ممنون از راهنماییتون
یعنی شما بین wx30, sx230 , دوربین sx230 رو پیشنهاد میدین؟
آیا hs20 کامپکت هست یا نیمه حرفه ای؟
ممنون از راهنماییتون
یعنی شما بین wx30, sx230 , دوربین sx230 رو پیشنهاد میدین؟
آیا hs20 کامپکت هست یا نیمه حرفه ای؟
بله sx230 بهتره
نیمه حرفه ای ، سوپر زوم
متاسفانه چون امکان داره خانواده هم از این دوربین استفاده کنم نمی تونم نیمه حرفه ای بگیرم ولی
آیا دوربین کامپکتی هم هست که بخوبی sx230 باشه ولی 16 مگاپیسل باشه و واقعی
من تو اینترنت که میگشتم با مدل Fujifilm FinePix F600EXR آشنا شدم که این مدل هم زوم اپتیک 15 داره و هم 16مگاپیکسل هستش و هم با کیفیت 1080p 30fps فیلمبرداری می کنه.
این مدل نسبت به canon sx230 چطوره.
ایا باز هم sx230 بهتره.البته اگر شما بگین بهتره حتما بهتره فقط موضوع 12 مگاپیکسلی اون یه خورده من رو ناراحت میکنه که اونم حتما به خاطر نا آشنایی من باید باشه؟!
در هر صورت من می خوام تا 500 تومن هزینه کنم و سعیم رو می خوام بکنم که با این قیمت بهترین انتخاب رو انجام بدم
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر فراوان
اگر کیفیت و نویز کم مهمه همون sx230 رو بخر اگر نه سونی و فوجی دوربین هایی با 16mp دارند
F600EXR مشخصات عالی داره اما خریدش یه ریسکه ، sx230 امتحانشو پس داده واسه همین ریسکی نداره
ممنون دوست من
یه فروشگاه هست پرس و جو که کردم بین sx220 و sx230 و یه مدل کاسیو که فکر کنم h30 بود و hs20 گفتن که hs20 بدردم میخوره و یه عمر دوربینه و تو جاهای نزدیک از ساختمون میتونم کامل عکس بگیرم به خاطر لنز وایدش و..
sx150 گفت 400 تومن و sx220 رو 540 و hs20 رو میگفت 600 تومن(آشنامونه و احتمالا تخفیف هم میده بنظرتون مناسبه قیمتش؟)
گفت hs10 پیدا نمیشه و..
حالا که رسیدم به hs20 پیشنهاد دیگه ای دارید؟همین hs20 رو بگیرم بنظرتون تو این رنج بهترینه؟(مثلا نیمه حرفه ای نیست که زوم با رینگ نباشه و اتومات باشه؟اگه موافق این نوع زوم هستید البته!!)
راستی عیب نیست که باتری قلمی میخوره؟(بنظرمن عیب بنظر نیومد!!)
ممنون میشم زودتر جواب بدید
دو تا مهندس دارن نظر میدن من میام میگم وسط میگم بیل می خوام!!
شرمنده دخالت میکنم! در مورد باتری قلمی حسنش اینه که همه جا هست و حتی اگر شارجیش رو هم بگیرین که دیگه نور الا نور میشه ولی خب ایرادشم شاید سنگینیش باشه و اینکه توی بدنه جای بیشتری گرفته.
دوستان یه سوال دارم.هنوز من سوال دارم ! یه دوربین عکاسی خوب که زومش زیاد نباشه تا چی پیشنهاد میدین که اتو مود هم داشته باشه تا از طعنه های خانواده هم در امان باشم؟ !
اره hs20 خیلی لنز عالی داره هم واید هم تله
نه توی اون رنج قیمت hs20 بهترینه ، بقیه بالا ترند
البته باطری که رو ساعت میندازیم دوربین رو اصلا روشن هم نمیکنه ها
مثلا A2200 اما بودجه تون چقدره ؟؟
دوستان یه دوربین دیجیتال می خوام ت و رنج 300 400. چی پیشنهاد می کنید
سونی افا 33 بخرم با 950 تومن؟
خوب از آب درومده؟
با سلام به دوستان عزیز من میخوام یه دوربین عکاسی تا 400 تومن بخرم.خیلی گشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مد نظرمه چون با توجه به قیمت و امکاناتش 390 می ارزه.میخواستم نظر دوستان رو در مورد این دوربین بدونم و اینکه ساخت چینه یا ژاپن؟
با تکشر فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)