الان من رفتم یه جا بالاتر از خونمون 4G آنتن داشت اما دکل رو ندیدم.کل اطراف رو گشتم خسته شدم رفتم خونه.به نظر شما چطوری پیدا کنم سایت رو آقا رضا
الان من رفتم یه جا بالاتر از خونمون 4G آنتن داشت اما دکل رو ندیدم.کل اطراف رو گشتم خسته شدم رفتم خونه.به نظر شما چطوری پیدا کنم سایت رو آقا رضا
ببخشید سرزده اومدم صبح همگی بخیر![]()
جالبه دقت کردین ازپرشب تا حالا حداقل 30تا پست داشتیم درباره این طرح جامع پیش روی اقایون واین دوستمون که می یاد اینجا دقیقا مثل همون دوستان دیگه اشون به غیریک پست که درمدح این طرح نوشتن هیچ جوابی به بقیه سوالات ندادن انگار اصلا اتومات بقیه پست ها رو نمی بینن دقیقا شکل بقیه دوستان گرامیشون
تازه خوبه ایشون به قول خودشون عاشق ملت و خاکشون هستن این جوری خیلی راحت ومثل اب خوردن چشمشون رو بروی حقایق می بندن وای به حال بقیه
اونجا هم میشه دور زد ازش میپرسیدی با چی کار میکنه همیشه یک راه واسه دور زدن هستش!
بعدش من مشکل تو.اینترنت ندارم یعنی کلا شاتل اینجوریه شبکه شاتل فوق العاده استیبل هست
اصلا این موضوع شبکه ی داخلی ارتباطی به حوزه ی کاری ایشون نداره و به مجریان خودش ارتباط داره. منم که مرتبه ی اول پرسیدم صرفا خواستم بدونم اطلاعات ایشون چقدره اما صرفنظر از نظر شخصی ایشون در این زمینه بهتره موضوع رو ول کنیم تا دیگه کار به یقه گیری و گیس کشی نکشه
Last edited by HardwareMaster; 20-04-2015 at 09:15.
سلام آقا رضا شهرک رکن آباد شیراز کی 3g ایرانسل راه اندازی میشه؟
آیا همراه اول و رایتل هم برای اینجا برنامه ای دارن؟
حرف شما متینه ازایشون هم باید ممنون بود حداقل وقت می زارن می یان جواب بچه های اینجا رو می دن ولی بهرحال ایشون گویا با خیلی ازدوستان رده بالای شبکه زیرساخت دراتباطن هیچ کس منکر امنیت شبکه ملی هیچ کشوری نیست ولی من می گم ایشون حداقل همون جور که می یان خوبی هاش رو می گن بگن ازمشکلاتی که این فیلترینگ واقعا وحشتناک وسلیقه ایی وهزاران مشکل دیگه اینترنت این مملکت هم بگن واینا رو قبولل داشته باشن یا حداقل به گوش همکارانشون برسونن گرچه اونا ازما بهترهمه چیز رو می دونن
منم دیگه به احترام حرف شما دیگه کلا این مبحث رو ادامه نمی دم و به انتظار اینده می مونیم تا بینیم به کجا خواهیم رسید به قولی من که وکیل ووصی اینترنت مملکت نیستم که بیام یقه ویقه کشی کنیم اینجا
امیدوارم هرچی پیش می یاد خیرباشه برای همه
سلام اقا رضا سبزوار جغتای و جوین کی 3g میشه خبری هست اصلا برای اینجا ها یا نه؟ممنون
سلام داداش
من این همه از رضا پرسیدم در مورد سبزوار هیچ پاسخی به من نداد
خودم از یکی از دوستان اطلاعات گرفتم
گفت سبزوار الان بصورت ازمایشی فعال شده تا تیر چند تا سایت دیگم راه اندازی میشه از مرداد هم 4g میاد سبزوار
ایشون گفتن تا بهمن کل شهر دارای پوشش کامل میشه
حالا بعدا معلوم میشه چقدر صحت داره این موضوع
جغتای هم بیخیال شو همون 2g هم اگه باشه خداروشکر کن
حذف شد.....
Last edited by namgo; 21-04-2015 at 15:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)