سلام
فکر کنم شما مودم را از ایرانسل به مبین نت تغییر دادید :
نمیدونم چرا اینکار را کردید ! من 9 ماه مبین نت داشتم دزد تر از مبین نت ندیدم . در طول 9 ماهی که داشتم 3 بار تعرفه ها را گرون کرد و ساعت شبانه رایگان را دو ساعت کم کرد و محدودیت استفاده از شبانه رایگان گذاشت .
من اونموقع طرح دو مگ 6 ماهه داشتم ، هنوز سه ماه از طرحم باقی مونده بود که اومد محدودیت شبانه گذاشت و 2 ساعت کمش کرد حتی برای کسانی که قبل از تغییر ، تعرفه بلند مدت داشتند ! یعنی نقض توافقنامه به صورت یکطرفه !
اون موقع طرح دو مگ 6 ماهه 165 بود با 15 گیگ اعتبار ، یعنی یکسال قبل ! الان چنده ؟؟؟
یکساله ایرانسل دارم انصافا گرون نکرده اگرم بوده در حد دو تومن سه تومن شاید بوده که من نفهمیدم !
با بچه های همین فروم بالای 100 نفر بودیم که شکایت فرستادیم و به همه ما چند بار زنگ زدن برای پیگیری شکایت و آخرش هم حق ما ضایع شد ، تا جایی که من مودم مبین نت را با 2 ماه تعرفه دو مگ بردم فروختم به کسی که نمایندگی داشت .
سرعت آپلود در مبین نت فوق العاده افتضاح ، دو مگ داشتم سرعت آپلود از 6 کیلوبایت رد نمیشد .
در حالی که من دو مگ ایرانسل دارم سرعت آپلود 40 بود .
از نظر پینگ ، الان من دستور 4.2.2.4 را در cmd بزنم پینگم با ایرانسل بین 180 تا 200 هست و بدون تایم اوت .
با مبین نت پینگ من بین 300 تا 500 در نوسان بود و اکثرا تایم اوت میداد .
با مبین نت میزدم دانلود سرعت دانلود شبانه من اکثرا نصف بود ولی با ایرانسل در طی 6 ماهی که دومگ داشتم 5 ماهش سرعت دانلودم بین 250 تا 270 بود .
از نظر تعرفه هم که ایرانسل خیلی قیمت هاش بهتر از مبین نت هست .
از نظر پاسخگویی به مشکلات کاربر ، درسته دوستان میگن ایرانسل فلانه ولی باور کنید شرف داره به مبین نت .
مبین نت هیچ به فکر کاربر نیست من که هنوز دارم لعنت میفرستم به صاحبش و شرکتش !
مبین نت پول اون طراحی گرافیک سایتش را از جیب کاربر میگیره .
امیدورام پشیمان نشید ، من یکساله ایرانسل دارم واقعا راضی ام از ایرانسل ، من را از شر مبین نت دزد نجات داد .
یه دوستی هست در پرشین تولز و فکر کنم بچه خوزستان باشه ، میتونه مودم را طوری آماده کنه که همزمان هم بتونید از ایرانسل تعرفه بگیرید و هم از مبین نت ، یعنی جفتش روی یک مودم ( خودشون نمایندگی جفتش را دارند )
برای مودم ایرانسل من چون نه کارت دانشجویی داشتم نه جواز کسب سرعت بالاتر از 128 ندادند ، این دوستمون واسم ردیفش کرد و 6 تومن گرفت .
اگه کسی خواست من یوزرشون در پی تی را پخ میکنم .