تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1229 از 3347 اولاول ... 22972911291179121912251226122712281229123012311232123312391279132917292229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,281 به 12,290 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

الان من رفتم یه جا بالاتر از خونمون 4G آنتن داشت اما دکل رو ندیدم.کل اطراف رو گشتم خسته شدم رفتم خونه.به نظر شما چطوری پیدا کنم سایت رو آقا رضا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ببخشید سرزده اومدم صبح همگی بخیر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درباره اون سیستم چین مطالعه کردم فقط اینطوری بهت بگم یه فیلترشکن خیلی روتین در حال حاضر دادم یکی از دوستان ساکن چین تست کنه ببینم چه جوریه اصلا نیم تونست وصل بشه باهاش! میگفت این که کار نمی کنه...
    نی دونم این فیلم اخیر تزریق اسید به سگهای بدبخت رو دیدی یا نه شما امیوارم ندیده باشی واقعا ... غرض اینکه اون سورسی که اینها منظورشونه همچین کاری می کنه با شبکه... ملت رو با دشمن اشتباه گرفتن... :|

دشمن ملت.
    جالبه دقت کردین ازپرشب تا حالا حداقل 30تا پست داشتیم درباره این طرح جامع پیش روی اقایون واین دوستمون که می یاد اینجا دقیقا مثل همون دوستان دیگه اشون به غیریک پست که درمدح این طرح نوشتن هیچ جوابی به بقیه سوالات ندادن انگار اصلا اتومات بقیه پست ها رو نمی بینن دقیقا شکل بقیه دوستان گرامیشون
    تازه خوبه ایشون به قول خودشون عاشق ملت و خاکشون هستن این جوری خیلی راحت ومثل اب خوردن چشمشون رو بروی حقایق می بندن وای به حال بقیه

4. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درباره اون سیستم چین مطالعه کردم فقط اینطوری بهت بگم یه فیلترشکن خیلی روتین در حال حاضر دادم یکی از دوستان ساکن چین تست کنه ببینم چه جوریه اصلا نیم تونست وصل بشه باهاش! میگفت این که کار نمی کنه...
    نی دونم این فیلم اخیر تزریق اسید به سگهای بدبخت رو دیدی یا نه شما امیوارم ندیده باشی واقعا ... غرض اینکه اون سورسی که اینها منظورشونه همچین کاری می کنه با شبکه... ملت رو با دشمن اشتباه گرفتن... :|

دشمن ملت.
    اونجا هم میشه دور زد ازش میپرسیدی با چی کار میکنه همیشه یک راه واسه دور زدن هستش!
    بعدش من مشکل تو.اینترنت ندارم یعنی کلا شاتل اینجوریه شبکه شاتل فوق العاده استیبل هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

جالبه دقت کردین ازپرشب تا حالا حداقل 30تا پست داشتیم درباره این طرح جامع پیش روی اقایون واین دوستمون که می یاد اینجا دقیقا مثل همون دوستان دیگه اشون به غیریک پست که درمدح این طرح نوشتن هیچ جوابی به بقیه سوالات ندادن انگار اصلا اتومات بقیه پست ها رو نمی بینن دقیقا شکل بقیه دوستان گرامیشون
    تازه خوبه ایشون به قول خودشون عاشق ملت و خاکشون هستن این جوری خیلی راحت ومثل اب خوردن چشمشون رو بروی حقایق می بندن وای به حال بقیه
    اصلا این موضوع شبکه ی داخلی ارتباطی به حوزه ی کاری ایشون نداره و به مجریان خودش ارتباط داره. منم که مرتبه ی اول پرسیدم صرفا خواستم بدونم اطلاعات ایشون چقدره اما صرفنظر از نظر شخصی ایشون در این زمینه بهتره موضوع رو ول کنیم تا دیگه کار به یقه گیری و گیس کشی نکشه
    Last edited by HardwareMaster; 20-04-2015 at 09:15.

7. 4 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام آقا رضا شهرک رکن آباد شیراز کی 3g ایرانسل راه اندازی میشه؟
    آیا همراه اول و رایتل هم برای اینجا برنامه ای دارن؟

9. این کاربر از kiana 33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اصلا این موضوع شبکه ی داخلی ارتباطی به حوزه ی کاری ایشون نداره و به مجریان خودش ارتباط داره. منم که مرتبه ی اول پرسیدم صرفا خواستم بدونم اطلاعات ایشون چقدره اما صرفنظر از نظر شخصی ایشون در این زمینه بهتره موضوع رو ول کنیم تا دیگه کار به یقه گیری و گیس کشی نکشه
    حرف شما متینه ازایشون هم باید ممنون بود حداقل وقت می زارن می یان جواب بچه های اینجا رو می دن ولی بهرحال ایشون گویا با خیلی ازدوستان رده بالای شبکه زیرساخت دراتباطن هیچ کس منکر امنیت شبکه ملی هیچ کشوری نیست ولی من می گم ایشون حداقل همون جور که می یان خوبی هاش رو می گن بگن ازمشکلاتی که این فیلترینگ واقعا وحشتناک وسلیقه ایی وهزاران مشکل دیگه اینترنت این مملکت هم بگن واینا رو قبولل داشته باشن یا حداقل به گوش همکارانشون برسونن گرچه اونا ازما بهترهمه چیز رو می دونن
    منم دیگه به احترام حرف شما دیگه کلا این مبحث رو ادامه نمی دم و به انتظار اینده می مونیم تا بینیم به کجا خواهیم رسید به قولی من که وکیل ووصی اینترنت مملکت نیستم که بیام یقه ویقه کشی کنیم اینجا
    امیدوارم هرچی پیش می یاد خیرباشه برای همه

11. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام اقا رضا سبزوار جغتای و جوین کی 3g میشه خبری هست اصلا برای اینجا ها یا نه؟ممنون

داره خودمونی میشه chatsaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام اقا رضا سبزوار جغتای و جوین کی 3g میشه خبری هست اصلا برای اینجا ها یا نه؟ممنون
    سلام داداش
    من این همه از رضا پرسیدم در مورد سبزوار هیچ پاسخی به من نداد
    خودم از یکی از دوستان اطلاعات گرفتم

گفت سبزوار الان بصورت ازمایشی فعال شده تا تیر چند تا سایت دیگم راه اندازی میشه از مرداد هم 4g میاد سبزوار
    ایشون گفتن تا بهمن کل شهر دارای پوشش کامل میشه

حالا بعدا معلوم میشه چقدر صحت داره این موضوع

جغتای هم بیخیال شو همون 2g هم اگه باشه خداروشکر کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

حذف شد.....
    Last edited by namgo; 21-04-2015 at 15:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •