جواب سوال منو کسی نمیتونه جواب بده؟
جواب سوال منو کسی نمیتونه جواب بده؟
Last edited by shahrouz64; 29-06-2011 at 10:59.
مودم TP-LINK W8960N
گوشیم بهش کانکت میشه ولی سایت باز نمیکنه
خودش رو PPPoE هست
یکی کمک کنه![]()
Last edited by bakhi; 29-06-2011 at 15:04.
دوستان من از دیتا نت ایران گرفتم سرعت 1024 اما افتضاحه....
سرعت دانلود من روی 40 کیلو بایته تماس گرفتم گفتند مرکز مخابرات محلتون مشکل داره که اینجوری شده....نمیدونم راست میگن...
بجر سایتهایی که میان سرعت سنج دارن چجوری میشه سرعت اینترنت را چک کرد که واقعی هست یا نه؟
اخه سرعت 1024 یکماهه همش ماهیانه 7000 تومن یا 1 گیگ ترافیک
این پینگ که شما میگید چیه و چجوری باید چک ش کنیم؟
راستی مودمم هم اکسترنال از نوع Corecess هستش
متشکر--بعضی وقتها با کانکشن وصل می شود بعضی وقتها با کانگشن هم وصل نمی شود وخطای 619 می دهد--
این ارور چن تا عامل داره .که بیخیالش میشم . خیلی زیاده
اولین راه حل ری استارت کردن کامپیوتره
دومین راه حل پاک کردن و نصب مجدد درایور کارد شبکه
سومین راه حل هم ریست کردن مودم و کانفیگ مجدد اونه .
کار خاص دیگه ای نمیشه کرد . موفق باشی .
تشخیص سرعت اینترنت به اون عددی که اونجا مینویسه نیست . اولا که شما با یک نرم افزار مدیریت دانلود مثل IDM که واسه این کاره دانلود کن . بعد اینکه اعتبار سایتی که از اون دانلود میکنی خیلی تاثیر داره . مثلا برو از سایت Dell یه درایور دانلود کن . مسلما بیشتر از وقتیه که داری از یه سایتی مثل rapidshare که اکانت رایگان میده دانلود میکنی .
نکته ی بعد هم با سیم کشی های افتضاح مخابرات ایران سرعت 1024 بعید میدونم عملا جواب بده . برای دریافت ماکسیمم سرعت هم یک بار مودم رو بدون اسپیلیتر به خط وصل کن .
منم همين مشكلو دارم كه مربوط به مخابرات ميشه.
هر وقت واسه من اينطوري ميشه توي كانكشن از اول پسوردم رو تايپ ميكنم و درست ميشه.
نميدونم چرا اينطوري ميشه ولي با تايپ مجدد پسورد توي كادر درست ميشه.
البته من بعضي وقتها ارور 615 هم ميگيرم كه اونقدر روي گزينه redial كليك ميكنم تا وصل شه.
سلام دوستان
من با مودم aztech DSL605eu بابام مشکل دارم...
مشکل از جایی شروع شد که من دکمه ریستو چندبار متوالی فشار دادم سپس مودمو خاموش و دوباره روشن کردم .
بعد از روشن کردن مودم وضعیت چراغها به صورت زیر دراومد:
1- چراغ پاور پیوسته قرمز ماند و به رنگ سبز درنیامد .
2- چراغ اترنت سبز
3- چراغ USB همزمان با چراغ اینترنت سبز چشمک زن
4- چراغ DSL هم کلا خاموش
کیست مرا یاری کند ؟
سلام دوستان من مودم asus 602 دارم امكانش هست كه همزمان 2 تا كامپيوتر بهش صل شه؟يكي با پوررت usb و ديگري از طريق lan ؟ اگه امكانش هت خواهشا توضيح بفرماييد چه كنم؟
با سلام.
در قدم اول پیشنهاد میشه با پشتیبانی تماس بگیری. اونا اگه حل نکردن ، بعد من و بقیه دوستان اگه تونستیم کمک میکنیم.
موفق باشی.
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
سلام.
اگه پشتش دوتا پورت LAN داشته باشه که خیلی بهتره. اگرم نداره مشکلی نیست.
مودمت رو روی PPPoE تنظیم کن و تموم. سپس USB رو بزن به یه سیستم و LAN رو به یکی دیگه.
مشکلی بود بگو.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)