تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 413 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

آس همینجوری خودش دروغگو هست اونوخ فارس که یکی از مزخرف ترین خبرگزاری های ایرانی هست هم بیاد خبرای اونو بذاره خودتون تصور کنید چی میشه! من یه دوستی دارم که به زبان اسپانیولی تا حدودی مسلطه، خیلی وقتا شده که یه خبری رو فارس به نقل از آس زده و او میگفت هر چی سایت روزنامه آس رو زیر رو کردم چیزی در اون مورد پیدا نکردم....بگذریم

فعلا تا اینجای کار مهمترین و بهترین نقل و انتقال بارسا انداختن اله به آژاکس بوده البته چند تا دیگه آز آشغالای تیم هم رفتند مثل ادمیلسون یا جدیدترینش که ازکوئرو به اوساسونا هست ، ضمنا به جز آلوز بقیه خریدها خرید ها خیلی جالب نبوده و البته باید امیدوار بود که پپ از خیر فروش اتوئو بگذره! (مسی هم ورنداره تو المپیک مصدوم بشه باز )

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

مسی دست به مصدومیتش خوبه. هلب هم بازیکن خوبیه که !

ولی خالی کردن تیم از ستاره رو قبول دارم کار درستی نبود. ولی هماهنگن. فیورنتینا رو خوب بردن.
    از اون طرف رئال هم جز ون در فارت کسی رو نخریده. با هامبورگ هم افتضاح بازی میکردن.
    از آرسنال هم باختن. یعنی رقبا هم کاری نکردن.

شایعات قشنگی بود . منم گفتم باور نکنید. گفتم یکم شاد بشیم !

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آس همینجوری خودش دروغگو هست اونوخ فارس که یکی از مزخرف ترین خبرگزاری های ایرانی هست هم بیاد خبرای اونو بذاره خودتون تصور کنید چی میشه! من یه دوستی دارم که به زبان اسپانیولی تا حدودی مسلطه، خیلی وقتا شده که یه خبری رو فارس به نقل از آس زده و او میگفت هر چی سایت روزنامه آس رو زیر رو کردم چیزی در اون مورد پیدا نکردم....بگذریم

فعلا تا اینجای کار مهمترین و بهترین نقل و انتقال بارسا انداختن اله به آژاکس بوده البته چند تا دیگه آز آشغالای تیم هم رفتند مثل ادمیلسون یا جدیدترینش که ازکوئرو به اوساسونا هست ، ضمنا به جز آلوز بقیه خریدها خرید ها خیلی جالب نبوده و البته باید امیدوار بود که پپ از خیر فروش اتوئو بگذره! (مسی هم ورنداره تو المپیک مصدوم بشه باز )
    میگم میشه به خبرای مارکا اعتماد کرد؟؟؟ یا مثل آس هست؟

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال
    شماره 10 به مسی جون رسید یا نه ؟

【ツ】

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

سایت گل یه خبر با این عنوان زده که مسی صاحب لباس شماره ی 10 رونالدینیو شد....نوش جونش چون واقعا لیاقت این شماره رو داره

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه خبرها تکراری هست ببخشید....

لاپورتا در هتل 5 ستاره ميامي

خبرگزاري فارس: هواداران بارسلونا در پي انتشار تصاويري از تعطيلات 3 روزه مدير عامل باشگاه در ميامي به شدت خشمگين شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، خوان لاپورتا براي تعطيلات 3 روزه به بهانه فاصله ميان بازي هاي تداركاتي به هتل 5 ستاره ميامي رفت و در كنار 2 معاون خود از امكانات اين هتل استفاده كرد.
    انتشار تصاويري معمولي از لاپورتا كه وي را در حال شنا در ساحل مصنوعي اين هتل نشان مي دهد در كمال شگفتي باعث خشم هواداران بارسلونا و تجمع آنان برابر نيوكمپ شد.
    هواداران بارسلونا كه از ترك باشگاهشان توسط رونالدينيو و دكو به شدت عصباني هستند و آنها را پس از فيگو خيانتكاران جديد مي دانند نگران از دست دادن گوديانسن، اتوئو و ماركس نيز هستند.
    لاپورتا هنوز واكنشي به اين اعتراضات نشان نداده است.

================================
    اتوئو بايد راضى باشد و برود!

