زيادي داره كه اگه بشه كامل ياد گرفت عاليه.به نظرم زوم 20 خيلي توپ تر از 15 است.اگه 20 بود راحت ميتونستم بهترين عكسو از ماه بگيرم.ضمنا lcd گردان كانن هم يه مزيت خيلي بزرگه خصوصا جاهاي شلوغ مثلا عروسي كه براي عكسبرداري مجبورا دوربين رو بالاي سر برد و اگه مثل كانن بود راحت ميشد فهميد داري از چي فيلم يا عكس ميگيري.البته اين دوربين فوجي يه حالت مخصوص لرزش داره كه براي با زوم بالا كاملا بدون لرزش عمل ميكنه.وجود 3 پايه هم به نظرم لازمه چون در ايزو هاي بالا و عكاسي در شب بدون 3 پايه اصلا نميشه عكس بدون لرزش گرفت چون دوربين بسته بهميزان تاريكي شايد چند ثانيه اقدام به جمع آوري نور توسط سنسور نمايد پس حتما لازمه.

سلام دوست من
    در مورد lcd چرخان بايد عرض كنم مزيت هايش بسيار زياد است اما معايب بزرگي هم دارد از جمله اينكه استفاده زياد و چرخاندن زياد lcd باعث پارگي سيم رابط مربوطه مي شود خصوصاً پس از چند ماه استفاده در مكان هاي مرطوب كه اين اتفاق زيادتر رخ مي دهد ...
    اما در مورد عكاسي از صحنه هاي پرازدحام و پرتنش: بايد عرض كنم شما فرصت ديدن صحنه از lcd بالاي سر خود را نخواهيد داشت چون جمعيت به هم پيوسته و دائم شما را تكان مي دهند، در اين حالت ديگر فرقي نمي كند كه دوربين شما اصلا lcd داشته باشد يا خير، چون بايد آنرا بالاي سر خود بگيريد و در حالت حدودي با تنظيمي حدودي مكررا از صحنه جلوي خود آنقدر عكس بگيريد تا يكي از آنها مطلوب و مناسب باشد ... بالا گرفتن يا پايين گرفتن دوربين و نگاه در lcd در مواقعي است كه جمعيتي شما را تهديد نكند و به خوبي بتوانيد سوژه مورد نظر را يافته و شاتر را بفشاريد ...
    Lcd هاي بزرگتر از 5/2 اينچ نيز اين مشكل را دارند كه دست دائما روي آن قرار مي گيرد! بنابراين lcd در دوربين هاي ديجيتال به نظر من مزيت خاصي نيست صدالبته كه lcd چرخان بهتر از ثابت آن است و صد البته lcd هاي 5/2 اينچ شكيل تر و زيباتر از 3 اينچي ها هستند! شما پشت دوربين h50 را با sx10 مشاهده كنيد!‌ همه بر اين عقيده هستند كه پشت sx10 زيباتر از h50 مي باشد و اين قطعا يك دليلش lcd كوچكتر sx10 مي باشد ...
    با احترام
    كاويان

6. 2 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض پرسش و پاسخ

یقینا" حق با شماست چون خودم تجربه داشتن عدم علاقه به یک برند خاص رادارم که درمورد گوشی d900 سامسونگ بود در کمتر از چهار ساعت پشیمون شدم
    اگه زیاد می پرسم و برای اساتیدی مثل حضرتعالی و جناب کاویان و آقای ebi66_boukan و سایر دوستان مزاحمت ایجاد می کنم برای این است از این مطمئن شم که این دوربین چیز خیلی بدی نیست و احیانا" نقاط ضعف و قوتش دستم بیاد
    با سپاس فراوان

سلام مجدد بر دوست عزيز
    اين حرف را نزنيد دوست من ... ما همه اينجا جمع شده ايم تا جوار دوستان عزيزي چون شما و ساير عزيزان به بحث و گفتگو بنشينيم تا حقايق را بفهميم و خريد درستي انجام دهيم ...
    به نظر من هرشخصي هر چقدر برايش سوال مطرح مي شود بايد تشريف بياورد جلو و بپرسد و ساير دوستان هم لطف كنند راهنمايي بفرمايند ... قطعا همه ما از صحبت هاي يكديگر چيزهاي بسيار مفيدي فرا خواهيم گرفت ....
    با احترام
    كاويان

8. 2 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض Sx10

با سلام به همه دوستان

من بالاخره بعد از كلي تحقيق و شك بين sx110 و sx10 تصميم گرفتم دوربين sx10 بگيرم.

اما يك مساله مهم وجود داره و اونم اين كه لطف كنيد و مشخصات دوربين

آكبند رو بگيد .

چون من در شهرستان هستم و حتي ديدم كه نمايندگي كانن , هم جعبه و هم پلاستيك

دوربين رو با مهارت باز و حتي پلاستيك رو عوض مي كنه و من كه اطلاعي ندارم سرم كلاه

ميره . لطفا جوابم رو سريع بديد چون من عجله دارم كه بخرم.

