آمپلی کنوود 5202 و هدیونیت 8019
آمپلی کنوود 5202 و هدیونیت 8019
طرف اشناست سن بالاست همشم داره از قسطو بد بختی میناله دیگه ادم دهنش باز نمیشه بگه باندو چرا اونجا زدی بعد سه ساعت برات روضه میخونه میدونی چه جور ادمارو میگم که زیادن از اینا.دی
همشون از فابریکی بهتر حتی باند 10 سانتی چینی مارک متفرقه ها
ولی وقتی میکنی تو داشبورد پراید تفاوت فقط در حد داشتن تیوترو نداشتن تیوتر احساس میشه اصلا بیس که هیچ بعد اصلا باندای بیس دار قوی نبند
چون داشبوردت بد جور به صدا بعد می افته کل داشبوردت میلرزه افتضاح میشه من دوتا ساب 10 سانتی فقط 5 دقیقه تست کردم تو داشبورد پدر داشبوردو در اورد
یه کامپ معمولی بزار ارزون یا اگه باند میزاری یه باند ارزون پایونیر یا کنوود بزار خوبه بسه برا داشبورد پراید 200 تومی هم تو جلوی پراید بزاری تفاوت زیادی با 50 تومنیش نمیکنه عملا باند تو هوا بسته شده انگار
کامپ بزار پشیمون نمیشی
کامپوننت کنوود 402 هم پیدا کنی خوبه اگه هنوز باشه فکر کنم زیر 150 باشه تو استان ما که اصلا پیدا نمیشه
والا برای درایوهای پرقدرتی مثل اینها که شما گفتی پیدا کردن آمپ 4 کانال پدر مادر دار با این قیمت خیلی سخته
بهترین و حداقل انتخاب ها برای 4 کانال ها کنود و هرتزه بنظرم
قیمت های بالاتر هم که همه دوستان خودشون مستحضرند و نیازی به گفتن نداره
خوب که چه عرض کنم،،، در بیابان لنگه کفشی نعمت استنوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
اگه یه نگاه به اون لینک مینداختی هم lpf و هم hpf توضیح داده شده بود
فعلا برای شما کاربردی نداره، اگه خواستی ساب استفاده کنی lpf بکارت میاد
دوستان من زیاد از سیستم صوتی ماشین سررشته ندارم. یه پخش برای 206 میخوام که باهاش فایل های فرمت FLAC از راه usb گوش بدم. چیزی یافت میشود آیا؟
کنوود هم 2 تا 11 درصد ارزون شد![]()
سلام
این حرفها کدومه. من کوچیکتونم. کجا قابل ندونستم. اگر من کمتر کامنت میزارم میگ شما و دیگر عزیزان هم پاسخ بدید من هم استفاده میکنم.
جدی pmگذاشتی؟کی ؟من ندیدم؟!!!برام ارسال کن. دوباره. من کی هستم که نخوام پاسخ کسی رو ندم. باز هم شرمنده .ولی غیبت کنین راضی نیستم از تون. چون من با همه صاف صافم عین کف دست.ممکنه تو شرکت صفحه رو باز کردم ولی سیستم قطع شده (چون بارها این اتفاق افتاده)و آمدم منزل هم فراموش کردم پاسخ بدم.
718 رو 100 وات بهش بدید کامل درایو میشه.نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کراس کامپ های 2 way مثل mx165 کجاس؟ صدا کجا تفکیک میشه؟ میخوام بدونم نحوه اتصال تیوتر چجوریه؟ چون از این کراس های بزرگ نداره!![]()
تو اسپیکر های کواک کنوود تو رنج قیمت زیر 200 تومن چه مدل هایی هست ؟
فروشگاه مجازی محصولات کنوود نداریم ؟
سلام اقا حمید نه بابا به خدا چیزی نگفتیم فقط گفتم چی شده اقا حمید دیگه جواب مارو نمیدن حمید جان هم فرمودن حتما سرشون شلوغه مدیونیم ما به شما ارادت ویژه ای داریم
نمیدونم پیامارون ندارم سه چهار ماه پیش بود سه تا سوال متفاوت هم پی ام میکردم
قصد جسارت نداشتم به خدا معذرت
کنوود 6974 قیمت 135 تومن
کنوود 6944 قیمت 157 تومن
کنوود 6994 قیمت 177 تومن
کنوود 6984 قیمت 155 تومن
کنوود x693 قیمت 200 تومن
داریم
Last edited by لنگرود1371; 13-09-2013 at 16:50.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)