با سلام دوست عزیز
من چک کردم مشکلی نداشت. باز هم سعی کن اگر درست نشد بگو برات E'mail کنم
موفق باشی
RAYMOND![]()
با سلام دوست عزیز
من چک کردم مشکلی نداشت. باز هم سعی کن اگر درست نشد بگو برات E'mail کنم
موفق باشی
RAYMOND![]()
زیرنویس The Passenger 1975 با بازی جک نیکلسون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زیرنویس فیلم City oF Woman 1980 از فدریکو فلینی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Asalbanoo; 02-03-2008 at 14:14. دليل: اسم فیلمها برای سهولت سرچ در عنوان پست نوشته می شود.
سلام
چون اون زیرنویس قبلی از فیلم Rambo 2008 که همه جا بود واقعا بی ربط ترجمه شده بود(مثل خیلی از زیرنویس های دیگه) و با وجود اینکه من انگلیسیم خیلی خوب نیست این فیلم رو برای تجربه دوباره ترجمه کردم و با نسخه R5 هماهنگش کردم.
می دونم مشکل زیاد داره ولی با قبلیه قابل مقایسه نیست.
اگه کسی تونست لطفا تو سایت subscene آپلود کنه. خودم که نتونستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من زير نويس alpha dog رو دانلود كردم اما از ايناس كه sub , idx كسي نميدونه srt ش رو از كجا ميتونم دانلود كنم؟
با سلام به دوستان عزیز
زیرنویس فیلم Catacombs_2007 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RAYMOND
Exorcist: The Beginning 2004
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Asalbanoo; 03-03-2008 at 20:34. دليل: برای سرچ بهتر و سریعتر،اسم فیلم در عنوان پست نوشته بشود.
با سلام به دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [Leon_The_Professional_[2004 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RAYMOND
با سلام به دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [Romeo_And_Juliet_[1996 با فرمت idx*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RAYMOND
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)