دوست عزیز من نمیدونم کدوم رام آخرین و بهترین رام هست تو سایت های خارجی دیدم ورژن 53 اومده ولی اینجا همش از ورژن 52 حرف میزنن شما میتونی کمکم کنی؟![]()
دوست عزیز من نمیدونم کدوم رام آخرین و بهترین رام هست تو سایت های خارجی دیدم ورژن 53 اومده ولی اینجا همش از ورژن 52 حرف میزنن شما میتونی کمکم کنی؟![]()
ببینید چیزی به نام رام وجود نداره یه سید که شما می گید 52 و 53 و یکی فریمور مثلا r8bf003 بله سید 53 جدیدترین هستش ولی هنوز هکش نیوده که به راحتی بشه هک کرد شما گوشیتون سیدش چنده اگه 52 همون 52 بمونه بهتره در ضمن سید گوشی هر چی بالا باشه یچ فرقی نمی کنه!
فریمورتون بستگی داره کدام فریمور باشه و پتچ زیاد براش باشه یا نه!
متوجه حرفام شدید!
ممنونم از کمکت. من نمیدونم سید گوشیم رو چحور باید بفهمم و نمیدونم کدوم سید رو رو گوشیم بریزم شما لطف کن بگو من اگه این گوشی رو بخوام کلا از بیخ و بن آپدیت کنم چیکار کنم.
سلام.بچها من اخرين فريمور براي K850i رو ميخام اگه بزارين ممنون ميشم.
فريمور براي K850i
شما کاملا فلش کردن رو یاد بگیری با Setool درون این برنامه یه گزینه هست به نام Identify اونو که بزنی یک سری اصلاعات می ده که معلوم میشه سید گوشی شما چنده کمی در فروم بگردید همه چیز دستتون میاد!
سلام اقای sasuke من link فایلهای لازم برای فلش ص810 رو میخوام،لطفا واسه 3تاش بدین(main&fs&costumaiz).
بفرما دوست عزيز آموزش PDF برنامه Setool
درست بخونش بعد اون كارا رو انجام بـــده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا اجازه
شما اين تايپك رو نگاه كنيد اموزش و فايل هاي مورد نظر شما رو قرار دادن براي فلش K810
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ما بالاخره به کمک دوست عزیزمون Sasuke-7 تونستیم عضو این سایت بشیم و زبونش رو انگلییسی کنیم.
ولی تو قسمت w580 هیچ fs که واسه خاورمیانه باشه پیدا نکردیم.
این لینکی هم که گذاشتید واسه asian هست. اگه ممکنه یه راهکار مسالمت آمیزی به ما معرفی کنید.
ضمنا از زحماتی که میکشید ممنون.
این لیست fs هاش بود:
W580_R8BE001_FS_BALTIC_RED52 W580_R8BE001_FS_BALTIC_RED52
W580_R8BE001_FS_RUSSIA_RED52 W580_R8BE001_FS_RUSSIA_RED52
W580_R8BE001_FS_S_ASIA_LEVAN_RED52 W580_R8BE001_FS_S_ASIA_LEVAN_RED52
W580_R8BE001_MAIN_GENERIC_LA_RED52 W580_R8BE001_MAIN_GENERIC_LA_RED52
شلام دوستان یه سوال من w800 سید 36 دارم میخوام سید 49 بشه چکار کنم؟
میدونم سیتول کراس فلشینگ داره خودش با فریمور سید رو تغیر میده ولی سیتول سید 36 رو ساپورت نمیکنه
ممنون میشم کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)