لینکت میپره (چراغ لینک خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه)
با این وضع snr 17 خطت نهایتا تا 6 مگ بکشه اما یه بار مودم را ببر سر خط تست کن snr چقدر میشه شما 6 مگ که شارژ میکنی باید نگاه کنی ببینی دان استریم هم 6 مگ شده یا نه
لینکت میپره (چراغ لینک خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه)
با این وضع snr 17 خطت نهایتا تا 6 مگ بکشه اما یه بار مودم را ببر سر خط تست کن snr چقدر میشه شما 6 مگ که شارژ میکنی باید نگاه کنی ببینی دان استریم هم 6 مگ شده یا نه
چند وقته به شدت سرعت ها افت پیدا کرده ، ماله شما ها هم همینطوره؟
بعضی وقت ها بعضی سایت ها رو کامل بالا نمیاره ، ماله شما هم اینطوری شده؟
یک خوبی که سرعت 12 مگ صبانت داشت این بود که دانلود شبانه جذابیتش رو واسم از دست داداون موقع ها اگه 1 شب دانلود شبانه نداشتم حالا یا برق می رفت یا دلیلای دیگه فرداش کلی حالم گرفته می شد الان دیگه مهم نیست واقعا
مطمئنا دوستان 12 مگی منظورم رو متوجه می شن چون دیگه چیزی نمی مونه که دانلود کنی
![]()
اینم از تست سرعت سرویس 6 مگ که همین امروز گرفتم:
همینطور که تو صفحه ی قبل هم گفتم مرکز مخابراتی ما بالانر از 6 مگ ساپورت نمیکنه!!.. (تو روحش![]()
کسی نظری نداره؟
سلام شما اجبارا وقتی خطتون روی 8 مگ بسته شده باشه سرعتتون 8 مگ نمی شه چون توی سیستم شرکت سرعتتون کمتر تعریف شده اگر می خواید که سرعت نزدیک به 8 مگ داشته باشید تعرفه های بالاتر مثل 2 مگ یا 6 مگ رو امتحان کنید
مطمئن هستید که سرعت up اینقدر هست صبانت هیچوقت بیشتر از 1 مگ سرعت up رو نمی بنده شاید Attainable Rate رو می گید
مم با ۲ مگ به این مرحله رسیدم واقعا الان دیگه هیچی ندارم دانلود کنم هرچی بازی بود گرفتم فیلمم که نمیگیرم نرم افزارم که همه چیز دارم نیاز ندارم به اخر رسید دانلودام
واقعا درد بدیهیک خوبی که سرعت 12 مگ صبانت داشت این بود که دانلود شبانه جذابیتش رو واسم از دست داداون موقع ها اگه 1 شب دانلود شبانه نداشتم حالا یا برق می رفت یا دلیلای دیگه فرداش کلی حالم گرفته می شد الان دیگه مهم نیست واقعا
مطمئنا دوستان 12 مگی منظورم رو متوجه می شن چون دیگه چیزی نمی مونه که دانلود کنی
یک عمر عقده ای شدیم
حالا چیزی نیست دانلود کنیم
بدتر از اون مشکل نگه داشتنشونه
حیف اون همه دیتا
EXCEPT BLU-RAY!![]()
Last edited by WANG; 09-08-2014 at 21:16.
سرعت چند گرفتی ؟ اول چقدر سرعت شبانت بود ؟ بعد چه مدت محدود شدی ؟ حالا سرعت شبانت چند شده ؟![]()
من که یه هارد 3 ترا خالی دارم ولی یا این روند دانلود 6 ماه دیگه پر میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)