شاید فعلا E8400 نسبت به Q6600 برای بازیها بهتر باشه ولی بعید می دونم یک سال دیگه هم وضعیت همینطور بمونه.
شاید فعلا E8400 نسبت به Q6600 برای بازیها بهتر باشه ولی بعید می دونم یک سال دیگه هم وضعیت همینطور بمونه.
حالا به نظر شما کدومیکی رو بگیرم؟چرا Q6600 2.4ghz ولی E8400 3.0ghz ؟ یعنی قدرت CPU به فرکانس بستگی نداره؟8400 فرکانس بالاتری داره پس باید قویتر باشه!!لطفآ یه کم در مورد این دو مدل توضیح بدید...
با اجازه اساتید:43:
دوست عزیز Q6600 از نسل 4 هسته ای هاست
اما E8400 از نسل 2 هسته ای ها
به نظر شما 4 تا هسته 2.4Ghz قوی تره یا 2 تا هسته 3.0Ghz ؟![]()
دوستان یه سوال
خب ما میگیم پردازندمون دارای چهار هسته است
دوستان همه اینجا میگن 4 هسته با فرکانس 2.4 بهتر از 2 هسته با فرکانس 3 می باشد
خب بحث همینجاست یعنی ما 4 هسته با فرکانس 2.4 داریم
یا یه پردازنده که فرکانس کاریش 2.4 هست که 4 تا هسته داره
به این سوال جواب بدین
این تاپیکم من ایجاد کردم بدونم دوستان اطلاعاتشون در چه حدیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تا الان کسی تو بحثش شرکت نکرده
به نظرم بیاین تو اون تاپیک نظراتتون رو بگین
بحث جالبیه و سر انجامش اطلاعات خیلی ها میره بالا
نه نمیدونم سیستم عامل ها چطوری هسته ها مدیریت میکنن ربطی به بخش سخت افزار و خرید پردازنده 4 هسته ای هم نداره , هر برنامه ای که Multithreaded باشه میتونه از توان هسته ها به نحوی استفاده کنه (تازه تو برنامه مختلف هم متفاوته) هر برنامه ای هم که نباشه (مثل اکثر بازی ها نمیتونه) اونجا دیگه سیستم عامل هم کاری نمیتونه بکنه , ولی اون چیزی که مشخصه اینه که تو برنامه های MultiThreaded با توجه به تست ها یه پردازنده چند هسته ای حتی میتونه کارایی دو برابر یه پردازنده تک هسته ای یا تعداد کمتر هسته داشته باشه .
Last edited by Bracket; 19-06-2008 at 11:19.
يه بخش حرفات درسته ولي سوال اينجاست
فرض مثال Q6600 رو در نظر بگيريم اين پردازنده 4 تا هسته با فركانس 2.4 داره
يا يه پردازنده هست با فركانس كاري 2.4 كه 4 تا هسته داره
هرکدوم از دوستان دقیق میدونه لطف کنه طولش نده و اصل مطلب رو بگه!
با تشکر....
خوب من نمیدونم شما دنبال چی هستین دوست عزیز ولی این چیزی که میگید پیچیده تر از اون حرفها هست کلا اینکه هسته ها چجوری به موازات هم کار میکنن چجوری از کش استفاده میکنن و ... در هر معماری متفاوته و لازم به بررسی معماری پردازنده مورد نظر هست که اصلا ربطی به این بخش نداره . این مقاله رو بخونید فکر کنم اگر سوالی در این زمینه داشته باشید میگیرید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
e2180 در حد کدوم یکی از پردازنده های amd هست؟
اصلا چیز بدرد بخوری هست یا نه
من یه ماه پیش خریدم می صرفه عوضش کنم؟
در کلاک defult در حد Athlon 64 x2 4800 هست . البته اگر قابیلت اورکلاکینگ رو هم اضافه کنیم ، برای مثال رسیدن به کلاک 2.7ghz برای e2180 که فکر کنم یه بچه 10 ساله هم با یه آموزش 2 دقیقه ای هم بتونه انجام بده، حتی از athlon 64 x2 6400 هم بهتر عمل میکنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)