قرار بعدی یا میفته برای بعد از عید یا دم تابستون....من تا دم تابستون نمیتونم بیام ولی اگر دوستان مایل باشن میشه تا قبل از اون یکی دو قرار رو هماهنگی کرد...
مخلصیم
قرار بعدی یا میفته برای بعد از عید یا دم تابستون....من تا دم تابستون نمیتونم بیام ولی اگر دوستان مایل باشن میشه تا قبل از اون یکی دو قرار رو هماهنگی کرد...
مخلصیم
![]()
آقا یه جوری تنظیم کنید که با دسته ی بنی اسد همراه شویم
![]()
![]()
کی کجا ما هم بیاییم بروبچ همه ییهو بیاییم یه جوری که خیابان بند بیاد![]()
![]()
آقا تو قرار قبلی که 10 نفر بیشتر نبودیم پس قرار بعدی زیر 10 نفر میشه پس اومدنش فایده نداره
موفق باشید
نبابا ما که نامه ای نگرفتیم که نوشته باشند اعضا فلان روز فلان ساعت کجا باشنداگر می خواهید همه بیایند باید برنامه ریزی کنید این همه اعضا داره این سایت
![]()
آقا هر کار میخواید بکنید فقط سریعتر بگید تا ما هم یه تبلیغی کنیم تا یه چند نفر بیاند.
داش الفین لطفا زودتر تکلیف همه چی را مشخص کن. قبل عید ، بعد عید ، خود عید ، ....؟!؟!؟!؟
عرض کردم
بعد از عید...ولی من نظرم اینه که تا تابستون قرار نداشته باشیم.اما اگر دوستان مایل باشن میشه قبل از تابستون هم قراری رو فیکس کرد
مخلصیم
آقا یه قرار برای فروردین بگذارید اگر بچه ها استقبال کردند. میایم و اگر نه همه که طبق معمو کنسلش میکنیم. به نظر من فروردین ماه موقع خوبی برای قرار است.
ديگه قرارا حال نميده
همون بهتر كه تعطيل بشه
بازم دم بچههاي قديمي گرم كه پاميشن ميان
هر روز بود فرق نمی کند فقط مدیر یه زحمت بکشد مانند نامه ای که می دهند مثلا آدرس سایت عوض شده همین نامه رو به تمامی افرادی که در انجمن عضو هستن فرستاده شود ok ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)