جدايى «ساموئل اتوئو» از بارسلونا از هفته ها پيش موضوعى قطعى به نظر مى رسيد. درست همانند رونالدينيو كه راهى ميلان شد، اين كامرونى هم ديگر جايى در برنامه هاى پپ گوارديولا ندارد. اكنون اين مهاجم بايد درباره باشگاه آتى اش تصميم گيرى كند. مدير ورزشى بارسلونا از اتوئو خواست تكليفش را هرچه زودتر روشن كند. بگيريستاين گفت: «چند باشگاه علاقه مند اين بازيكن تهاجمى هستند.» اتوئو فصل پيش در ۱۸ بازى توانست ۱۶ بار براى آبى و انارى ها گلزنى كند. تاكنون هيچ پيشنهاد رسمى براى اين بازيكن ۲۷ ساله وجود نداشته است. به گفته بگيريستاين پيش از آنكه گفت وگوى ۲ باشگاه شروع شود، خود اتوئو بايد با باشگاه آتى اش به توافق دست يابد. بگيريستاين به اسكاى اسپورت نيوز گفت: «ساموئل بايد به توافقى دست پيدا كند، آن هم پيش از آنكه گفت وگويى سر بگيرد. او بايد رضايت داشته باشد.» به نظر مى رسد اين رفتارى جوانمردانه براى قدردانى از ۴ سال گلزنى اتوئو در بارسلونا باشد. بگيريستاين افزود: «ما چشم به راه اين توافق هستيم. بديهى است كه باشگاه هاى بزرگى علاقه مند به او هستند. با اين حال اين چندان مهم نيست. ابتدا او بايد با باشگاهى كنار بيايد. با اين همه اين مهاجم با اطمينان به تيمى نه چندان نام آشنا نخواهد رفت. اگر او برود، مقصد او باشگاهى بزرگ خواهد بود. ۴ ، ۵ باشگاه در پى او هستند.» بگيريستاين گفت: «بارسلونا منتظر روشن شدن سرنوشت اتوئو است تا ببيند از فروش او چه ميزان پول بدست مى آورد و با آن مى توان آدبايور را به نوكمپ بياورد يا خير.»

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

کسی نظارت نداره بر این خبرگذاری فارس؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با تاكيد بر فروش مهاجم كامروني

بگيريستاين: جانشين اتوئو به زودي معرفي مي شود

خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگا بارسلونا از معرفي جانشين مهاجم كامروني اين تيم تا پايان هفته خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، چيكي بگيريستاين، نايب رئيس و معاون امور نقل و انتقالات بارسلونا عنوان كرد: فروش اتوئو قطعي است و بايد براي جانشين وي تدبيري بينديشيم.
    وي افزود: جاي نگراني نيست و جانشين اتوئو به زودي حداكثر تا پايان هفته معرفي خواهد شد.
    اتوئو تصريح كرد: جانشين اتوئو يك بازيكن بزرگ است كه به زودي خريداري مي شود و بمب خبري سال خواهد بود.
    وي ادامه داد: او بازيكن بسيار بزرگي است و جاي خالي رونالدينيو و اتوئو را به تنهايي پر مي كند؛ اما فعلا نمي‌توانم نامش را فاش كنم.

------------------------------------------------------------------------
    مذاكره مسقيم ---- و بارسلونا

اتوئو بر سر دو راهي فرانسه و انگليس

خبرگزاري فارس: مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا خود را براي يكي از بزرگترين انتقال هاي فصل آماده مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري فرانسه، درحالي كه بسياري از خبرنگاران اروپايي از معاوضه اتوئو با مهاجم پرتغالي منچستريونايتد مي‌گويند، به نظر مي رسد باشگاه المپيك ---- آخرين تلاش هاي خود را براي به خدمت گرفتن وي انجام مي دهد.
    معاوضه اتوئو با كريس رونالدو بسيار پر رنگ تر از انتقال رونالدو به رئال مادريد بر سر زبان‌ها افتاده است؛ اما اگر ليون، اتوئو را به خدمت بگيرد، بارسا نيز شانس داشتن پرتغالي منچستر را از دست مي دهد.
    مقامات باشگاه ---- فرانسه وارد مذاكره مستقيم و بي واسطه با بارسلونا شده اند.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

میشه به خبرای مارکا اعتماد کرد؟؟؟ یا مثل آس هست؟
    تو کل اروپا روزنامه آس تکه به خاطر این همه چرت و پرتها و دروغاش، یعنی شاید فقط تا حدودی سان بتونه باش رقابت کنه البته سان بیشتر تو کار خبرای زرده اما این آس زرت و فرت دروغ چاپ می کنه. ولی مارکا به خاطر اینکه (اگر اشتباه نکنم) پرتیراژترین روزنامه تو کل اروپاست سعی می کنه حرفه ای تر عمل کنه و یک کم فقط یک کم خبراشون در مورد بارسلونا رو میشه باور کرد بازم میگم یکم؛

«مارکا سال 1942 در آخرين روزهاي جنگ داخلي اسپانيا در مادريد و ديگر مناطق تحت تصرف طرفداران فرانکو با بودجه مستقيم ژنرال فرانکو براي طرفداري از رئال مادريد و تمسخر بارسلونا منتشر شد سياستي که حتي هنوز هم پس از گذشت 70 سال از آن دوران خط مشي تحريريه روزنامه مارکا هست.»

مسی صاحب لباس شماره ی 10
    ولی من عجیب با شماره 19 اش حال می کردم تک بود!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

بارسا دو تا بازی آخر رو اولیش 5 تا زد . دومیش 6 تا !

خوردیم تو مقدماتی لیگ قهرمانان به قهرمان لهستان که 5 تا به نماینده اسرائیل زد و در مجموع 6-2 صعود کرد.
    بازی اول تو نیوکمپه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •