اگه دقت کرده باشی تو صفحه قبلی در مورد صدا توضیح دادم.
نیازی به عوض کردن ویندوز نیست
اگه دقت کرده باشی تو صفحه قبلی در مورد صدا توضیح دادم.
نیازی به عوض کردن ویندوز نیست
Nec666 جان عکسهایی که از توی بازی گرفتی واقعا خوب بود فقط یه ذره رزولوشن پایین بود من اگه بتونم براتون میزارم
دمت گرم از عکسایی که گزا شتی خوب بود ولی این تمام زور سیستمت بود باید بیشتر از اینا گرا فیک داشته باشه
ولی بازم خیلی خوب بود ممنون دستت درد نکنه
اگه میشه با تما م فیلترینگ (AF و ََAA) و جزئیات very high باشه بگیرید دوستان (پرو شدم )
خيلي ممنون.![]()
من با 8500 gt 256 با رم 2 gig چطوزی میتونم بازی کنم ؟
سلام من این عکسایی که گزاشتم برای شما برای این بود که فقط محیط بازی رو ببینید نمیخواستم که کل گرافیکو سیستم بندازم
به هر حال یه وظیفه میدونستم که منم یه سهم کوچکی از این دنیای بزرگ داشته باشم (Game ) به هر حال این بازی رو پیشنهاد میکنم خیلی باحاله
من خودم با حداکثر رزولیشن بازی میکنم واقعا عالیه مخصوصا نور خورشید وقتی میره پشت ابر و در میاد
من اینارو رزولیشنش رو اوردم پایین تا همه بتونن ببینن چه ADSL che Dialup
Last edited by NEC666; 18-03-2008 at 18:58.
بله شما ميتونيد بازي رو راحت اجرا كنيد ولي احتمالا رو مديوم.
اینم مسیر Save بازی در ویندوز ویستا... البته اگه قبلا کسی نگفته باشه... ما هم گذاشتیم تا جدیدها استفاده کنن.
راستی یه سوال ... اگه نسخه اصلی بیاد آیا میشه ازSave هایی که الان داریم استفاده کنیم ؟
سلام من این رو خریدم 6.75گیگ حافظه رو اشغال کرده اسپیکر من 5.1 هست و فعلا هیچ مشکلی نداره
اونجایی که توی مرحله تمرینی می گه با شیفت کار کن من میرم که انجام بدم ولی هر کاری می کنم اونا کنار نمیرن یه کمکی بکنین
ایول من خوندم پستت رو ولی دقت نکردم ایول خیلی باحات حال کردم ببینم حالا این تنظیم به این گنگی رو از کجا در اوردی ؟؟؟
آقا این پست دوستمون کاملا درسته و 100 % امتحان شدست من که امتحان کردم جواب داد.
شما هم این کارو بکنید حتما درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)