تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1228 از 1849 اولاول ... 2287281128117812181224122512261227122812291230123112321238127813281728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,271 به 12,280 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مشکل سراسری هست
    به خدا p30 که همیشه چند ثانیه برام باز میشد حالا باید چقدر منتظر بشینم تا یه پیج فروم باز بشه !
    افتضاح شده وضع نت کشور ! سرعت پیج باز کردن خارجی از دایال اپ خیلی کمتره خدایی !
    Last edited by MOHAMMAD2010; 29-01-2016 at 20:49.

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مشکل سراسری هست
    به خدا p30 که همیشه چند ثانیه برام باز میشد حالا باید چقدر منتظر بشینم تا یه پیج فروم باز بشه !
    درسته نت کشور مثل اب تهران تو فصل تابستان شده. فشارش کم و زیاد میشه برای سرویس دهنده های مختلف ... یکی کمتر یکی بیشتر.

4. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

مشکل سراسری هست
    آسیاتک که کلا تست هاش قابل اعتماد نیست. های وب هم اصلا معلوم نیست چی به چیه، اون از تست ساعتی قبل این از تست الان :

6. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

12

ممنون که جواب دادین!!
    همین 2هفته پیش اسیاتک بودم که قطع وصلی زیاد داشت و پینگش بعد ظهر می رفت بالا جمع اوری کردم رفتم سمت شاتل اونم کمترین پینگش 380 بود دانلود هم می کردی می رفت بالای 1000!! بعد 1هفته موندن تو شاتل و 70تومن ضرر کردن همین چند روز پیش جمع اوری کردم!! پارس انلاین طرف های ما سرویس نمی ده و این اسیاتک هم پورت خالی نداره!!الا من 3هفته است سرگردانم!!حداقل اینو یه 1ماه بگیریم اگه بد بود که هیچ اگه نه اینو ادامه میدم و....
    کلا هر سرویس دهنده تو یه شهر خوبه تو یه شهر دیگه افتضاح تا خودت امتحان نکنی نمیشه فهمید که خوبه یا نه!!!الا سرویس شاتل تو مازندارن پینگ اش از 150 بیشتر نمیشه ولی منی که تو تبریزم در بهترین حالت با 8.8.8.8 پینگم 350!!!
    آقا چی شد؟وصل کردن ؟ منم تو تبریزم میخواستم از شاتل برم اگه وصل کردن بگو کدوم منطقه تبریزی و سرعتت و کیفیتت چطوره فداتشم مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا چی شد؟وصل کردن ؟ منم تو تبریزم میخواستم از شاتل برم اگه وصل کردن بگو کدوم منطقه تبریزی و سرعتت و کیفیتت چطوره فداتشم مرسی
    وصل نشده هنوز... این شاتل میگه فرستادیم واسه جمع اوری ولی 1هفته گذشته خبری نیست فردا اگه قطع کردن 4 شنبه اینا تست میزارم!!

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

وصل نشده هنوز... این شاتل میگه فرستادیم واسه جمع اوری ولی 1هفته گذشته خبری نیست فردا اگه قطع کردن 4 شنبه اینا تست میزارم!!
    قربونت مرسی

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شدیدا داغونه های وب فقط چراغ مودم روشنه نه سایتی میره نه تو بازی... در صورتیکه با رایتل و ایرانسل همونا باز میکنه. فکر کنم چندهزار کاربر جدید گرفتن تو این چند روز.

Sent from my iPhone using Tapatalk

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شدیدا داغونه های وب فقط چراغ مودم روشنه نه سایتی میره نه تو بازی... در صورتیکه با رایتل و ایرانسل همونا باز میکنه. فکر کنم چندهزار کاربر جدید گرفتن تو این چند روز.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    نه داداش مشکل سراسری هست مال های وب نیست - الان حدود یک هفته هست این جوری شده
    اسیا تک که رسما امروز عصر اطلاعیه داده :

ادامه اختلال در شبکه اینترنت کل کشور...
    با توجه به قطعي لينك هاي بين الملل، اختلالات سراسری شبکه اينترنت کشور هم چنان ادامه دارد.
    لازم به ذکر است؛ شركت ارتباطات زیرساخت در حال بررسی و پيگيري رفع مشكل مي باشد.
    چنانچه زمان مشخصي از رفع اختلال به دست رسد، متعاقبا به شما مشتركين عزيز اطلاع رساني خواهد شد.
    از شكيبايي شما كاربران گرامي، سپاسگزاريم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی میگم میخوام تخلیه کنم. یارو اصلا بیخیال نمیشه میگه واسه چی؟ آخه شما مشترک قدیمی هستید... میگم گیمرم پینگم نابوده. میگه شما چارت خرید آی پی استاتیکه!!!! اینطوری پینگ 8.8.8.8 زیر 150 میاد...
    میگم اگه سرویس رو تمدید نکنم کی تخلیه میشه؟ میگه هیچوقت!!!!
    اصلا ول کن ما نیستن اینا. بابا ول کن بریم.......... اه

13. 5 کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی میگم میخوام تخلیه کنم. یارو اصلا بیخیال نمیشه میگه واسه چی؟ آخه شما مشترک قدیمی هستید... میگم گیمرم پینگم نابوده. میگه شما چارت خرید آی پی استاتیکه!!!! اینطوری پینگ 8.8.8.8 زیر 150 میاد...
    میگم اگه سرویس رو تمدید نکنم کی تخلیه میشه؟ میگه هیچوقت!!!!
    اصلا ول کن ما نیستن اینا. بابا ول کن بریم.......... اه

من دو روزه های وب رو تمدید نکردم و دارم با وایمکس ایرانسل و 4G به سر میبرم (های وب هم دو سال داشتم تا همین دو روز پیش) امروز از طرف های وب به موبایلم زنگ زدن دیدم شماره های وب هست برنداشتم
    دو ماه پیش هم حدودا 34 روز تمدید نکردم همچنان خطم رانژه بود

15. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •