ماه رمضان است جهت شفای اینترنت مخابرات یک صلوات مشهدی![]()
ماه رمضان است جهت شفای اینترنت مخابرات یک صلوات مشهدی![]()
و یکی دیگر از هزاران شاهکار مخابرات .
من نیم ساعت پیش سیستمم به اینترنت متصل بود و هیچ گونه مشکلی نبود که به مدت 5 دقیقه برق قطع شد و وقتی وصل و سیستم رو روشن کردم دیگه نتونستم کانکت بشم و همش ارور 718 میداد.مجبوور شدم با اکانت دیگم به اینترنت وصل بشم خوشبختانه وصل شد و رفتم گ..ه نت و دیدم قسمت اتصالات نوشته عدم صحت نام کاربری!!!نام کاربری و پسورد من تقریبا یه ماهه رو کانکشن سیو هست و همیشه وصل میشده.الان میگه اشتباهه.جالب اینجاست که با همون نام کاربری و پسورد وارد گلدنت شدم.چیز دیگه ای ندارم بگم جز اینکه خاک بر سر بیسواد املشون
![]()
بهتره بگیم جهت شفای ملک جعفریان و دارو دستش
تازه قطع و وصلی یکم بهتر شده که ماه رمضون شروع شد و طبق تجربه میریم که کاهش سرعت شبانه رو شاهد باشیم.
هنوزم قطع و وصلی ادامه داره![]()
همچنان مشکل عدم صحت نام کاربری و رمز عبور برقراره
Last edited by alyy; 29-06-2014 at 13:29.
من امروز 1 ساعت قطع بودم میرم برای یک شکایت دیگه
از شکایت قبلی تو 195.IR به نتیجه رسیدین یا رد شد؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
فعلا اونجا شکایت نکردم همش تو سایت مخابرات شکایت میکنم یک بار شکایت کردم بهم زنگ زدن پیگری کردن ولی اگه به جایی نرسه میرم 195
شکایت توی سایت مخابرات تف سر بالاست. آخه چه فایده داره از خودشون به خودشون شکایت کرد؟! فقط 195 شاید به جایی برسه . البته من که دیگه اعصاب ندارم هر وقت وقت کنم و مسیرم بخوره میرم مخابرات مرکزی و درخواست تخلیه میدم و جریمش رو هم میدم(ظاهرا طرح های کمپین را باید بری مخابرات مرکزی؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)