البته اولش مي خواستم صبر كنم تا ارزونتر بشه, اما بعدش كه آقاي كاويان

گفتن 3 ماه بعد چيني ميشه تصميم گرفتم كه بخرم. لطفا كمك كنيد.

قيمت دوربين sx10 بدليل تقاضاي زياد بالا رفته ....
    و تا شب عيد بالاتر هم خواهد رفت ...

10. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من بالاخره بعد از كلي تحقيق و شك بين sx110 و sx10 تصميم گرفتم دوربين sx10 بگيرم.
    اما يك مساله مهم وجود داره و اونم اين كه لطف كنيد و مشخصات دوربين
    آكبند رو بگيد .
    چون من در شهرستان هستم و حتي ديدم كه نمايندگي كانن , هم جعبه و هم پلاستيك
    دوربين رو با مهارت باز و حتي پلاستيك رو عوض مي كنه و من كه اطلاعي ندارم سرم كلاه
    ميره . لطفا جوابم رو سريع بديد چون من عجله دارم كه بخرم.
    البته اولش مي خواستم صبر كنم تا ارزونتر بشه, اما بعدش كه آقاي كاويان
    گفتن 3 ماه بعد چيني ميشه تصميم گرفتم كه بخرم. لطفا كمك كنيد.
    شلام
    دوست عزیز بسته به منطقه دوربین در آنجا عرضه می شود مثلا آسیا یا اروپا یا آمریکا احتمال داره بسته بندی و باکس دوربین فرق کند.برای اینکه از محتویات داخل آن اطمینان حاصل کنی سر ی به سایت شرکت canon بزن و Package Contents دوربین را برسی کن.
    این دوربین رادر تهران با قیمت 390 هم میتوانی بخری. از بابت چینی شدنش هم اینقدر نگران نباش در نهایت اونجا منتاژ میشه ولی برای همین شرکته و تحت نظارت این شرکت.

12. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

آقا نظرتون در مورد دو مدل پاناسونیک fx520و fx38 چیه ؟؟؟؟ کسی این 2 تا دوربین رو امتحان کرده ؟؟؟
    الان قیمت این 2 مدل چنده ؟؟؟
    آقا جواب ما چی شد؟؟؟
    در ضمن 2 تا دوربین کامپکت 8 مگا پیکسلی از سونی رو برام معرفی کنید ممنون میشم . تو رنج 180 تا 200 تومن . ممنون .
    Last edited by panther99; 07-02-2009 at 16:05.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من امروز سونی سنتر بودم.
    قیمتها به طرز عجیبی افت کرده بود.
    w120 از 213 تومن شده بود 151 تومن !! تازه با یه مموری رایگان 2 گیگ !!
    w130 شده بود 186 تومن.
    w170 شده بود 245 تومن.
    w300 هم فکر میکنم 350 بود.
    ===
    شدیدا راغب شدم 120 رو با این قیمت بخرم. از فروشنده پرسیدم علت چیه ییهو اینقدر ارزون شده گفت به خاطر ژانویه هم هست.
    گفت مموری 2 گیگ هم 30 تومنه که مجانی میدن. در عمل خیلی ارزون تموم میشه.
    با این وجود از خیر w170 دست دوم دیگه میگذرم.
    ===
    ممنون از دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه
    من فردا دارم میرم اچ 50 بخرم
    سونی جشنواره زده و مموری 2گیگ هم میده قیمت مموری هم 30 تومن هست این جایی که من رفتم گفت 440 با گارانتی بازرگانی ایران گفتش که جاهایی که میدن 420 باتریش اصل نیست ولی من جلو خودت پک دوربین رو باز میکنم و باتری اصل هم روش هست حالا این باطریش چه جوری باید باشه ؟
    فقط اگه میشه زود جواب بدین چون من فردا دوربینو میخرم
    Last edited by danger9597; 07-02-2009 at 19:02.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام به همه
    من فردا دارم میرم اچ 50 بخرم
    سونی جشنواره زده و مموری 2گیگ هم میده قیمت مموری هم 30 تومن هست این جایی که من رفتم گفت 440 با گارانتی بازرگانی ایران گفتش که جاهایی که میدن 420 باتریش اصل نیست ولی من جلو خودت پک دوربین رو باز میکنم و باتری اصل هم روش هست حالا این باطریش چه جوری باید باشه ؟
    فقط اگه میشه زود جواب بدین چون من فردا دوربینو میخرم
    برای اینکه از قطعات اصل مطمئن باشین،فقط و فقط و فقط از مرکز سونی بخرین.از فروشگاههایی که ادعا می کن نمایندگی هستند نخرین.و دقت کنین پک حتما آکبند بوده باشه.بقیش حله.

17. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •