يه بازي مثل بازي سيمز مي خواستم ممنون مممممممممممنون
يه بازي مثل بازي سيمز مي خواستم ممنون مممممممممممنون
می خواستم بدونم آیا قلعه 4 ارزش خریدن داره یا نه؟
تنها موردی که شبیه به این سری هست, سری Singles, ولی به زیبایی این بازی نیست:
Singles: Flirt Up Your Life - 2004
Singles 2: Triple Trouble - 2005
بازیهای سری Stronghold به ترتیب انتشار: (لطفا از این به بعد نام بازیها رو کامل و دقیق عنوان کنید... ممنون)
Stronghold - 2001
Stronghold: Crusader - 2002 - نسخه تکمیلی مستقل
Stronghold 2 - 2005
Stronghold: Legends - 2006
Stronghold: Crusader - Extreme - 2008 - نسخه به روز شده Stronghold: Crusade
هر دو بازی آخر این سری جز ضعیفترین ها محسوب میشند و توصیه شده نیستند.
می خواستم بدونم بازی UFO: Afterlight ارزش خرید داره یا نه و به سیستم من: گرافیک: 128 ، رم: 256mb ، سی پی یو: 2.53ghz
می خوره یا نه.
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان اون قدیما که سیستم داس بود من 1 بازی دیدم تحت داس که دوتا تانک بود که هر کدام پشت 1 ساختمان بود بعد ابن دو تانک باید هم دیگر رو با گلوله میزدن شما باید زاویه و سرعت گلوله رو انتخای میرکدی تا به هدف بخوره
این بازی یا مدل این بازی رو میخوان ولی ایمش رو نمیدونم برای موبایل 1 همچین بازی پیدا کردم ولی برای کامپیوتر نه
ایم بازی 1 شبیه هش رو میخوام
ممنون
UFO: Afterlight بازی استراتژی خوبی هست ولی عالی نیست.
حداقل سی پی یو برای اجرای این بازی بایستی 1 گیگاهرتز باشه. (از این بابت مشکلی نیست)
حداقل رم برای اجرای این بازی باید 512 مگ باشه. (میزان رم سیستم شما ناکافیه)
حداقل کارت گرافیک برای اجرای این بازی باید nVidia GeForce 5700 یا ATI Radeon 9500 باشه. (مدل کارت گرافیکتون رو عنوان نکردید و فقط مقدار رم رو بیان کردید)
ممنون يه سوال ديگه يه بازي رالي مي خواستم كه به شه ماشين خريد فورش كرد براي pc
گفتی بازی استراتژیکی خوبی است ولی عالی نیست، میشه یکی از اون استراتژیکی های عالی شو بگی که به سیستمم بخوره؟ اینم مدل کارت گرافیکم: nvidia geforce fx 5200
سلام
اگر زحمت نیست جواب بدید :
بازی های سریالی رامعرفی کنید
باری های اکشن اول شخص انفرادی و گروهی
( 8600 + 2GB ram)
متشکرم
Last edited by ox3blue; 21-07-2008 at 13:37. دليل: کامل کردن
بهترین بازی در سبک FIFA Street که به سیستم من : گرافیک: 128 ، رم: 256mb ، سی پی یو: 2.53ghz بخوره چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)