خب مثلا الان سرویس 1mb سرعت دانلودش تو روز و ساعات رایگانش چنده؟ اگه هر شب دانلود کنی یا مثلا هر چند روز یک بار سرعت رو محدود میکنن مثل شاتل؟
خب مثلا الان سرویس 1mb سرعت دانلودش تو روز و ساعات رایگانش چنده؟ اگه هر شب دانلود کنی یا مثلا هر چند روز یک بار سرعت رو محدود میکنن مثل شاتل؟
سلام بروبچ پارس آفلاین...
چه خبر؟
پارس آفلاین چطوره؟
آقا من یه مشکل دارم می خوام از رپیدشر نزدیک 7 گیگ لینکهای 999 مگی دانلود کنم که چند روزی داره اعصابم رو خراب میکنه!!!
لینک battlefield 3 هستش...
کسی راهی واسه مستقیم کردنشون نداره حد اکثر واسه 2 روز میخوام این لینکها کار کنه تا دانلودشون کنم...
دوست عزيز من يك سايتي هست بنام فايل گير كه ازش اكانت ميخري اونوقت ادرس اون سايتي كه ازش مي خواي دان بزني رو در سايت فايل گير وارد مي كني اون سايت خودش برات لينكت رو مي گيره و مستقيم ميتوني اون فايلت رو دانلود كني اينم ادرسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aliameri18; 21-10-2011 at 15:05.
خب مثلا الان سرعت دانلود 1مگ تو روز و ساعت رایگان چنده؟ زیاد دانلود کنی مثل شاتل محدودت میکنن؟
از لیچر استفاده کن
اگه هم میخوای برو تو تاپیک مستقیم کردن لینک اپلود سنتر ها درخواست بده
چند تا پست پیش هم گفته بودی همینو جوابتو دادن دیگه...
سلام. من اگه سرويسpol-512-2g بگيرم شبها چقدر ميتونم دانلود كنم؟مثل شاتل سرعت رو محدود ميكنه يانه؟در كل شبانه اش افت ميكنه يانه؟
دوست عزیز باید مرکز مخابراتی خودوتن رو تو تاپیک اعلام کنی بعد افرادی که هم محلی شما هستن ببینی شب ها وضعیتشون چطوری ما اینجا کسانی هستند که سرویس 1 مگ و 512 دارن و شبی 400 مگ دانلود دارند![]()
توی روز که 250 هست
شبا هم چون 1 مگ هستی روی 100 اینا محدود میکنن
این چندروزه ترکیده!
با دیال اپ پست میدم امیدوارم محدود کنندگان سرعت به سرنوشت قذافی دچار بشنالهی امین
![]()
خدا صبر بده بهت
من دیشب بود با دایال آپ یکجا مجبور شدم از اینترنت پول واریز کنم سایت بانک مبدا 5 دقیقه طول کشید تا لود شد![]()
دیگه پایین تر از 100 نمیارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)