من وقتی خریدم رم همراهش 1 گیگ بود...
من اون موقع 670 خریدم...
من وقتی خریدم رم همراهش 1 گیگ بود...
من اون موقع 670 خریدم...
اون حالا یه چیزی گفته شما چرا باور کردی...؟!!!
برای فهمیدن حجم رم داخلی گوشی میتونی گوشیتو به سیستم وصل کنی و از فایل منیجر روی Phone Memory راست کلیک کنی و از Properties اندازه رم گوشیتو ببینی...
مموری داخلیش باید 160 مگ باشه
من می خوام بدانم GPS ان 95 با اتصال به اینترنت کار میکنه یا مثل دستگاههای Gpsمستقل ،با ماهواره کار می کنه.
به عبارت دیگه فقط موقعیت را نشان میده یا مثلا مکان نقاط یک پلیگون را که استفاده نقشه برداری داره را هم نشان
میده یا سرعت حرکت و ... را مشخص میکنه.؟؟؟؟
دوست عزیز GPS ان95 اصلا ربطی به اینترنت و مخابرات نداره و مثل GPS های معمولی هست...... خیالت راحت که GPS ان95 با سیگنالهای ماهواره کار می کنه و تو ایران هم جواب می ده ولی چون نقشه کامل ایران هنوز پیدا نشده کمی کار کردن حرفه ای با آن سخت است ...
Last edited by IMANOKIA; 30-08-2007 at 17:57.
tanksخدا راضی باشه...
مبارکه...!
tanksشماره هفتم: 0
شماره هشتم: 1
چطور...؟!
از این بحث های تقلبی و اصله...؟!
حالا قضیشو بعدا میگم ...
اون حالا یه چیزی گفته شما چرا باور کردی...؟!!!
برای فهمیدن حجم رم داخلی گوشی میتونی گوشیتو به سیستم وصل کنی و از فایل منیجر روی Phone Memory راست کلیک کنی و از Properties اندازه رم گوشیتو ببینی...آره درسته ولی خدا وکیلی وقتی شما یه جنسی رو از فروشنده می خرین . از اون جنس بهتون مشخصاته پایینتری رو میدهمموری داخلیش باید 160 مگ باشه
یا فروشنده....
یا شما .....
(آخه کدوم آدم عاقل اینکارو میکه)
دوست عزیز در مورد اینکه رقم هفتم و هشتم 01 باشه یا 00 زیاد نگران نباش چون اینا هر دو اصل هستند و اگه غیر از این باشه باید نگران بود.....رقم 00 که مال اصل فنلانده و رقم 01 یعنی اصل هست ولی جای دیگه ساخته میشه به سفارش و تحت نظارت کشور اصلی ...
اگه یادتون باشه اکثر 6630 هایی که اون اولا وارد بازار شد TIM بود و روشو ن این کلمه بود و اون هم از ایتالیا اومده بودن ولی اصل بودن به سفارش نوکیا بودن....
ساده تر بگم ببینید یه زمانی سونی فقط مال ژاپن بود ولی الان تلویزیون سونی ژاپنی کمیابه و همه مالزی و سنگاپور هستن اینا هم اصل هستند چون زیر نظر کشور اصلی ساخته می شن با علامت اختصاری اصلی و یه کشوری مثل چین هم تلویزیون میسازه به نام SONYA تا سو استفاده کنه از نام سونی یا اینکه گوشی میزنه به نام NOKLA N95
Last edited by IMANOKIA; 30-08-2007 at 17:59.
نه خیر...!
فرض کنید که یه GPS واقعی رو تو دستتون گرفتین...
فقط بخاطر نبودن نقشه مناسب کشور عزیزمون نمیشه از همه محاسن این سیستم استفاده کرد...!
الان هم با این وجود میتونین از همون خاصیت نمایش سرعت و حرکت و... استفاده کنین...
رفیق تو مگه فکر کردی این فروشنده ها کی هستن و چی می دونن از گوشیها...اینا اکثرشون فقط گوشی سفارش می دن از دوبی و این ورو اون ور یه چیزی روش می کشنو می فروشن ....
ضمنا همه مشتریا هم مثل من وشما نیستن که جیک و پیک گوشی رو در بیارن...من خودم مدتی پیش دوستم بودم تو موبایل فروشی طرف میاد میگه یه گوشی می خوام که عکس بندازه و صداش هم خوب باشه
حالا تو هی توضیح بده که بابا این 5 مگا پیکسله یا اون 2 هست ...این صداش 3D هست اون یکی GPS داره...این یکی مموریش 10 اون یکی 160 ...
بله اکثر مردم اینجورین و بیشتر گوشی رو برای چشم هم چشمی می خرن...و با بیشتر امکاناتش نه اشنایی دارن نه کار می کنن...اون فزوشنده هم شاید هر چند وقتی یه نفر مثل شما پیدا بشه و گیرش بندازه
یه خاطره هم براتون بگم بخندید..
چند مدت پیش خواستم ایمیت جمین بخرم رفتم یه مغازه گفتم ایمیت جمین دارین؟؟؟ گفت این که گفتی نوکیا هست یا سونی اریکسونه( فکر می کرد اسم یکی از مدلای ایناست) منم بهش گفتم این گوشی رو سامسونگ می زنهتحت لیسانس سام سرویس
یه چیز دیگه میگن گوشی رو برایه شارژ اولیه 8 ساعت بزنی شارژ ...
ولی ماله من الان تقریبا 3 ساعته که زدم
موقعه ساعت دوم battry full زد
حالا باید چکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)