بچه ها امروز با دوستان رفتیم برف بازی تو پارک پلیس
اخ چه حالی داد جاتون خالی
آره درسته.
در ضمن توی اختصاصیش، چرت و پرت زیاد داره
اینم تایید میشه
بچه ها امروز با دوستان رفتیم برف بازی تو پارک پلیس
اخ چه حالی داد جاتون خالی
آره درسته.
در ضمن توی اختصاصیش، چرت و پرت زیاد داره
اینم تایید میشه
......شرکت کننده های گزینه دو
چند نفرن؟؟
تعداد شرکت کنندگان 4722
چون من اصولا فضول هستم(ههههههههههه)
و کارنامه تمام دوستانم رو میگیرم آمار رو میبینم
Last edited by soheilsmart; 02-01-2008 at 18:08.
سلام امید وارم که امتحان زبانتان خوب شده باشد .
ما که سوال ها را تا حدودی بررسی می کردیم ، به این نتیجه رسیدیم که سوال 45غلط است.
نظر شما چیست؟
ممنونم از راهنماییتون...
ولی عمومی های قلمچی هم خیلی خوب نیستنا(به جز دین و زندگی که واقعاً مفهومی طرح می شه)
راستی آقای Sub می دونی من سر امتحان چی کار کردم؟
سوال دوم گسسته رو با دست حساب کردم بعد به توان 2 رسوندمش بعد تقسیم بر 5 کردم!!!(وقت هر سوال 9 دقیقه بود!)...4 هم آوردم!!
خوشبختانه سازمان سنجش خیلی زود به سئوالم پاسخ داد اما نمی دونم چرا این رو قبلا" مشخص نکردن(شاید هم کردن اما من متوجه نشدمه)
پاسخ بخش فنی سایت سازمان سنجش به سوءال من:
با سلام در صورت مشاهده خطای 1200 در هنگام ثبت علاقمندی هاو يا ثبت گروه زبان و هنر: جهت ثبت علاقمندی ها (تربیت معلم - پیام نور -غیر انتفاعی) و یا گروههای زبان و هنر در هنگام ورود به سیستم ثبت نام آزمون سراسری 87 حتما شماره سریال کارت گروه اصلی که در آن ثبت نام نموده اید را وارد نمایید و دلیل دیدن خطای 1200 ورود شماره سریال کارت ثبت علاقمندی ها در ابتدای ورود به سیستم ثبت نام است .پس شماره سریال کارت علاقمندی ها را در ابتدای ورود وارد نکنید و شماره سریال کارت اصلی را وارد کنید. در صورت مشاهده پیام قرمز رنگ در بالای صفحه ثبت علاقمندی ها : به پیام های ارائه شده در بالای فرم ثبت علاقمندی ها دقت نمایید و اعداد وارد شده را با اعداد روی کارت اعتباری علاقمندی ها مطابقت دهید. موفق و موید باشید.مركز اجراي ازمونها-ستاد پاسخگويي سازمان سنجش اموزش كشور پاسخ سوال شما :
سلام
نمی دونم چرا همه به دین و زندگی قلمچی می گن مفهومی طرح میشه به نظر من ادبیات قلمچی خیلی سخت تر طرح میشه.(البته معلم ما هم میگه سوال های کانون دین و زندگیش خوبه ولی من اصلا چنین حسی ندارم. معمولا تمام کسایی که من می شناسم. بالای 80 می زنن.)
در ضمن من همین الان یکی از سوال های دین وزندگی این معلممون رو می زارم مطمئن هستم که هیچ کیتون این سوال رو بالای 60 نمی زنید.(تازه با شرایط اپن بوک بودن 60 می زنید وگزنه 100% زیر 60 می زنید)
با این سوال خواهند دید که می تونن سوال های دین و زندگی رو بپیچونن
تا دقایقی بعد
سلام به همه دوستان
امیدوارم که امتحان زبان رو خوب داده باشین
من که یه بی دقتی خیلی بد دارم از ظهر تا حالا دارم به خودم فحش میدم...
مرسی از آقا سهیل که جواب سوال منو دادند خیلی موثر بود ...
فقط درس سوم هست
فقط گزینه ها رو بفرستید
من می گم چند زدید چند روز دیگه حوابشو می زارم
جدا وقت نشد
اگه من که میخواستم جواب بدم
من فردا بهتون جواب کامل میدم
بله شما درست میگین فکر کنم در گزینه 3 body باید بشه brain![]()
Last edited by soheiltaker; 02-01-2008 at 23:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)