دوست من مربوط به گوشی نیست .... برای منم همینطوره ...
مربوط میشه یه قدرت پاور سیستمتون ... منم از وقتی پاور سیستمم رو عوض کردم اینجوری شده ..... مشکلی نداره
دوست من مربوط به گوشی نیست .... برای منم همینطوره ...
مربوط میشه یه قدرت پاور سیستمتون ... منم از وقتی پاور سیستمم رو عوض کردم اینجوری شده ..... مشکلی نداره
راستش اخرین کسی که 6120 خریدش 187 تومن نوش را خرید.بستگی به ترو تمیزیش داره.
دوستان بهتریم فریمویر واسه ی 6120 کلاسیک تا به امروز 5.11 هستش و 6.11 اصلا به درد نمی خوره چون نمی تونی گوشی را هک کنی و نرم افزار نصب کنی.پس گوشیتون را به 6.11 ارتقا ندهید مگر اینکه قصد نصب هیچ نرم افزاری را نداشته باشید.
اگه کسی هم خواست گوشیش را به 6.11 ارتقا بده و قید نصب نرم افرار را بزنه به من بگه تا با 500 کیلو فایل گوشیش را سه سوته واسش اپدیت کنم.
فقط کافیه دانلودش کنید.
می خوام 6120 رو بفروشم نو هست.
همه چی هم داره (شارژر+هندرزفری+کارتون)
به نظر شما چه قدر بفروشم؟
با سلام
من 5ماه پيش يه 6120 خريدم . اما نميدونم چرا بعد از 3ماه صفحات وبي رو كه به زبان فارسي هستند نميتونه بخونه و به جاي حروف مربع ميذاره ، يونيكدش رو هم تغيير دادم و كلي هم باهاش ور رفتم ! ولي فايده اي نداشت. حالمو حسابي گرفته اگه امكانش هست زودتر كمكم كنيد
ممنون ميشم.
بدون داشتن هیچ اطلاعی از وضعیت بازار می گم اگه 125 بفروشی هنر کردی!!!!!!می خوام 6120 رو بفروشم نو هست.
همه چی هم داره (شارژر+هندرزفری+کارتون)
به نظر شما چه قدر بفروشم؟
این نظر شخصیمه...
من وب اكسپلورر گوشيم مشكل داره ، نميتونه صفحات فارسي رو بخونه ، يعني به جاي حروف مربع و مستطيل ميذاره، كسي ميدونه چه جوري درست ميشه؟
اگه فلشش كنم درست ميشه به نظرتون؟
با تشكر
دیگه فکر نکنم این قد کم بشه فروخت
با سلام
من يه 6120 دارم كه نميدونم چرا بعد از چند ماه نميتونه صفحات وب فارسي يا عربي رو بخونه يعني به جاي حروف ، مربع نشون ميده.
مي خواستم ببينم چه جوري درست ميشه، بايد فلش بزنم يا آپديت كنم يا راه ديگه اي هم هست؟
پس به نظر شما چه قدر بفروشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)