تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 208 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sparts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام .می خواستم بپرسم نظرتون اگه من یه htc ازچین بگیرم از نظر قیمت یا امکان استفاده توی ایران محدودیتی توی ایران واسم پیش نمیاد؟اگه لازم بشه گمرکیش پرداخت بشه بازم بسرفه هست؟ممنون

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام . دوست من گارانتی فقط و فقط شامل بورد دستگاه میشه و هیچ قطعات دیگه ای رو قبول نمی کنه . ولی منم در کل با گارانتی رو پیشنهاد می کنم

سلام.

نه خیر قربان اینطور که میفرمایید نیست.یا لااقل واسه من نبوده.من تا حالا موارد دیگه ای از جمله کیت آنتن , خود ویندوز آفشیال , و فلت ال سی دی رو با گارانتی تعویض کردم بدون هزینه.ضمن اینکه اون دوستمون ( Ali Mac Book) (اگر اسمشو اشتباه نکرده باشم.) تاچ گوشیشو با گارانتی بدون هزینه تعویض کرده.بستگی داره شما از چه گارانتی استفاده کرده باشید.

3. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Johnny Grey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام .می خواستم بپرسم نظرتون اگه من یه htc ازچین بگیرم از نظر قیمت یا امکان استفاده توی ایران محدودیتی توی ایران واسم پیش نمیاد؟اگه لازم بشه گمرکیش پرداخت بشه بازم بسرفه هست؟ممنون
    صد درصد به صرفه تره اینجا پاکتهارو با سودی بسیار زیاد به ملت میفروشن بسته به نوع گوشی قیمتها متفاوته که بعضا 200 دلار تفاوت دارن
    گارانتی هم چیز بدی نیست ولی این گوشیها احتمال خرابیشون کمتر از یک درصد هست من همیشه برای خودم و دوستانم بدون گارانتی میگیرم و تا به حال بعد از سه سال استفاده از پاکت خرابی ندیدم

داره خودمونی میشه k i a r a s h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

نه خیر قربان اینطور که میفرمایید نیست.یا لااقل واسه من نبوده.من تا حالا موارد دیگه ای از جمله کیت آنتن , خود ویندوز آفشیال , و فلت ال سی دی رو با گارانتی تعویض کردم بدون هزینه.ضمن اینکه اون دوستمون ( Ali Mac Book) (اگر اسمشو اشتباه نکرده باشم.) تاچ گوشیشو با گارانتی بدون هزینه تعویض کرده.بستگی داره شما از چه گارانتی استفاده کرده باشید.
    سلام . دوست من اگه واقعا این کارا رو کردی پس خیلی شرکت گارانتیت خوبه . گارانتی گوشی من یاس هستش و پشت کارت گارانتی من این رو نوشته ، بدون هیچ کمی و کاستی:
    توجه:ضمانت شرکت تنها شامل بورد دستگاه میباشد . لذا کلیه لوازم جانبی مانند: باطری ، شارژر ، قابهای پشت و رو ، کارت حافظه ، شماره گیر (کی پد) و غیره را شامل نخواهد شد .
    البته این رو هم بگم که رام عربی رو به طور رایگان نصب می کرد . همین و بس . حالا گارانتی شما چیه که انقدر خدمات میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان عزيز يك هفته پيش يك هندفري بلوتوت blue tooth hands free مدل HTC BH M200 خريدم در مدت يك هفته دسته پشت گوش آن شكست اين دستگاه يك بند گردني و نگهدارنده دارد كه موقع شكستن طبق دستور العمل روي آن وصل و در جيب پيراهن من بود و پس از تماس با بخش گارانتي شركت ياس فرمودند اين قطعه شامل گارانتي نيست!!!! و ظاهرا" نقطه ضعف اين هندفري همين قطعه است و تنها در مورد من اتفاق نيفتاده است. جهت اطلاع دوستان از كيفيت پايين نگهدارنده اين هندفري اطلاع رساني شود. ضمنا" در تاييد فرمايش دوستان شركتها به هر بهانه از ارائه خدمات گارانتي طفره مي‌روند هرچند خسارت من جزئي است. (قيمت خريد 65000 تومان)

7. این کاربر از babakflash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز

خوب بستگی داره اونجا با چه قیمتی ببتونید تهیه کنید.
    به عنوان مثال قیمت اچ دی و دایموند 2 رو بفرمایید تا بگیم میصرفه یا نه.
    از نظر امکان استفاده مشکلی نخواهید داشت.

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.
    دوستان منم قصد خريد يه پاکت پيسي را در فصل تابستان دارم.فقط موندم که ايکس1 را بگيرم يا تاچ پرو2.
    به نظره شما کدوم بهتره؟
    يه سوال ديگه:من ميخام بگم که يکي از سوعد برام بياره.به نظره شما ارزش داره؟قيمتا اون جا بهترن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    دوستان منم قصد خريد يه پاکت پيسي را در فصل تابستان دارم.فقط موندم که ايکس1 را بگيرم يا تاچ پرو2.
    به نظره شما کدوم بهتره؟
    يه سوال ديگه:من ميخام بگم که يکي از سوعد برام بياره.به نظره شما ارزش داره؟قيمتا اون جا بهترن؟
    سلام

اگر مشکل قیمت ندارید و با سایز بزرگتر پرو 2 هم مشکلی ندارید ، در خریدش شک نکنید.
    خروجی tv , و g-sensor ، سایز عالی صفحه نمایش برای مطالعه و تماشای فایلهای تصویری ، اینترفیس بسیار مناسب تر و پشتیبانی های بهتر نرم افزاری همگی میتونه دلایلی برای انتخاب پرو 2 در برابر x1 باشه.

پ.ن : البته به شرط اینکه با اون حاشیه نقره ای مثل من مشکل نداشته باشید

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام

اگر مشکل قیمت ندارید و با سایز بزرگتر پرو 2 هم مشکلی ندارید ، در خریدش شک نکنید.
    خروجی tv , و g-sensor ، سایز عالی صفحه نمایش برای مطالعه و تماشای فایلهای تصویری ، اینترفیس بسیار مناسب تر و پشتیبانی های بهتر نرم افزاری همگی میتونه دلایلی برای انتخاب پرو 2 در برابر x1 باشه.

پ.ن : البته به شرط اینکه با اون حاشیه نقره ای مثل من مشکل نداشته باشید
    البته ايکس1هم خوبي هايي مثل دکمه ي 4 جهته و سايز مناسبتر و ال سي دي با کيفيت تر و قيمت مناسبتر داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.
    به نظره شما کدوم بهتره؟
    هر دو تا هم ppc خوبی هستند.
    ولی اگه بخواهیم از لحاظ کلی حساب کنیم touch pro2 یه سرو گردن از اکسپریا بخاطر داشتن ال سی دی 3.6 اینچ بهتره.من با اینکه اکسپریا دارم و ازش هم راضیم ولی اگه جای شما باشم صد در صد touch pro 2 رو انتخاب میکنم.شک نکن که ال سی دی بزرگ یه نعمت حساب میشه.
    در ضمن ال سی دی touch pro2 هم رزولیشن 800*480 داره که عین اکسپریا هست.
    touch pro2 وقتی اوایل وارد بازار بشه قیمتش بالا خواهد بود باید کمی صبر کنی تا قیمتش متعادل بشه بعدا بخریش.
    در کل htc touch pro2 پیشنهاد میشه.
    موفق باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •