سلام دوستان
من میخواستم از لایزر نقل مکان کنم و احتمالا بیام سراغ شاتل چند تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه جواب بدین :
1- هزینه راه اندازی سرویس چقدره ؟ ( در واقع چقدر پول زور میگیرن چون لایزر هیچ پولی بابت این قضیه نمی گرفت)
2- سرعت سرویس ECO 128 چقدره؟ (چون شنیدم که بعضی ها میگن خیلی بیشتر از 128 میده) آیا افت سرعت هم داره (یعنی از 128 پایین تر هم میاد ؟)
3- وضعیت DC شدنش چه جوریاست (یعنی کلا DC داره یا نه)
4-برای اون ترافیک مجانی سرویس اکو (که فکر می کنم از ساعت 1 تا 7 صبح باشه) یوزرنیم و پسورد جدا میدن یا روی همون اکانت اصلی اعمال میشه ؟
چون معمولا ترافیک رایگان توی آی اس پی های مختلف سرویس مزخرفیه و زارت و زورت DC میشه و سرعت شدیدا افت میکنه. و چون من بعضی اوقات شب کارم حاضرم که از ترافیک رایگان استفاده نکنم ولی DC و افت سرعت هم نداشته باشم
1- براي سرويس هاي ART هزينه 15 تومن هست و براي سرويس هاي ECO هزينه ي نصب 25 تومن تهران و 15 تومن شهرستان ولي شما براي هركدوم اين سرويس ها چه ART چه ECO آنلاين سفارش بدين 5 تومن تخفيف ميگيرين واگه يكي از كاربر ها به شما يه كارت طلايي بده (اگه تهران باشين من ميتونم بهتون بدم بهم پيغام خصوصي بدين) 10 تومن ديگه تخفيف ميگيرين كه هزينه ي نصب در مياد خود به خود .gif)
2- آره من كه خودم آرت دارم ولي ميگن 128 انگار 60-70 هست سرعتش ولي بعضي از كاربرها تو بعضي از مراكز مخابراتي ميگن شبا سرعتش كمتر ميشه.
3- من نزديك به 3 سال هست شاتل دارم خيلي خيلي كم قطع ميشه. حتي يه بار 3-4 روز روزي 4-5 ساعت قطع ميشد كه كابل مركز مخابراتي ما آتيش گرفته بود ولي شاتل 1 هفته هزينه ي سرويس هاشو براي ما كم كرد!
4- نه رو اكانت خودتون حساب ميشه ولي يك كيلوبايت هم دزدي نميكنه. سيستمش دقيقه.
اگه دانلود براتون مهم نيست و يه سرويس مطمئن ميخواين از آرت انتخاب كنين كه كيفيتش نقص نداره.
هزينه ي سرويس هاي ART:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هزينه ي سرويس هاي ECO:
کد:
فرم سفارش آنلاين براي 5 تومن تخفيف:
کد:
در ضمن قبلش زنگ بزنين 23099 بخش فروش 1 بعد فروش جديد 1 بعد بپرسين ببينين توي مركز مخابراتي شما پورت خالي دارن يا نه بعد اقدام كنين.