تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 870 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127133173223623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

حمید جون من کاری به شما ندارم

باسه همین چیزا هست که از نوکیا بدم می یاد !! این گوشی اولین تجربه نوکیام بودش...امیدوار بودم پشیمون نشم

در هر صورت قدم بعدی من N81 معمولی هست !! نوشته های یوزرهای GSMArena رو خوندم فعلا چیزی ننوشته بودن و فقط روی دوربین کلید کرده بودن که چرا دو مگ هست وبیشتر نیست

اتوفوکس هم نداره.ادج هم نداره !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

مممممممممممممممع!!!!!بچه ها یه چیزی میگم ولی گریه نکنید!!!مثل اینکه عذاب الهی نزدیکه!!!خدایا توبه!!!امیر جان وجدانا راستشو بگو!!یعنی ال سی دی خودش خودش میره و میاد!!!!!گوشیتون هم مشکیه؟؟؟؟؟ایا زبون فارسی داره؟؟؟؟رمتون تایوانیه یا ژاپنی؟؟؟؟؟ممکنه مشکل نرم افزاری باشه!!زود قضاوت نکن!!!من با ان70 بعضی مواقع از این مشکلات داشتم!!یه مستر ریست کن ببین درست میشه یا نه!!مموری گوشی رو دربیار اونوقت ببین که ایا باز هم مشکل وجود داره!!ایا گوشیتو زمین زدی؟؟؟؟؟در ضمن ممل جان در مورد امواج رادیویی نیز باید بگم که اثبات اشتباهی کردید!!چون من گوشی رو به مانیتورم نزدیک کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!!!گوشی 5700 خودم و 5300پسر عمه ام رو سیمکارتشونو در اوردیم ولی پارازیتها هنوز وجود دارند!!!به نظر من دلیل این پارازیتها در گوشیها همون رزولوشن هست!!چون شما اگه رزولوشن مانیتور کامپیوتر رو هم پایین بیارید پارازیت مشاهده خواهید کرد!!!پس پرونده مختومه اعلام میشه!!!!!
    در ضمن امیر جان اگر واقعا ال سی دیت خاموش و روشن میشه به نظر من تنها کاری که میتونی انجام بدی اینه که یه نامه ی بلند بالا و کامل به نوکیا فنلاند بزنی و گزارش کار مجارستان رو بهشون بدی!!اما من بعید میدونم مشکل ال سی دی شما سخت افزاری باشه!!!حمیدرضا جان شما هم تند قضاوت نکنید و تا روشن شدن مسئله ی ال سی دی امیر جان صبر کنید!!اگر مشکل امیر جان سخت افزاری بود به نظر من طرف نوکیا نرید ولی اگه مشکل امیر جان نرم افزاری بود و براحتی حل شد اونوقت این گوشی رو بخرید!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

امیر جان یعنی خداحافظ؟؟؟؟من باور نمیکنم!!!این طوفان سهمگین از کجا اومد؟؟؟؟امیر جان همه چیز رو چک کن!!!!به تمام دستورالعملهام عمل کن!!!قلبم روی 2000 تا داره میزنه!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

این کلوپ هنوز استیکی هم نشده بود!!!اخه چرا؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

من در حال حاضر دارم مشت میزنم روی گوشی!!!ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!!!!باورش امیر جان برام سخته!!!!کمی بیشتر توضیح بده!!!سرم داره گیج میره!!!5700 ه دارن دورم میچرخن!!!واااای .......

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

تاپیک 5700 به علت عدم وجود هیچ گونه مشکلی در گوشی در حال بسته شدن بود که به خاطر در خواست آنهایی که گوشی را ندارند و راهنمایی میخواهند همچنان باز ماند!!!!!!!!!!!!!!!
    مثل اینکه عمر این جمله داره ته میکشه!!!نمیدونم چرا یاد اهنگ تیتراژ اخر فیلم اخراجیه افتادم!!!

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

ویرایش شد!!حذف شود!!
    Last edited by hamidrezaaa; 01-09-2007 at 08:50.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

امیر جان باتری و سیمکارت گوشی رو تست کنید ببینید که ایا در جای خودشون محکم هستند یا نه؟؟؟
    Last edited by rainysky50; 01-09-2007 at 02:47.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

1 حمیدرضا جان نترس

یعنی واقعا تعطیل شد باورم نمیشه
    چند تا دلیل محکم دارم برای اثبات ماهیت پاک این گوشی:1.اگه یادتون باشه ممل جان گوشیش 2 با از دستش افتاده و فقط باتری گوشی در اومده!!!2.من الان دارم با بکس و لغت توی سر این گوشی زبون بسته میزنم ولی فعلا اخ نگفته!!3.تا حالا فکر چنین مشکلی در 5700 بوجود نیومده!!!4.بلندگوی کا750 سونی اریکسون گاهی اوقات قطع میشه کا باید گوشی رو ریست کنی تا درست بشه!!!

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

اما من بعید میدونم مشکل ال سی دی شما سخت افزاری باشه!!!
    شک نکن که مشکل سخت افزاریه....دیگه بعد از این همه مدت مگه می شه تشخیص ندم مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری

کدوم مشکل نرم افزاری دیدی با ضربه بوجود بیاد؟؟مگه این گوشی سنسور ضربه داره؟؟

گوشی هم از فاصله 5 سانتیمتری هم نیافتاده زمین...بهتره بگم اصلا ضربه نخورده...حتی رو میز هم می زارمش با کلی دقت روی میز می زارم !

گوشی هم مشکی و رم اصل ژاپن هست.سفارش عربا هست و ربان فارسی هم نداره.صدرصد هم اصل و ارجیناله...باتری هم تاییدیه نوکیاست.lcd هم خاموش و روشن نمی شه !! پر پر می زنه

بزار یه فیلم بگیرم

تو فیلم زیاد مشخص نیست..اما اگر دقت کنید ثانیه 16-17 و مخصوصا چند ثانیه اخر به وضوح مشخصه که lcd رنگش روشن تر می شه

با ضربه هم که بهش می زنم یه لحظه lcd خاموش و روشن می شه.منتها خیلی سریع هست و باید دقت کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فردا می برم پیش یه تعمیرات فوق تخصصی...اگر مشکل سخت افزاری به طور حتم باشه ابروی نوکیا رو تو فروم های خارجی می برم ... اولین سایتی که مطلب می نویسم GSMArena هستم..یه مقاله هم به موبایل ریوو می دم !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •