سفر به انتهای شب لویی فردینان سلین فرهاد غبرایی 534 صفحه
کتاب "سفر به انتهای شب" اولین رمان نویسندهی فرانسوی "لویی فردینان سلین"
کتابی که بخشی از زندگی خود نویسنده است
شاید بشه گفت یک اتوبیوگرافی
داستان فردینان باردامو جوانی در فرانسه و سرباز در جنگ جهانی اول
و اتفاقهایی که در باعث رفتن باردامو به آفریقا، سپس آمریکا و برگشت به فرانسه
و در نهایت تا قسمتی از زندگی فردینان که هنوز دوران جوانی به پایان نرسیده
نثر سلین نثر خاصی است
نثری با زبان عامیانه و گاه بدور از ادب
چیزی که خود سلین هم پاسخ میدهد:
"من همانطوری مینویسم که حس میکنم... از من خرده میگیرند که بد دهنم و زبان بیادبانه دارم... از بی رحمی و خشونت دائمی کتابهایم انتقاد میکنند... چه کنم؟این دنیا ذاتش را عوض کند من هم سبکم را عوض میکنم"
ویکیپدیا
در این کتاب گویی شخصیتها بهدنبال گمشدهای هستند که نمییایند
آرام و قرار ندارند
و اگر به آرامشی هم دست یابند، گویی تاب تجمل آن را ندارند
و میگریزند
کتاب، کتاب خاصی است
حس عجیبی در انتها حس میشود
نمیتوانم بگویم خوب یا بد
یک حس گنگ
پستهایی مرتبط:
- پاراگراف ابتدایی کتاب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بخشهایی زیبا از کتاب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]