تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 123 از 131 اولاول ... 2373113119120121122123124125126127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,221 به 1,230 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض سفر به انتهای شب / لويی فردينان سلين | مترجم: فرهاد غبرایی / انتشارات: جامی

سفر به انتهای شب
    لویی فردینان سلین
    فرهاد غبرایی
    534 صفحه

کتاب "سفر به انتهای شب" اولین رمان نویسنده‌ی فرانسوی "لویی فردینان سلین"

کتابی که بخشی از زندگی خود نویسنده‌ است
    شاید بشه گفت یک اتوبیوگرافی
    داستان فردینان باردامو جوانی در فرانسه و سرباز در جنگ جهانی اول
    و اتفاق‌هایی که در باعث رفتن باردامو به آفریقا، سپس آمریکا و برگشت به فرانسه
    و در نهایت تا قسمتی از زندگی فردینان که هنوز دوران جوانی به پایان نرسیده

نثر سلین نثر خاصی است
    نثری با زبان عامیانه و گاه بدور از ادب
    چیزی که خود سلین هم پاسخ می‌دهد:

"من همانطوری می‌نویسم که حس می‌کنم... از من خرده می‌گیرند که بد دهنم و زبان بی‌ادبانه دارم... از بی رحمی و خشونت دائمی کتاب‌هایم انتقاد می‌کنند... چه کنم؟این دنیا ذاتش را عوض کند من هم سبکم را عوض می‌کنم"
    ویکی‌پدیا

در این کتاب گویی شخصیت‌ها به‌دنبال گمشده‌ای هستند که نمی‌یایند
    آرام و قرار ندارند
    و اگر به آرامشی هم دست یابند، گویی تاب تجمل آن را ندارند
    و می‌گریزند

کتاب، کتاب خاصی است
    حس عجیبی در انتها حس می‌شود

نمی‌توانم بگویم خوب یا بد
    یک حس گنگ

پست‌هایی مرتبط:

- پاراگراف ابتدایی کتاب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- بخش‌هایی زیبا از کتاب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 9 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض سلاخ خانه‌ی شماره‌ی پنج / کورت ونه‌گات جونیر

سلاخ خانه‌ی شماره‌ی پنج یا جنگ صلیبی کودکان: رقص اجباری با مرگ
    (Slaughterhouse-five or the children’s Crusade: a duty-dance with death)
    کورت ونه‌گات جونیر / علی اصغر بهرامی / انتشارات روشنگران و مطالعات زنان / ۲۶۳ صفحه

«بیلی پیل گریم» در اواخر جنگ جهانی دوم به عنوان دستیار کشیش از امریکا به میدان جنگ اروپا اعزام و اسیر می‌شود. در زمان دیگری توسط ساکنان سیاره‌ای ناشناخته به اسم «ترالفامادور» ربوده می‌شود. روایت مالیخولیایی او با سفر در ابعاد مختلف زندگیش درهم می‌آمیزد. همه چیز داستان بر محور ترسیم جنگ بنا شده و نویسنده هم شرایط بیلی را تجربه کرده، البته به غیر از درگیری‌های ماورایی بیلی در بعد چهارم!

نگاه ونه‌گات به جنگ پر است از جزئیات هوشمندانه‌ و طنزآمیز که به تلخی‌های اون کنایه می‌زنه. بیان ظریف و نکته‌پرداز نویسنده از شرایط و آثار جنگ مثل پاراگراف اول فصل سوم6 بارها در طول خوندن کتاب آدم رو متوقف می‌کنه. نتیجه‌ی همه‌ی حماقت‌های انسان‌ها مرگ لحظه‌هایی است که به کشتن داده شده‌اند. «بله، رسم روزگار چنین است!» در طول کتاب هر وقت جمله‌ای خبری درباره مرگ چیزی یا کسی گفته شده بلافاصله از این جمله استفاده شده . به عقیده‌ی ترالفامادوریها نفس یک لحظه به همان صورت شکل گرفته است و قابل تغییر نیست، اونها تمام زندگی خود رو در آن واحد می‌بینند و در لحظه‌ای که دوست دارند متمرکز می‌شوند. بیلی هم با وجود سفر در زمان هیچگاه تلاشی برای تغییر شرایط نمی‌کنه ؛« از میان چیزهایی که بیلی قدرت تغییر آن را نداشت؛ گذشته، حال و آینده بود.» با این وجود چیزی که بیلی هیچگاه نمی‌دونه و ازش وحشت داره اینه که موقعیت بعدی که در زمان تکرار خواهد کرد کدومه. بیلی در تمام حضورش در جنگ هیچگاه دست به اسلحه نمی‌زنه فقط در انتهای جنگه که هفت تیری در خرابه‌ها پیدا می‌کنه ؛« از مشخصه‌های پایان جنگ یکی همین بود، بی بروبرگرد هر کس می‌خواست صاحب اسلحه شود امکان آن را داشت.» یکی از عالی‌ترین بخش‌های کتاب جاییست که (فصل چهارم، صفحه ۹۹) بیلی فیلمی درباره‌ی جنگ رو ابتدا از آخر به اول می‌بینه و به پایان خوشی در منشأ انتهای فیلم می‌رسه!

با وجودی که نویسنده کمی کنایه‌آمیز در فصل اول کتاب در مورد داستانش اینطور میگه:

«قرار نیست انسان پشت سر خود را نگاه کند. من هم صد البته دیگر این کار را نمی‌کنم.
    کتابی که می‌خواستم درباره‌ی جنگ بنویسم، تمام شده است. کتاب بعدی کتاب سرگرم کننده‌ای است.
    این یکی، کتاب موفقی از کار درنیامد. جز این هم انتظار نمی‌رفت. آخر این کتاب را یک ستون نمک نوشته است.»

اما من همه‌ی لحظه‌هایی که با این کتاب به کشتن دادم دوست داشتم. بله، رسم روزگار چنین است.

پست‌های مرتبط:

بخش‌هایی زیبا از کتاب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاراگراف ابتدایی کتاب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahmoodsedaghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    36°18′N 59°36′E

پيش فرض

من با ژول ورن شروع کردم "میشل استروگف "خیلی عاشقانه ماجرایی و دارای لحظه های دراماتیک بود آها "گوژپشت نوتردام" هم خوب بود
    "رذل" ژید غمناک و تقریباسفرنامه بود راضیم ازش
    ولی مارسل پانیول عشق منه متن ساده و دوست داشتنی و دراماتیک "قصری برای مادرم " "ژان دوفلورت" و "دختر چشمه"
    راستی یه سایت برا فروش کتاب الکترونیکی سراغ دارین بگین خیلی گشتم ، باز شما حرفه ای ترین آخه ما هنوز در آغاز فعالیتیم

6. این کاربر از mahmoodsedaghat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

سلام
    ممنون برای معرفی کتاب. ولی بهتر بود کمی هم درباره کتابهایی که خواندید می‌نوشتید و اینکه سوالتون رو در تاپیکی مجزا مطرح می‌کردید.
    ولی همینجا بنویسم که
    اینکه به دنبال خرید کتابی الکترونیکی هستید جای تقدیر داره
    خودم هم ندیدم جایی کتابی به زبان فارسی و نسخه‌ی الکترونیکی اون رو برای فروش گذاشته باشند
    گرچه شاید باشند کتابهایی که نسخه‌ی الکترونیکی اون هم به همراه کتاب ارائه بشن.

اگر دوستان دیگه پاسخی دارند بنویسند. تا اگر پستی اضافه شد تاپیکی جدا ایجاد بشه.

ممنون

8. 4 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پست یک پزشک رو بخونید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(توی پرانتز، واقعا از دیدن آدمهای آنلاینی که یک پزشک نمیخونن تعجب میکنم...
    واقعا تعجب آوره!)

10. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات sarinaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

همسایه من
    دختری به اسم کیانا که یک بار طعم شکست رو چشیده بهش این فرصت داده میشه تا روی پاهای خودش وایسه و زندگیشو اونجور که دوست داره بسازه تا شاید توی این راه طعم عشق واقعی رو با تمام پستی و بلندیهاش بچشه…

12. این کاربر از sarinaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sanomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    نامعلوم

پيش فرض

من به تازگی كتاب مسابقات عطش كه خود جلد اول از سری سه‌گانه اين كتاب‌هاست رو مطالعه كردم...البته به نسخه الكترونيكی كتاب ولی با ترجمه قابل قبول و عامه‌پسند دسترسی داشتم و آن را خواندم.

بديهی است كه نياز به گفتن نيست كه نو يسنده كتاب خانم "سوزان كولينز" هستند و می‌دانيم كه فيلمی نيز به همين نام "مسابقات عطش" از روی كتاب ساخته شده است كه هر دوی كتاب و فيلم با استقبال بی‌نظيری از سوی علاقه‌مندان مواجه شدند.

مسابقات عطش داستان جالب و در عين حال عجيبی داره...با شروع ساده ولی با پايان پر شكوه. لحظات نفس گير، عاشقانه، مخاطره آميز و ترس‌آور...شما در طول داستان با "كاتنيس" و تير و كمان ش، همراه می‌شيد كه برای بقا و زنده ماندن تلاش می‌كنند ولی به مانند يك دختر ساده و دوست داشتنی با احساسات زيبا هستند.

مطالعه اين كتاب را به همه دوست داران توصيه می‌كنم.

14. 2 کاربر از Sanomas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت دل آهنگ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

کتاب مجموعه داستان مامان و معنای زندگی از اروین یالوم (روان شناس) با ترجمه سپیده حبیب (روان شناس) توصیه میشه اگر می خواهید هم داستان بخوانید و هم کمی روان شناسی یاد بگیرید و هم بفهمید در مطب روان شناس چی می گذره. نسخه پی دی افش هم در اینترنت موجوده اگه سرچ کنید

16. این کاربر از دل آهنگ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه slim_shady71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

با سلام
    اولین کتابی که خوندم (بلندی های بادگیر) از خانم برونته بود.به نظر من انتخاب اولین کتاب برای شروع خیلی مهمه.بنظر من این کتاب از بهترین انتخاب هاست.به کسایی هم که زیاد مطالعه میکنن و این کتاب رو نخوندن توصیه میکنم.

