پس من الان این فایل رو رو گوشیم فلش کنم بعد از اون دوباره روش مونستر پک رو روش فلش کنم؟
میتونم از motokup برای فلش کردنش استفاده کنم؟
پس من الان این فایل رو رو گوشیم فلش کنم بعد از اون دوباره روش مونستر پک رو روش فلش کنم؟
میتونم از motokup برای فلش کردنش استفاده کنم؟
آره حسین جان. فقط برای فلش هرتلس از motokup استفاده کنید. در غیر این صورت از جدیدترین ورژن های rsdlite برای این کار استفاده کنید.
کلوپ و آلبوم رنوار KC910 Renoir
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من می خوام این گوشی رو به قیمت 60 تومن بگیرم می خوام بدونم این قیمت گرونه یا نه؟
اگه حاشو داشتین یه توضیخ مختصر از این گوشی از صدا دوربین معایب و مضایاش چقدر رم ساپورت میکنه باطری بگین
خیلی ممنون
دوست عزيز منظورتون كدوم گوشي هست v3x يا v3i ؟
سلام آقا ناصر
این لینکی که شما داده بودید که فایل فلش رو ازش دانلود کنم خراب بود
یعنی دانلود می شد ولی وقتی که می خواستی زیپ اونو باز کنی ارور خراب و ناقص بودن فایل رو می داد و من موفق نشدم با اون کاری کنم
اگه ممکنه و شما لینک دیگه ای دارید لطف کنید و اونو برام بزارید
ممنون و متشکر
ببیخشید منظورم V3i بود
سلام حسین جان. فکر نکنم خراب باشه ها. احتمالا شما با دانلود منیجر اون رو دانلود کردید. برای دانلود از خود دانلودر کامپیوتر استفاده کنید. چون من خودم این فایل رو دارم و مشکلی هم ندارم. اگه دقت کرده باشی یه 400 - 500 نفری هم دانلود کردنش. راستش لینک دیگه ای سراغ ندارم ولی شما میتونید عبارت زیر رو تو گوگل سرچ کنید شاید بتونید لینک های دیگه ای پیدا کنید.
R252211ld_u_85.98.d2p
در ضمن این هم بگم که احتمال داره فایلی به همین ورژن ولی با یه فلکس دیگه باشه که قفل باشه و در نتیجه گوشیتون رو قفل میکنه. واسه همین من لینک مستقیمی واستون ندادم. شما خودتون میتونید دنبال فایل مورد نظر بگردید. در ضمن فلکس فایل هم اینه: Usrazrv3xtimitr25221064
ولی پیشنهاد میکنم یه بار دیگه این فایل رو توسط اینترنت پر سرعت و بدون استفاده از دانلود منیجر دانلود کنید. چون مودمای موتو با دانلد منیجر ها مشکل داره.![]()
با سلام.یکی از دوستای من v3x داشت که ساخت اسراییل زده بود که وقتی من خودم چک کردم کیفت LCD بهتری نسبت به نمونه های موجود داشت دوستم میگفت 40 تومن گرونتر گرفته(حدود 2 سال پیش الان فروخته).می خواستم بپرسم نظر شما چیه؟ جایی سراغ دارید که من یه اسراییلی ازش بگیرم؟
Last edited by sparts; 15-02-2009 at 01:29.
جايي سراغ ندارم كه اسرائيلي داشته باشه حقيقتش شما اولين نفري هستي كه گفتين اسرائيليش هم هست
من خودم سنگاپورش رو دارم به شما هم پيشنهاد ميكنم برين سنگاپور بخرين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)