تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1229 از 3195 اولاول ... 22972911291179121912251226122712281229123012311232123312391279132917292229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,281 به 12,290 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه amanita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    یه سئوال داشتم
    میخاستم ببینم دی وی دی های ایکس باکس رو چجوری میشه رایت کرد ایا با همین نرم افزارهای معمولی رایت کردن مثلnero یا ...میشه این کارو کرد/ و ایا دی وی دی خاصی داره یا همین دی وی دی های معمولی میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام
    یه سئوال داشتم
    میخاستم ببینم دی وی دی های ایکس باکس رو چجوری میشه رایت کرد ایا با همین نرم افزارهای معمولی رایت کردن مثلnero یا ...میشه این کارو کرد/ و ایا دی وی دی خاصی داره یا همین دی وی دی های معمولی میشه
    اموزشش را میلاد عزیز در تاپیک زیر گزاشته:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بله منم منظورم تشخیص شکستگی که نبود!

من یکم منظورتو بد متوجه شدم و تنها دلیلش هم IQ هویجی من هست که در حد برس مسواکه!

دقیقا همینطوره! هر وسیله الکترونیکی سراغازاش از همین امریکای ستمکار بوده

شما مطمعن باشید این عمه ننه ها چیزهایی که ما الان در تخیلمون داریم رو ساختن و دارن برای موارد نظامیشون استفاده میکنن و یه 100 سال دیگه تا خوب ازش استفاده هاشون رو کردن به دنیا معرفی میکنن!

حالا همین NATAL هم به همین صورته اینها چندین سال قبل اینو ساختن و حسابی بهش انگولک اداختن و استفاده کردن و تازه میخوان اواخر سال 2010 به دنیا معرفی کنن!
    100% درسته . همین دیوایس های حافظه USB که ما امروزه استفاده میکنیم درست 60 سال پیش توسط CIA استفاده میشده و سالها بعدش در دسترس همگی قرار گرفت .

استاد جون لینک از اینا لطف میکنی ما هم بریم ببینیم؟
    یوتیوب هم باشه مشکلی نداره.
    اینجا برید همه فیلم هاش هست - زیرش هم خودش به یو تیوب ها لینک داده ، فقط قبلش روی سیستمتون SilverLight رو نصب کنید ، همش 4 مگ هست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من 2 سال پیش از یک جایی تونستم بفهمم که USA به لباس نامرئی دست پیدا کرده ولی دیگه به هیچ عنوان از اون 2 سال پیش تا همین امروز خبری از این تکنولوژی نشد که نشد.
    داستانش اینه که از نوعی ماده پلاسمایی استفاده میشه که وقتی نور بهش نزدیک میشه منحرف میشه و در نتیجه شیئ دیده نمیشه ، اصل کشفش هم از برخورد یک شهاب زنگ به زمین که حاوی همچین موادی بود شروع شد و در آزمایشگاه از روش ساختند و قراره از این تکنولوژی در هواپیما های نظامی رادار گریز استفاده بشه . (یعنی یک جسم پرنده غیر قابل تشخیص در رادار و غیر قابل رویت ! و اگر بی صدا هم باشه یک روح به تمام معنا)
    Last edited by sonixax; 05-03-2010 at 14:39.

5. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

100%
    داستانش اینه که از نوعی ماده پلاسمایی استفاده میشه که وقتی نور بهش نزدیک میشه منحرف میشه و در نتیجه شیئ دیده نمیشه ، اصل کشفش هم از برخورد یک شهاب زنگ به زمین که حاوی همچین موادی بود شروع شد و در آزمایشگاه از روش ساختند و قراره از این تکنولوژی در هواپیما های نظامی رادار گریز استفاده بشه . (یعنی یک جسم پرنده غیر قابل تشخیص در رادار و غیر قابل رویت ! و اگر بی صدا هم باشه یک روح به تمام معنا)
    میلاد جان اینی رو که من دیده بودم توسط انواج الکترومغناطیسی و یونها بوجود اومده بود و کارش هم این بود که نور برخوردی

به جسم رو با زاویه ی 180 درجه بازتاب میکرد !! یعنی در واقع شما اون شی رو نمیدیدی .

7. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام به همه ي دوستان گل 
    ما هم به جمع xbox داران از نوع arcade پيوستيم و اين واقعه ي مهم را به جامعه ي xbox داران سراسر جهان تبريك عرض مينماييم 

سوال اول 
    1- region كنسول رو از كجا ميشه فهميد ؟؟؟؟؟
    سوال دوم 
    2- هيچي سلامتي شما ...

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------

يك سوال هم يادم افتاد 

3- Ic كپي خور چيه ؟؟؟ 

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد جان اینی رو که من دیده بودم توسط انواج الکترومغناطیسی و یونها بوجود اومده بود و کارش هم این بود که نور برخوردی

به جسم رو با زاویه ی 180 درجه بازتاب میکرد !! یعنی در واقع شما اون شی رو نمیدیدی .
    این همونی نیست که ...ئیلی ها درست کرده بودند ؟

10. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان Xbox 360 ما هم یک ساله شد

این همونی نیست که ...ئیلی ها درست کرده بودند ؟
    والا چی بگم داداش از شرکت سازندش چیزی نگفته بود
    سلام به همه ي دوستان گل
    ما هم به جمع xbox داران از نوع arcade پيوستيم و اين واقعه ي مهم را به جامعه ي xbox داران سراسر جهان تبريك عرض مينماييم

سوال اول
    1- region كنسول رو از كجا ميشه فهميد ؟؟؟؟؟
    سوال دوم
    2- هيچي سلامتي شما ...

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------

يك سوال هم يادم افتاد

3- Ic كپي خور چيه ؟؟؟
    سلام عزیزم
    به به مبارک باشه . ایشالا یه هارد هم واسش بگیری که دیگه باهاش بترکونی بازی هارو.

1-از روی جعبه دستگاه که نوشته Region 1,2,3 .
    2-قربونت
    3-این سوال شما 2 تا معنی میده ! یکی IC ای که ما اونو حک میکنیم تا درایو کنسول قابل کپی خور شدن بشه. که این IC داخل درایو DVD هست و همونی هست که نرم افزار درایو روی اون سوار میشه.
    یا اینکه اون IC ای که ما با اون Xbox 360 رو کپی میکنیم که بهش Mode Chip یا همون DVD Key Extractor میگن.
    Last edited by SamGun; 05-03-2010 at 18:15.

12. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

دوستان Xbox 360 ما هم یک ساله شد

والا چی بگم داداش از شرکت سازندش چیزی نگفته بود

سلام عزیزم
    به به مبارک باشه . ایشالا یه هارد هم واسش بگیری که دیگه باهاش بترکونی بازی هارو.

1-از روی جعبه دستگاه که نوشته Region 1,2,3 .
    2-قربونت
    3-این سوال شما 2 تا معنی میده ! یکی IC ای که ما اونو حک میکنیم تا درایو کنسول قابل کپی خور شدن بشه. که این IC داخل درایو DVD هست و همونی هست که نرم افزار درایو روی اون سوار میشه.
    یا اینکه اون IC ای که ما با اون Xbox 360 رو کپی میکنیم که بهش Mode Chip یا همون DVD Key Extractor میگن.
     سالگرد xbox خريدنمون يكي شد !

1- از كجاي جعبه ؟ 
    پيدا نكردم ...
    3- نميدونم كدوم . ولي يارو كه ازش خريدم گفت IC كپي خور شده ...
    اين يعني چي ؟ 
    يعني همون LT يا نه ؟ يه چيزه ديگست ...
    ممنون

14. این کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

سلام اقا من پشت کنسولمو به هیچ وجه نمیتونم باز کنم دیگه اعصابمو خورد کرده چطوری پشتشو باز کنم اگه میشه راهنماییم کنید پشت ایکس باکسمو له و لورده کردم

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خیر دوست عزیز این گونه نیست!

اگه قرار بود NATAL تنها برای 10 درصد بازیها باشه از هین الان یک پروژه شکست خورده بود!
    تو خیلی از بازی‌ها استفاده از ناتال غیر ممکنه یا خیلی کنترل سخت میشه که اصلاً ارزش پورت کردن برای ناتال نداره کلاً تو بازی‌های FPS یا Third Person نمیشه از ناتال استفاده کرد یا اگرم بشه کلاً چیز جالبی از آب درنمیاد حداقل نه به عنوان کنترل اصلی ولی مثل Fable III میشه از ناتال هم در بعضی از جاهای بازی استفاده کرد، تو خوده دموی ناتال هم که ببنی بیشتر بازی‌هایی که نمایش میدن بازی‌های Arcade کوچیک هست.
    مثلاً شاید با کنترل آرک PS3 بشه Resident Evil 5 بازی کرد ولی با ناتال خیلی فرق میکنه و خیلی سخت‌تره چون هیچ کنترلر فیزیکی وجود نداره و خوب قائدتاً نمیشه از کلید‌های مختلف استفاده کرد یا مثل Wii یه ریموت و کنترلر متصل داشت یا مشکل دیگه اینه که بیش از حد فعالیت فیزیکی می‌خواد مگه شما چقدر به طور دائم میتونی دست و پات رو تکون بدی کمی که بگذره خسته می‌شی پس کلاً از اصلاً بدرد Hardcore Gaming نمی‌خوره. با این حال تو بعضی از بازی‌ها جواب میده.
    Last edited by Guts; 05-03-2010 at 19:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •