تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1229 از 2376 اولاول ... 22972911291179121912251226122712281229123012311232123312391279132917292229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,281 به 12,290 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (53)

یک شنبه 26 / 08 / 87
    شناخت از فولاد

خیلی متاثرشدم ازفوت آقای مهندس زهرابی،از قدیمی ترین مدیران فوتبال که واقعا زحمات زیادی در رشت برای اعتلای ورزش کشید.
    به مجلس ترحیم آن بزرگوار که رفتم و آرتین(پسرش) رادیدم یاد خاطراتم با او افتادم.خدایش بیامرزش.
    به هر حال...
    امروز تمرین تعطیل بود.از فردا(یکشنبه) برای بازی فولاد کار اصلی مان راآغاز می کنیم.امروز گلچین فیلم بازی های حریف مان را دیدم.
    آقا مجید(جلالی) فکر میکنم تفکراتش را به طور کامل به تیم تزریق کرده. ماهم با شناخت از تاکتیک حریف به میدان می رویم.من درباره مسائل فنی تیم صحبت می کنم. خداروشکر در استقلال وظایف مشخص و معلوم است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پیکان هم نیمه ی اول رو 2 بر 1 جلو افتاده و به احتمال زیاد نمیه ی دوم 3 یا 4 تا میزنه دی: و اختلاف رو بیشتر میکنه.کسی جدول رو نداره بزاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zidane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم جدول:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by zidane; 22-11-2008 at 15:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

امتیازها خیلی نزدیک به هم هست. امیدوارم با اومدن جباری وضعیت تیم بهتر بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zidane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داوران نمي‌توانند براي استقلال و پرسپوليس گل‌زني كنند
    خبرگزاري فارس: داور ديدار استقلال و فولاد خوزستان گفت: از قضاوت خود راضي هستم؛ اما بايد بدانيد داوران نمي‌توانند براي استقلال و پرسپوليس گل‌زني كنند.
    يدا... جهانبازي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در ديدار استقلال و فولاد خوزستان، اشتباه تاثيرگذاري كه بخواهد نتيجه مسابقه را تغيير دهد، مرتكب نشدم. اين بازي پخش مستقيم بود و همه آن را ديدند. اشكالاتي در كار داوري وجود داشت؛ اما تاثيرگذار نبود، البته ما به انتقاد مربيان بازنده عادت كرده ايم.
    وي افزود: در مورد گلي كه آفسايد اعلام شد،‌ نمي‌توانم اظهار نظر كنم، زيرا هنوز فيلم مسابقه را نديده‌ام، ضمن آنكه تشخيص آفسايد به عهده كمك داور است و من در اين ديدار به نظر كمك داورم احترام گذاشتم.
    اين داور در خصوص جو ورزشگاه آزادي و نگرفتن پنالتي به سود تيم استقلال گفت: صحنه مشكوكي در محوطه جريمه رخ نداد كه بخواهم اعلام پنالتي كنم. شايد منظور سرمربي تيم استقلال از نگرفتن پنالتي در ديدارهاي گذشته است. جو ورزشگاه نيز به شدت عليه من و مسعود عنايت رئيس كميته داوران بود.
    وي ادامه داد: زماني كه پرسپوليس و استقلال بازنده مي‌شوند، به حربه شعار عليه داور و كمك داور روي مي‌آورند. نمي‌دانم چه زماني اين مشكلات اصلاح خواهد شد.
    جهانبازي تاكيد كرد: داوران نمي‌توانند پيراهن قرمز يا آبي بپوشند و براي پرسپوليس و استقلال گلزني كنند. قصد بي‌احترامي به بازيكنان و مربيان اين دو تيم را ندارم؛ اما اگر آنها فقط 50 درصد وظايف خود را انجام دهند، اين مشكلات پيش نمي‌آيد. اگر توپ استقلال به تير دروازه مي‌خورد يا مهاجمان اين تيم و يا پرسپوليس موقعيت‌هاي تك به تك را هدر مي‌دهند، مقصر داوران نيستند؛ اما ظاهرا ديوار ما از همه كوتاه‌تر است.
    جهانبازي ادامه داد: نمي‌دانم داوران چقدر بايد اين فشارها را تحمل كنند. زمانيكه دو تيم پرسپوليس و استقلال بازنده مي‌شوند اين حرف و حديث‌ها بوجود مي‌آيد، در حاليكه داور در عرض يك ثانيه بايد سوت بزند و تصميم‌گيري كند؛ اما مربي و بازيكن نود دقيقه فرصت تصميم‌گيري دارند.
    جهنبازي تصريح كرد: ديدار استقلال و فولاد بسيار حساس بود كه بين تيم‌هاي سوم و پنجم جدول برگزار مي‌شد. از روز جمعه تاحالا در كما هستم زيرا نمي‌دانم چه اشتباهي كردم كه چنين مسائلي بوجود آمده است. هر چه به ذهنم فشار مي‌آورم صحنه‌اي به ياد نمي‌آورم كه در آن اشتباه فاحشي مرتكب شده باشم.
    داور فوتبال با اشاره به شرايط حرفه‌اي ليگ برتر عنوان كرد: ظاهرا تمام فوتبال ايران حرفه‌اي است مربيان، بازيكنان همگي حرفه‌اي هستند؛ اما در نحوه رفتار با داور حرفه‌اي عمل نمي‌كنند. انگار فقط ما در اين فوتبال حرفه‌اي نيستيم. بعد از يك مسابقه فوتبال تمام اتفاقات فراموش مي شود؛ اما بحث در مورد اشتباهات داوري همچنان ادامه پيدا مي‌كند.
    وي افزود: مربيان و بازيكنان شخصيت داوري را زير سوال مي‌برند. اميدوارم روزي برسد كه بعد از يك مسابقه فوتبال ديگر حرف و حديث داوري بوجود نيايد.

ممکنه نتونن گل بزنن ولی دیدیم که می تونن به جای دروازه بان حریف مانع گل زدن ما بشن
    واقعا که روش خیلی زیاده. اگه اون توپ گل می شد حتما استقلال بازی رو می برد. این سه امتیازم داور ازمون گرفت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت جدول.شرایط تیمها تو نیم فصل دوم خیلی تغییر میکنه.امیدوارم استقلال شرایتش بهتر بشه.و اینکه جام قهرمانیه اسیا کی شروع میشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

همین کمک داور باعث باخت استقلال شد.حالا میان میگن از داوری خود راضی هستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

اگه اون گل رو قبول میکرد استقلال 2 یا 3 تا دیگه میزد.فولاد هم خیلی بد وقت تلف میکرد.بعد مربیش میاد میگه ما با روش خاصی تیم مقابل رو کنترل کردیم.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    بهتر که مساوی شد
    ولی خودمونیم خدا یه مقدار به ما هم شانس بده
    متوجه اید که چی میگم

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوشبختانه پرسپولیس تونست پیکان را متوقف کنه تا فاصلمون با صدر زیاد نشه.

بهتره بیخیال داور هم بشیم همیشه وضع اینطور بوده تیم ما باید اینقدر قدرتمند باشه که حتی بتونه داور را هم شکست بده!
    تو این بازی تیم ما قدرت شکست دادن داور را نداشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •