تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1228 از 1291 اولاول ... 22872811281178121812241225122612271228122912301231123212381278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,271 به 12,280 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دادم نمایندگی مبین نت گفت سه روز زمان میگیره و بیست و پنج هزار برای تبدیل و ۳۵ هزار برای سرعت یک مگابایت یک ماهه گرفت
    سلام
    فکر کنم شما مودم را از ایرانسل به مبین نت تغییر دادید :
    نمیدونم چرا اینکار را کردید ! من 9 ماه مبین نت داشتم دزد تر از مبین نت ندیدم . در طول 9 ماهی که داشتم 3 بار تعرفه ها را گرون کرد و ساعت شبانه رایگان را دو ساعت کم کرد و محدودیت استفاده از شبانه رایگان گذاشت .
    من اونموقع طرح دو مگ 6 ماهه داشتم ، هنوز سه ماه از طرحم باقی مونده بود که اومد محدودیت شبانه گذاشت و 2 ساعت کمش کرد حتی برای کسانی که قبل از تغییر ، تعرفه بلند مدت داشتند ! یعنی نقض توافقنامه به صورت یکطرفه !
    اون موقع طرح دو مگ 6 ماهه 165 بود با 15 گیگ اعتبار ، یعنی یکسال قبل ! الان چنده ؟؟؟
    یکساله ایرانسل دارم انصافا گرون نکرده اگرم بوده در حد دو تومن سه تومن شاید بوده که من نفهمیدم !
    با بچه های همین فروم بالای 100 نفر بودیم که شکایت فرستادیم و به همه ما چند بار زنگ زدن برای پیگیری شکایت و آخرش هم حق ما ضایع شد ، تا جایی که من مودم مبین نت را با 2 ماه تعرفه دو مگ بردم فروختم به کسی که نمایندگی داشت .
    سرعت آپلود در مبین نت فوق العاده افتضاح ، دو مگ داشتم سرعت آپلود از 6 کیلوبایت رد نمیشد .
    در حالی که من دو مگ ایرانسل دارم سرعت آپلود 40 بود .
    از نظر پینگ ، الان من دستور 4.2.2.4 را در cmd بزنم پینگم با ایرانسل بین 180 تا 200 هست و بدون تایم اوت .
    با مبین نت پینگ من بین 300 تا 500 در نوسان بود و اکثرا تایم اوت میداد .
    با مبین نت میزدم دانلود سرعت دانلود شبانه من اکثرا نصف بود ولی با ایرانسل در طی 6 ماهی که دومگ داشتم 5 ماهش سرعت دانلودم بین 250 تا 270 بود .
    از نظر تعرفه هم که ایرانسل خیلی قیمت هاش بهتر از مبین نت هست .
    از نظر پاسخگویی به مشکلات کاربر ، درسته دوستان میگن ایرانسل فلانه ولی باور کنید شرف داره به مبین نت .
    مبین نت هیچ به فکر کاربر نیست من که هنوز دارم لعنت میفرستم به صاحبش و شرکتش !
    مبین نت پول اون طراحی گرافیک سایتش را از جیب کاربر میگیره .
    امیدورام پشیمان نشید ، من یکساله ایرانسل دارم واقعا راضی ام از ایرانسل ، من را از شر مبین نت دزد نجات داد .
    یه دوستی هست در پرشین تولز و فکر کنم بچه خوزستان باشه ، میتونه مودم را طوری آماده کنه که همزمان هم بتونید از ایرانسل تعرفه بگیرید و هم از مبین نت ، یعنی جفتش روی یک مودم ( خودشون نمایندگی جفتش را دارند )
    برای مودم ایرانسل من چون نه کارت دانشجویی داشتم نه جواز کسب سرعت بالاتر از 128 ندادند ، این دوستمون واسم ردیفش کرد و 6 تومن گرفت .
    اگه کسی خواست من یوزرشون در پی تی را پخ میکنم .
    Last edited by mehr1362; 04-05-2015 at 23:08.

2. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام
    دوستان، تهران هنوز مشکل دیر باز شدن صفحات وب وجود داره یا رفعش کردن؟
    سلام
    من چند روزی هست وی پی ان میزنم که دیگه مشکلی ندارم .
    وی پی ان خوب وصل کنید حله !

4. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

آقا برای بیشتر از 128 هنوز نامه میخوان اینا؟ میخوام wimax بگیرم
    دفه اوله بعد میشه تغییر سرعت داد
    مثلا این ماه 128 میگیرم ماه بعد 512؟
    پنل داره مثه adsl?
    قیمت اولیه چقدر در میاد با مودم و اینا ممنون

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

آقا برای بیشتر از 128 هنوز نامه میخوان اینا؟ میخوام wimax بگیرم
    دفه اوله بعد میشه تغییر سرعت داد
    مثلا این ماه 128 میگیرم ماه بعد 512؟
    پنل داره مثه adsl?
    قیمت اولیه چقدر در میاد با مودم و اینا ممنون
    واسه ما که آره دو سال پیش میخواست وقتی هم گرفتی میتونی به هر تعرفه ای تغییر بدی . ولی سوالم اینه چرا وایمکس ؟! که توی خوزستان باشی سرعت افتضاح وب باز کردن دو هفته است مشکل داره بعد از یه دقیقه شروع باز شدن میکنه . اگر واقعا منطقه شما adsl نداره 260 هزاری که میخوای به وایمکس بدی بعدشم پشیمون بشی یه چند تومن دیگه بزار وایرلس بگیر

7. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام
    فکر کنم شما مودم را از ایرانسل به مبین نت تغییر دادید :
    نمیدونم چرا اینکار را کردید ! من 9 ماه مبین نت داشتم دزد تر از مبین نت ندیدم . در طول 9 ماهی که داشتم 3 بار تعرفه ها را گرون کرد و ساعت شبانه رایگان را دو ساعت کم کرد و محدودیت استفاده از شبانه رایگان گذاشت .
    من اونموقع طرح دو مگ 6 ماهه داشتم ، هنوز سه ماه از طرحم باقی مونده بود که اومد محدودیت شبانه گذاشت و 2 ساعت کمش کرد حتی برای کسانی که قبل از تغییر ، تعرفه بلند مدت داشتند ! یعنی نقض توافقنامه به صورت یکطرفه !
    اون موقع طرح دو مگ 6 ماهه 165 بود با 15 گیگ اعتبار ، یعنی یکسال قبل ! الان چنده ؟؟؟
    یکساله ایرانسل دارم انصافا گرون نکرده اگرم بوده در حد دو تومن سه تومن شاید بوده که من نفهمیدم !
    با بچه های همین فروم بالای 100 نفر بودیم که شکایت فرستادیم و به همه ما چند بار زنگ زدن برای پیگیری شکایت و آخرش هم حق ما ضایع شد ، تا جایی که من مودم مبین نت را با 2 ماه تعرفه دو مگ بردم فروختم به کسی که نمایندگی داشت .
    سرعت آپلود در مبین نت فوق العاده افتضاح ، دو مگ داشتم سرعت آپلود از 6 کیلوبایت رد نمیشد .
    در حالی که من دو مگ ایرانسل دارم سرعت آپلود 40 بود .
    از نظر پینگ ، الان من دستور 4.2.2.4 را در cmd بزنم پینگم با ایرانسل بین 180 تا 200 هست و بدون تایم اوت .
    با مبین نت پینگ من بین 300 تا 500 در نوسان بود و اکثرا تایم اوت میداد .
    با مبین نت میزدم دانلود سرعت دانلود شبانه من اکثرا نصف بود ولی با ایرانسل در طی 6 ماهی که دومگ داشتم 5 ماهش سرعت دانلودم بین 250 تا 270 بود .
    از نظر تعرفه هم که ایرانسل خیلی قیمت هاش بهتر از مبین نت هست .
    از نظر پاسخگویی به مشکلات کاربر ، درسته دوستان میگن ایرانسل فلانه ولی باور کنید شرف داره به مبین نت .
    مبین نت هیچ به فکر کاربر نیست من که هنوز دارم لعنت میفرستم به صاحبش و شرکتش !
    مبین نت پول اون طراحی گرافیک سایتش را از جیب کاربر میگیره .
    امیدورام پشیمان نشید ، من یکساله ایرانسل دارم واقعا راضی ام از ایرانسل ، من را از شر مبین نت دزد نجات داد .
    یه دوستی هست در پرشین تولز و فکر کنم بچه خوزستان باشه ، میتونه مودم را طوری آماده کنه که همزمان هم بتونید از ایرانسل تعرفه بگیرید و هم از مبین نت ، یعنی جفتش روی یک مودم ( خودشون نمایندگی جفتش را دارند )
    برای مودم ایرانسل من چون نه کارت دانشجویی داشتم نه جواز کسب سرعت بالاتر از 128 ندادند ، این دوستمون واسم ردیفش کرد و 6 تومن گرفت .
    اگه کسی خواست من یوزرشون در پی تی را پخ میکنم .
    درسته شاید توی شهر های دیگه خوب باشه ایرانسل ولی اهواز بیشتر سرعت ۵۱۲ داده نمیشه سرعت یک مگ ایرانسل توی اهواز ماهیانه ۵۶ هزار تومانه و شکایت کردم و ایرانسل پاسخ داده بود بزرای اینکه خوزستان استفاده کننده زیاده برای اینکه بتوانیم کیفیت را بالا ببریم تعرفه ها را گران تر میدهند و سرعت یک ماهی ۵۶ هزار به صرف نیست و توی این هفت هست ماه که ۵۱۲ داشتم افتضاح بود سایت با بدبختی وا میکرد و چند ماهه سایتی وا نمیکنه و پشتیبانی هم بی فایده هست ...و من اینترنت پرسرعت دارم این رو پشتیبان اون میخواهم چون کار اینترنتی انجام میدهم و امروز باید تحویلش بگیرم ..... الان سرعت یک مگابایت شش ماهه بدون حساب مالیات ۱۶۵ هزار هست اگه اشتباه نکنم ...

9. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

درسته شاید توی شهر های دیگه خوب باشه ایرانسل ولی اهواز بیشتر سرعت ۵۱۲ داده نمیشه سرعت یک مگ ایرانسل توی اهواز ماهیانه ۵۶ هزار تومانه و شکایت کردم و ایرانسل پاسخ داده بود بزرای اینکه خوزستان استفاده کننده زیاده برای اینکه بتوانیم کیفیت را بالا ببریم تعرفه ها را گران تر میدهند و سرعت یک ماهی ۵۶ هزار به صرف نیست و توی این هفت هست ماه که ۵۱۲ داشتم افتضاح بود سایت با بدبختی وا میکرد و چند ماهه سایتی وا نمیکنه و پشتیبانی هم بی فایده هست ...و من اینترنت پرسرعت دارم این رو پشتیبان اون میخواهم چون کار اینترنتی انجام میدهم و امروز باید تحویلش بگیرم ..... الان سرعت یک مگابایت شش ماهه بدون حساب مالیات ۱۶۵ هزار هست اگه اشتباه نکنم ...

دوست عزیز هر موقع مبین نت شما فعال شد لطفا از کیفیتش و سرعت دانلودش ما رو هم با خبر کنید.

11. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان شماهم مشکل سرعت دارید؟
    تعرفه 2 مگ نامحدود
    سرعت به حدی پایینه که دیوونه میشه آدم. سایت هارو به سختی باز میکنه. وسط دانلود(بعد از حدود 8-9 مگ دانلود) اتصال قطع میشه و بعد چند دیقه باز یه 8-9 مگ دیگه میگیره. اصن دیوونم کرده!

دلمون خوشه اینترنت پرسرعت داریم خبر مرگمون. با این وضع تا ریال آخر پولم حرومش باشه!
    Last edited by zerzerous; 06-05-2015 at 23:00.

13. این کاربر از zerzerous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

الان ساعت دانلود رایگان شبانه از چند تا چنده ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام
    دوستان شماهم مشکل سرعت دارید؟
    تعرفه 2 مگ نامحدود
    سرعت به حدی پایینه که دیوونه میشه آدم. سایت هارو به سختی باز میکنه. وسط دانلود(بعد از حدود 8-9 مگ دانلود) اتصال قطع میشه و بعد چند دیقه باز یه 8-9 مگ دیگه میگیره. اصن دیوونم کرده!

دلمون خوشه اینترنت پرسرعت داریم خبر مرگمون. با این وضع تا ریال آخر پولم حرومش باشه!
    شاید چون نامحدود اونم با سرعت بالا گرفتید اینطوری باشه .
    من طرح 6 ماهه دو مگ داشتم ، به غیر از یکماهش که سرعت دورو بر 150 بود باقی روزها سرعت دانلود 250 تا 270 بود .
    اینقدر فایل گرفتم که دو ماه آخر تقریبا بیخیال دانلود زدن شده بودم .
    یکبار 256 نامحدود گرفته بودم سرعت دانلود 35 بود .
    شما دکل را عوض کنید ممکنه بهتر بشه واستون .

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

الان ساعت دانلود رایگان شبانه از چند تا چنده ؟
    از ساعت 2 تا 8 صبح

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •