بابت معرفی لینک برنامه ممنون.
راستش من اونقدر وقت ندارم که بشینم دونه به دونه چک کنم ببینم چه پچی جدیدا نوشته شده.
بهترین منبع همون mobilefree هست.اونجارو چک کن:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالي
متوسط
ضعيف
بابت معرفی لینک برنامه ممنون.
راستش من اونقدر وقت ندارم که بشینم دونه به دونه چک کنم ببینم چه پچی جدیدا نوشته شده.
بهترین منبع همون mobilefree هست.اونجارو چک کن:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت devil و آقای یغمایی
آقا من مشکل ام با این 112 و 911 نیست ، مشکل من اینه که وقتی که تلفن می افتاد دستش ، زنگ می زد بهش ، بعد یه کاری می کرد ، نمی دونم می رفت تو منو یا کانتکت ، بعد که قطع می کرد ، باز می شد
وگرنه ، 112 و 911 ، همون جوری که گفتید ، با باز کردن قفل و وارد نکردن پسوورد ، حل میشه
این یکی رو چی کار کنم ؟
مرسی
Last edited by akhoond; 04-02-2008 at 22:38.
یک ایده!
یه پچ برای w800 هست که وقتی می خواید به منو وارد بشید رمز رو می خواد. اینجوری اگه 911 یا 112 رو هم وارد کنید اتفاقی که می افته از رمز خارج می شه ولی برمی گرده به حالت stand by و دوباره اگه وارد منو بشید رمز می خواد. حتی اگه از کلید میانبر برای ورود به قسمت اس ام اس استفاده کنید بازم رمز می خواد و یه جورایی نمی شه دورش زد.
البته ما که بلد نیستیم پچ بنویسیم ولی از اونایی که بلد هستند می خوایم که برای بقیه گوشی ها هم به همین سبک پچ طراحی کنند
Last edited by mymail; 04-02-2008 at 20:51.
من یه پچ sysgfx روی گوشیم نصب کردم ولی بخاطر مشکلاتی که بود مجبور شدم پاکش کنم ( مثل نشون ندادن عکس ها و ...)
می خواستم بدونم پچی که این مشکل رو ایجاد نکنه هست برای w800 (آدرس بدید ممنون می شم)
مشکل از پچ نیست.حتما بیش از حد فایل png توی گوشی ریختید.
سعی کنید آیکونهای بدرد نخور رو حذف کنید.تا سرعت گوشی گرفته نشه.
کسي نيست به ما کمک کنه ؟
این لیکی که شما دادید یک مقدار قدیمی شده.(نسخه 1.5)
الان نسخه 1.6.6 اومده که قابلیت Ping SMS داره. به در مواقعی میخوره که میخوای بدون اینکه طرف بفهمه(بدون MissCall یا sms) بفهمی که گوشیش روشنه یا خاموش.یا مثلا شماره اش رو رو یک گوشی خاموش دایورت کرده باشه اینجوری میشه مچش رو. گرفت.
از سایت خودش بگیرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب مستر پچ بگیر نگیر داره. من یکبار روی گوشیم نصب کردم ولی پس از مدتی مجبور شدم گوشی رو فلش کنم.بعد از فلش کردن دیگه نتونستم مستر پچ رو نصب کنم.
الان Elf Pack اومده که کار بیشتر پچها رو خیلی راحت تر و با قابلیت کنترل انجام میده.
توحید جون شرمنده فریمورم رو به خاطر Elfpack میخوام عوض کنم این دو تا پچ رو داری برام بزاری.
Book Manager
Sysgfx خودم اینو دارم که عکسها رو از موری کارت میخونه.میخوام یک پچ دیگه باشه که عکسها رو از حافظه داخلی بخونه.
W800 R1BD001
می خواستم ببینم پچی هست که با اون بشه ظرفیت SMS های که SAVE میکنی و افزایش بدی؟
این پچی که من نصب کردم ظرفیت Inbox افزایش میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)