تو منطقه ما که از این دو تا فقط آسیاتک هست با همون نماینده الکیش (شاید هم دو -- لکی !) آریانیک که قیمتاش فرقی با فن آوا نداره ...
پس همچنان ما که راضی ایم.....
تو منطقه ما که از این دو تا فقط آسیاتک هست با همون نماینده الکیش (شاید هم دو -- لکی !) آریانیک که قیمتاش فرقی با فن آوا نداره ...
پس همچنان ما که راضی ایم.....
چه جالب ! چون سرعتی که قراردادشو بستیم و پولشو دادیم بهمون میدن ، باید ذوق کنیم !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Masoud.Neshat; 18-08-2010 at 10:04.
سلام
خوش خبر باشی
منظقه مخابراتی شهید طبری هم جزو همون 80% هست یا نه ؟حالا چرا در مرحله سوم تهران ؟نمیشه تهران مرحله اول باشه ؟
بعدش شما گفتی برای یه مدت کوتاهی سرعت ها درست میشه ؟!؟!؟
خوب چرا ؟ این یعنی چی ؟ یعنی دوباره قراره سرعت ها خراب بشه؟!؟!؟
![]()
سلام دوستان
من می خواهم از فن آوا سرویس بگیرم نظرتون نسبت به این سرویسها چیه سرعت دانلودشون چند کیلو هست 64و256و512 البته توی تهران .
من فعلا پیشگامان دارم توی شهرستان بهم 256 دادن وسرعت دانلودمم 32k هستش دوستان نظرشون چیه کمه زیاده چجوریاست من با این سرویس وقتی از تهران گرفتم سرعتم به 60الی 70k می رسید وروزهای تعطیل به 150 الی 200k ولی الان که ازش دارم میگیرم 32k به من میده .
این 32kb چه سرویسیه 256 یا 512 یا 64
باتشکر
عزیزم اگر 256 داری و سرعت دانلودت 32 هست اصلا تغییر سرویس نده که وضعیت فن اوا فعلا خوب نیست
بنابراین
سرویس 512 سرعت دانلود 64
سرویس 256سرعت دانلود 32
سرویس 128 سرعت دانلود16
اینا استاندارد هست که معمولا در سرویس های شرکت ها کمتر دیده میشه ولی شما ببین چه سرعتی و چه پورتی خودت قضاوت کن
نکته بعدی اینه بچه ها من به همتون اسیا تک پیشنهاد میدم البته فقط سرویس 128نامحدود که ماهی 28440 هست فکر کنم سرویس خوبیه شباشم سرعتش به 70 میرسه ( معادل 512)
بهرحال اینم گفتم نگیدئ همش طرفداری شرکت میکنم
Last edited by شـیـفــو; 17-08-2010 at 17:53.
سلام دوستان
انشا الله فردا می رم نمایندگی فناوا اکانت می گیرم فقط چند تا سوال
الان وضع فن آوا چطوره؟
من قبلا از پپیشگامان داشتم که افتضاح بود وسرعت دانلود 256 از 20 بیشتر نمی شد حالا می خوام ببینم فناوا چطوره؟
دوما من مودم را از پیشگامان خریدم و ساخت شرکت پیشگامان است ایا اشکالی وجود ندارد ومودم من را قبول می کنند؟ باتشکر
کدومشون 512 رو به مشترکین معمولی هم میده؟ بریم همون جا
شما سرعتتون استاندارده
با شرکت های دیگه میتونی بیشترشم کنی البته
حالا جالبه ما بخوایم بریم همه، شما تازه می خواین بیاین.
اتوبان رو برعکس میای دوست جان
ایول ممنون.
ولی یادم باشه قبل از رفتن اون 1 گیگ مجانی رو بگیرم ازتون![]()
بابت ؟
اسم منو كه نگفتي هنوز مهربون
خب دیگه همون. گفتم قبل از خداحافظی اسمو بگم
اخه گذاشته بودم برای مبادا![]()
من از کجا این ریز مصرف رو ببینم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)