18. این کاربر از slim_shady71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

کتاب هایی که معرفی میکنم بنوعی بهترین آثار این نویسنده ارزشمند هستند.

اریک امانوئل اشمیت اهل لیون فرانسه، نویسنده، نمایش‌نامه‌نویس و فیلسوف فرانسویاست. نوشته‌های او به ۴۳ زبان دنیا منتشر شده و نمایشنامه‌های او در بیش از ۵۰ کشور روی صحنه رفته‌است.وی دکترای فلسفه نیز دارد
    چندین جایزه تئاتر مولیر فرانسه، جایزه بهترین مجموعه داستان گنکور، جایزه آکادمی بالزاک همراه بسیاری از جوایز فرانسوی و خارجی از جوایز اهداشده به اشمیت است.
    نمایشنامه‌هایی از او نظیر «خرده جنایت‌های زناشویی» و «مهمانسرای دو دنیا» و آثاری از مجموعه داستان «گل‌های معرفت» مانند «میلارپا»، «ابراهیم آقا و گل‌های قرآن»، «اسکار و خانم صورتی» و «سوموکاری که نمی‌توانست تنومند شود» همراه چندین رمان دیگر به فارسی ترجمه شده‌اند.

نمایشنامه های این نویسنده بسیار روان و دلنشین هستند،بنظرم تمام نوشته های اشمیت در پایان معنایی عمیق و اموزنده داره.
    دوستی این کتاب ها رو برای من خرید و من در عرض 2 سال شاید هر کدام رو 30 بار خونده باشم.

پیشنهاد اول :
    گل های معرفت/ ترجمه سروش حبیبی/نشر چشمه

این کتاب رو حتما بخونید،ابتدا از داستان اخر شروع به خواندن کنید،چرا؟ چون اوج هنر اشمیت در این داستان پیداست علاوه بر اون چیز های جالبی در اخر درک میکنید!

محتوای مخفی: تکه ای از داستان اخر  
    خدای عزیز!
    پسرک مرد.
    من همچنان به همدمی و سرگرم کردن اطفال بیمار خواهم پرداخت.اما دیگر برای هیچ کس مامی زر نخواهم بود،فقط اسکار بود که مرا مامی رز میدانست.
    شمعی بود که امروز صبح خاموش شد،در نیم ساعتی که پدرو مادرش و من رفته بودیم قهوه ای بخوریم او در غیبت ما مرد و من گمان میکنم که در انتظار همین چند دقیقه بود تا ما را از مشاهده مرگ خود معاف کند.انگاری میخواست ما خشونت کنده شدنش از زندگی را نبینیم....

پشنهاد دوم :
    یک روز قشنگ بارانی/شهلا حائری/نشر قطره
    این کتاب شامل 5 داستان کوناه است که هریک حکایت از زنی دارد،زنانی با خصوصیات و خلق و خویی متفاوت اما همگی در جست و جوی حقیقت خود و معنای زندگی.
    نویسنده در این داستان ها با سبکی ساده و روان قطعا شما رو مجذوب داستان میکند.

پیشنهاد سوم :
    نمایشنامه خورده جنایت های زنا شوهری/شهلا حائری/نشر قطره

این نمایشنامه داستان زوجی است در پی حقیقت!
    نویسنده با طنزی سیاه و تحلیلی ظریف از دلدادگی و زندگی زناشویی خواننده را متحیر میکند و هر لحظه شگفت زده خواهید شد!

محتوای مخفی: قسمتی از توضیح نمایشنامه 
    ژِیل بر اثر حادثه ای مرموز دچار فراموشی میشود،همسرش نیز او را به خانه می اورد اما ژیل حافظه اش را از دست داده و سعی میکند از تعریف های همسرش از گذشته چیزی را به یاد اورد.اما ایا لیزا به او دروغ نمیگوید تا تصویر دیگری از زندگی زناشویی شان ارائه دهد؟ایا واقعا ژیل همسری دارد؟

پیشنهاد چهارم :

نمایشنامه مهمانسرای دو دنیا/شهلا حائری/نشر قطره

این نمایشنامه حکایتی است پر رمز و راز شگفت انگیر و غافلگیر کننده در فضایی میان رویا و واقعیت و مرگ و زندگی.

پیشنهاد پنجم :

نمایشنامه عشق لرزه/شهلا حائری/نشر قطره

در این نمایشنامه اریک بار دیگر به تحلیل احساسات و روابط انسان میپردازد و دوباره خواننده را به تفکر وا میدارد!

امیدوارم این کتاب ها رو بخونید و لذت ببرید دوستان
    Last edited by Rossin; 28-07-2014 at 23:58.

20. 3 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •