تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1229 از 2605 اولاول ... 22972911291179121912251226122712281229123012311232123312391279132917292229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,281 به 12,290 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

بنده هم کرجم ، کندی سرعت خیلی ناجوره پشتیبانی هم میگه شبکه کنده و به ما ربطی نداره ! میگه تو قردادتون که اینترنت رو گرفتید زده اینترنت بین 10 نفر به اشتراک گذاشته میشه

چند دقیقه پیش داشتم تعرفه سرعت شبکه AT & T آمریکا رو نگاه میکردم زده بود سرویس 18 مگابایت با 205 شبکه HD ماهی 34 دلار
    خدایی اینترنت ایران خیلی وضعش خرابه، کندی یطرفه ماجراست و چیلترینگ هم یطرف :|

خدا به هممون صبر بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان میدونستید شرکت پیشگامان کویر یزد TM1 رو با سرعت 155 مگابایت از شبکه های خارجی میخره 8/5 میلیون و میفروشه به زیرساخت 9 میلیون و زیر ساخت هم اونو تو تهران با 2/5 برار قیمت و در شهرستان با 3/5 برابر قیمت به شرکت ها میفروشه.
    بعد شرکت های ارائه دهنده اینترنت هم اونو به 25 برابر قیمتی که خریدن ، به من و شما میفروشن
    =====================
    من خودم امروز اینو فهمیدم، امیدوارم یه روزی همه چیز درست شه.
    Last edited by فرخند; 30-06-2014 at 00:15.

3. این کاربر از فرخند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

حالا جالب اینجاس اینا تو این محاسبات 25 برابر ، به صورت نامحدود حساب کتاب کردن! وگرنه محدود که دیگه هیچی!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

واقعا خیلی گرونه ..یه اینترنت 2 مگ گرفتیم به اندازه شیکممون خرج داره ...واقعا حیفه ماهی 80 تومن پول برای اینترنت 2 مگ..بعد اولش فکرمیکردم وایی اینترنت 2 مگ الان چیکا رمیکنم بعد اصلا تا گرفتم سرد شدم...الان به اندازه روزی نهایت 1 گیگ اگر دانلود کنم اونم

با اکراه..الکی واسه دلخوشی میریم یه پینیگی میگیریم ..مسخرست...حیف پول .......میرفتم همونو یه پیتزا میخوردم سر ماه..اههههههههه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یه سوال 2 مگ شبانه داره؟
    رفتم مرکز مخابراتی منطقمون طرف هیچی حالیش نبود.گفت باید برید سایت رو ببینید.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

دوستان میدونستید شرکت پیشگامان کویر یزد TM1 رو با سرعت 155 مگابایت از شبکه های خارجی میخره 8/5 میلیون و میفروشه به زیرساخت 9 میلیون و زیر ساخت هم اونو تو تهران با 2/5 برار قیمت و در شهرستان با 3/5 برابر قیمت به شرکت ها میفروشه.
    بعد شرکت های ارائه دهنده اینترنت هم اونو به 25 برابر قیمتی که خریدن ، به من و شما میفروشن
    =====================
    من خودم امروز اینو فهمیدم، امیدوارم یه روزی همه چیز درست شه.
    STM1 سرعتش 155 مگابیته نه مگابایت !

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چند هفته ای هست اوضاع اینترنت خوبه خداروشکر راحت بازی میکنم و وب گردی و دانلود اونم با حداکثر سرعت .. خیلی مشکوکه اوضاع ها

9. این کاربر از bankggs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند هفته ای هست اوضاع اینترنت خوبه خداروشکر راحت بازی میکنم و وب گردی و دانلود اونم با حداکثر سرعت .. خیلی مشکوکه اوضاع ها
    برای منم همینطوره
    از اون هفته تا حالا مشکلی نداشتم
    فکر کنم باید خودمون برای 2 -3 روز قطعی آماده کنیم

11. این کاربر از m.b.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان یه مشکل بزرگی دارم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید. من به تازگی از مخابرات تهران یه سرویس ۵١٢ نامحدود برداشتم اومدم خونه مودمو نصب کردم و تا اینجا مشکلی پیش نیومد . ولی وقتی خواستم فایلی رو دانلود کنم سرعت یک چهارم سرعت ۵١٢ مخابرات بود یعنی ١۶ کیلوبایت . میخواستم ببینم این مشکل تز سیستم منه یا از اینترنت جنوب غرب تهرانه . لطف میکنید راهنمایی کنید چه کنم . ممنون

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستان یه مشکل بزرگی دارم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید. من به تازگی از مخابرات تهران یه سرویس ۵١٢ نامحدود برداشتم اومدم خونه مودمو نصب کردم و تا اینجا مشکلی پیش نیومد . ولی وقتی خواستم فایلی رو دانلود کنم سرعت یک چهارم سرعت ۵١٢ مخابرات بود یعنی ١۶ کیلوبایت . میخواستم ببینم این مشکل تز سیستم منه یا از اینترنت جنوب غرب تهرانه . لطف میکنید راهنمایی کنید چه کنم . ممنون
    سلام از چه لینکی بود ؟

14. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •