من فقط از تبلت و موبایل اندرویدی استفاده میکنم . کامپیوتر ندارم که چک کنم اما روی موبایل بدون فیلترشکن اصلا سایت باز نمیکنه. واقعا افتضاح شده. برعکس دانلود خوب شده و با سرعت تمام دانلود میکنه. کاش فقط یه فکری به حال لود صفحات بکنن
من فقط از تبلت و موبایل اندرویدی استفاده میکنم . کامپیوتر ندارم که چک کنم اما روی موبایل بدون فیلترشکن اصلا سایت باز نمیکنه. واقعا افتضاح شده. برعکس دانلود خوب شده و با سرعت تمام دانلود میکنه. کاش فقط یه فکری به حال لود صفحات بکنن
Last edited by vidav; 07-05-2015 at 00:26.
دو دکل با سرعت اتصال و کیفیت سیگنال خوب داریم. اما.یکی از یکی بدتر
ببینید. مشکل سرعت دانلودم نیست. اتفاقا دانلود همون سرعت عادیشو داره. مشکل من اینه که اگه بدون پراکککککسییی بخوام سایتی رو باز کنم یا دانلود کنم، جیگرم خون میشه!
اما با هیتلرشکن وقتی میرم سرعت خوبه و مشکلی نداره!
دلیل اینکه از هیتلر استفاده نمیکنم: 1- از سایتی که فیلم دانلود میکنم نمیشه با هیتلر دانلود داشت! 2- قطع و وصل زیاد داره!
راهکار؟
دوستانی که از لود صفحات مشکل دارن خواهش میکنم 5 دقیقه وقت بزارن در سامانه 195 شکایت کنن من تا الان 3 تا فرم پیگیری پر کردن برام حلش نکردن . شکایت ها زیاد بشه مجبورن حل کنن شماها تماس نمیگیرید بگید تو لود مشکل داریم که پیگیری کنن . اگه زنگ بزنید پیگیری میکنن . و بنظرم الان تنها راحش شکایت تو 195.ir هست
شاید حرفمو قبول نکنید ، شکایت کردن هیچ فایده ای نداره .
ببین برای مبین نت که پست های قبلیم توضیح دادم من و بچه های تاپیک مبین نت و چند تا فروم دیگه که خودم دعوتشون کرده بودم به شکایت کردن همه رفتیم شکایت داریم ، اونم نه برای سرعت ، برای نقض توافقنامه بدون رضایت مشتری .
بعد از یک مدت یک خانم با همه ماها تماس گرفت و توضیح خواست ، من و دوستان دیگه توضیح دادیم برای اون خانم و گفتند پیگیری میشه ! بعد از یک هفته مجدد اون خانم تماس گرفت با همه ماها و گفت مشکل حل شده ؟!
ما هم گفتیم نه ، مشکل پابرجاست ! اون خانم که دیگه رفت که رفت !
بعد از تماس دوم اون خانم ، خانم دیگری از مبین نت ( که از تعداد شاکیان تعجب کرده بودند ) تماس گرفت با تک تک ماها که استعلام کنه شکایت ها واقعی هستند ! و شماره شناسه کاربرهای مبین نت را میگرفت ، که خودم شخصا وقتی گفت از مبین نت هستم گوشی را کوبیدم چون اینقدر اعصابم خراب بود که احتمالا ....
حتی بعضی از بچه ها وقتی این خانم بهشون زنگ زده بود با بی احترامی و فحاشی و توهین حرف زدند ...
اما هیچ اتفاقی نیفتاد ، حق ما ضایع شد ، خیلی ها رفتن مبین نت را فروختند یا دیگه تعرفه نگرفتند که خودم یکیشون بودم.
چون قبلا تجربه کردم میگم شکایت کردن فایده ای نداره !
اینجا ایران هست عزیز نه سوئد و نروژ ! شکایت میکنید اما این شرکت ها اینقدر گردن کلفت هستند که زیر بار نمیرن .
الان من چیزی بگم سی یا سی میشه !
همه اینها از اونجا آب خورد که وزیر دولت فعلی گفت باید تعرفه ها را شرکت ها 20 درصد ارزون کنند !
همون وعده هایی که قبل رای گرفتن میدن به مردم ، اما دیدیم که بعد از این حرف ایشون نه تنها تعرفه ها ارزون تر نشد بلکه گرونتر شد ، شبانه های خیلی از شرکت ها برداشته شد یا کم شد یا محدود شد !
ایرانسل و مبین نت هم اینقدر گردنشون کلفت هست که زیر بار حرف کسی نمیرن .
من بازم میگم انصافا اگه بخوام از 100 نمره به ایرانسل و مبین نت امتیاز بدم :
به ایرانسل 70 میدم ، به مبین نت -100 ! اینقدر این مبین نت اذیتم کرد که دیگه مشکلات اینطوری به چشمم نمیاد .
--------------
من وی پی ان میزنم و بدون مشکل دارم کار میکنم ، دیگه چرا اعصاب خودمو خراب کنم ؟
Last edited by mehr1362; 07-05-2015 at 23:59.
اینکه میگید با قند شکن نمیتونید ازون سایت فیلم دانلود کنید :
احتمالا شما عضو وی آی پی هستید در اون سایت یا اینکه مثل بعضی از سایت های ایرانی اجازه دانلود به آیپی های غیر از ایران را نمیده .
البته اگر کلا دانلود راه نمی افته در دانلود منیجر باید با برنامه های تغییر آیپی ، ایپی را عوض کنید .
و اگه راه می افته دانلود ولی قطع و وصل میشه ، مشکل ازون قند شکن شماست .
مثلا اولترا سو++رف هم قند شکن هست اما سرعتش افتضاحه !
با وی پی ان تست کنید .
سلام.
ممنون میشم راهنماییم کنید چطور میتونم دکلی که با مودم bm632w وایمکس ایرانسل بهش متصل هستم رو شناسایی و تعییر بدم؟![]()
سلام دوست عزیز برای اینکه تست خواستید از مبین نت
سرعتش در حد adsl هست و عالیه صفحاتو راحت لود می کنه و سرعت دانلود الان 220 هست ............
![]()
دوستانی که مشکل لود شدن صفحات وب را دارند یک پیام خصوصی بفرستند .
یه چیزی میدم بهتونمشکل حل میشه
ممنونم از شما .دوستان دیگه هم گفته بودن مبین نت توی خوزستان کیفیتش عالیه. اگر دانلود شبانش محدودیت نداشت منم حتما عوض میکردم. اما چونانلود شبانه برام مهمه و شبی دو گیگ با ایرانسل دانلود دارم نمیتونم مبین نت بگیرم. مبین نت فقط دو برابر حجمت اجازه دانلود شبانه رایگان میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)